diğer bugün sözcü vs gibi gazeteler kimin yalakası ?Hayatımda yeniakit ve yenişafak kadar yal/AK/a gazeteler görmedim.
Yaptıkları bir haber de karalama için olmasın.
Sözcüyü savunduğum bir kelime dahi olmuşsa özür dileceğim.diğer bugün sözcü vs gibi gazeteler kimin yalakası ?
burada herkes herkese söylemediği seyler için soru soruyo , ben de sana sordum onlar yalakaysa onlarda neyin yalaksı oluyor diye , arkadaşlarda bana ak partiyle ilgili soru sordular ya alaksı hiç yoktu? ben de ondan sordum .Sözcüyü savunduğum bir kelime dahi olmuşsa özür dileceğim.
Hadi ispatla bakalım izguben.
benim için öcalana sayın diyenlerle bu katilleri koruyanlar aynı değerdedir
Demediğim şeyle asla suçlanmayı kendime yediremem.burada herkes herkese söylemediği seyler için soru soruyo , ben de sana sordum onlar yalakaysa onlarda neyin yalaksı oluyor diye , arkadaşlarda bana ak partiyle ilgili soru sordular ya alaksı hiç yoktu? ben de ondan sordum .
Senin ki en iyisiymiş hiçbir tarafta olmayınca olanları tıpkı galatasaray - beşiktaş maçını izleyen fenerbahçeli gibi rahat rahat takip edip yorumluyorsun :)Demediğim şeyle asla suçlanmayı kendime yediremem.
AKP yi eleştirince nedense CHP li ilan ediliyor insanlar...
Ben CHP li değilim, AKP li de değilim.
Gazete olarak da sözcü fanı ya da diğer gazetelerin fanı da değilim.
'Taraf olan bertaraf olur' lafına da zerre itimat etmem.
İşte ben o -li ekinden hiç hoşlanmıyorum.Senin ki en iyisiymiş hiçbir tarafta olmayınca olanları tıpkı galatasaray - beşiktaş maçını izleyen fenerbahçeli gibi rahat rahat takip edip yorumluyorsun :)
tam tersini yapsın hadi bu zamana kadar terörist dedik lanetledik savaştık ne oldu sorarım ? yıllardır süren çatışmayı, daha da önemlisi 100 yıldır süren ayrışmayı bitirebilecek bir sürece girdik, sürece bu sebeple karşımı çıkalım sürecin sona ermesinimi isteyelim ? hayatı oyun mu zannediyorsunuz? gider çökeriz tepelerine, asarız keseriz gibi internet başında klavye delikanlığı malesef gerçek hayata gelince işlemiyor. birisi öldüğünde tekrar doğmuyor. Başınıza geldiğinde daha iyi anlarsınız ama empati yapın o zaman insanın yüreği el vermiyor, sizin sesiniz yükseldikçe bizim gibi masumların canları da tehlikeye giriyor. insan canı stratejiye kurban edilecek kadar değersiz değil. çözüm süreci umarım başarıya ulaşır tek dileğim o.Onlar çözüm süreci için sayın diyorlar bi kere.
tam tersini yapsın hadi bu zamana kadar terörist dedik lanetledik savaştık ne oldu sorarım ? yıllardır süren çatışmayı, daha da önemlisi 100 yıldır süren ayrışmayı bitirebilecek bir sürece girdik, sürece bu sebeple karşımı çıkalım sürecin sona ermesinimi isteyelim ? hayatı oyun mu zannediyorsunuz? gider çökeriz tepelerine, asarız keseriz gibi internet başında klavye delikanlığı malesef gerçek hayata gelince işlemiyor. birisi öldüğünde tekrar doğmuyor. Başınıza geldiğinde daha iyi anlarsınız ama empati yapın o zaman insanın yüreği el vermiyor, sizin sesiniz yükseldikçe bizim gibi masumların canları da tehlikeye giriyor. insan canı stratejiye kurban edilecek kadar değersiz değil. çözüm süreci umarım başarıya ulaşır tek dileğim o.
asla o modda olmadım çok şükür , zamanında oy vediğimiz parti başkaydı ellerimle onu işaretini yapıp fota çekinirdim her yerde şimdi başka partiye oy veriyorum, anlatmak isteğim başkaydı neyse..İşte ben o -li ekinden hiç hoşlanmıyorum.
Yalın olmaktan yanayım.
Keşke benim yerimde olabilseniz, böylece partilerinizi ilelebet yensen de yenilsen de kalbim hep senle modunda savunmak zorunda kalmazsınız.
nasıl alkış tutulmuyor.adama en güzel ada tahsis edildi ve korunuyor.herkesten herşeyden korunuyor.kral gibi davranılıyor.yediği içtiği kontrol ediliyor.istedikleriyle istediği zaman görüşüyor.adamın özel sekretaryası bile var.yanında kimler kalacağına bile kendi klarar veriyor.dışarda olsa bu kadar yaşamazdı eminim ve hatta eminim ki istediği zaman dışarıya da çıkıyor.böyle duyumlar var.yazık gerçekten ak parti düşmanlığı barzılarının gözlerini kör etmiş , evet apo teröristtir evet masaya oturuldu devlet böyle bir karar aldı halkta istedi artık barış olsun ama kimse apoya alkış tutmuyor, yılladır savaşıyoruz bir adım öteye gidemedik görüyorsunuz terör örgütüne öldürenler alkış tutumadıkları kaldı, bir savcı öldü çoluğu çocuğu babasız eşi kocasız kaldı kınamak lanetlemek bu çok mu zor ? Barış süreci de olmasın o zamn savaşmaya devam ne istiyorsunuz anlamadım hala teröre çanak tutuyorsunuz Allah korusun başınıza gelebilir o zamanda tarık akan sizin babanızın katillerine çanak tutar terörist değil o der nerdeyse alkış tutar , millete mal olmuş bir sanatçı bunu yapıyorsa vay halimize....
tam tersini yapsın hadi bu zamana kadar terörist dedik lanetledik savaştık ne oldu sorarım ? yıllardır süren çatışmayı, daha da önemlisi 100 yıldır süren ayrışmayı bitirebilecek bir sürece girdik, sürece bu sebeple karşımı çıkalım sürecin sona ermesinimi isteyelim ? hayatı oyun mu zannediyorsunuz? gider çökeriz tepelerine, asarız keseriz gibi internet başında klavye delikanlığı malesef gerçek hayata gelince işlemiyor. birisi öldüğünde tekrar doğmuyor. Başınıza geldiğinde daha iyi anlarsınız ama empati yapın o zaman insanın yüreği el vermiyor, sizin sesiniz yükseldikçe bizim gibi masumların canları da tehlikeye giriyor. insan canı stratejiye kurban edilecek kadar değersiz değil. çözüm süreci umarım başarıya ulaşır tek dileğim o.
bana göre de sen çok dar çevrelerde geziniyorsun o ne olacak ama gerçekten sıkıldım hepinize tek başıma cevap yetiştiremem zira yoruldum :) meydan size bırakıyorum ben diyeceklerimi dedim zaten.Şu an ne oldu sanıyorsun , asker ve polisin doğuda hükmü yok ?
Yayın yasakları var, çok nadir görüntü görüp yazı okuyabilirsiniz bu konuda
Pkk kendi karakolunu kurdu, kendi mahkemesini kurdu ve orada hiç bir hükmü kalmadı devletin ..
Ya şu şehit olan savcı olayına ne demeli ..
Madem Akp nin devlerin hiç bir ilgisi yok bu törer saldırısı ile niye olay duyulur duyulmaz, daha avcı
hayattayken hemen yayın yasağı koydular ??
Böyle bir saldırı plansız olabilir mi ?
Bu teröristler nereden biliyorlardı elektrik kesintisini?
Ya da nasıl emin oldular elektriğin uzun saatler gelmeyeceğini ??
Biraz mantıklı bakın olaylara çıkın artık şu dar çerçevelerinizden ..
Senin ki en iyisiymiş hiçbir tarafta olmayınca olanları tıpkı galatasaray - beşiktaş maçını izleyen fenerbahçeli gibi rahat rahat takip edip yorumluyorsun :)
Anlatmak istediğin başka olabilir ama anlattığınla yaptığın farklı maalesef.asla o modda olmadım çok şükür , zamanında oy vediğimiz parti başkaydı ellerimle onu işaretini yapıp fota çekinirdim her yerde şimdi başka partiye oy veriyorum, anlatmak isteğim başkaydı neyse..
dedim zaten bana göre pkk dhkpc hepsi terörist ama çözüm süreciyle bunu kıyaslayıp savuşturmaya çalışan onlar , çıkıpta tarık akanı kınayacaklarına hemen akıllarına ak parti geliyor o yapmıştı tarık akan da yapabilere getiriyorlar olayı, konu nereden nereye geldi, çarpıtıldı her zaman ki gibiAnlatmak istediğin başka olabilir ama anlattığınla yaptığın farklı maalesef.
lakeoftears sana bir soru sormuş bunu geçiştirmişsin, yanlışa yanlış demek çok mu zor?