Tarık Akan'dan skandal cevap!

o farklı düşünceler zaten ak partiyi şu anda iktidar yaptı tekrar söylüyorum ak partiyi bu kadar yücelten yine chp nin mhpnin kendisi, eger biraz doğru dürüst muhalefet yapsalar inan iktidar olurlar , misal kılıçdaroğlunun her mitingini izlerim, ak partililer hırsızdır dedi , peşinden herbiriniz etrafınızdaki bir akpliyi chpye oy vermeye ikna edecek misiniz, söz mü? dedi, ya sen önce adamlara hırsız de sonra oylarına talip ol diyecek lafım yok. :)

Sana sorulanı nasıl bu kadar alakasız yanıtlıyorsun anlamıyorum ..

evet sitede bir ak partili bulundu taşlayın:)

Bak burada hep aynısı oluyor burası siyaset bölümü insanlar oturur tartısır madem sende bir taş atıyorsun arkasından kem küm etmeyeceksin..Burada insanlar muhattap alıp malesef tartısıyorlar..Ama o kadar acı bir durum var ki hep aynısınız..Tartısma stiliniz vur kaç..Anlamıyorum savunduğunuz partiniz hakkında hiç birşeye cevap verememek ne trajik..

inan cevap vermek istemiyrum şimdi ben de chp nin yaptıklarını bir bir dökersem konu uzar gider :)

Burada kimse Chp yi savunmuyor ki
ama dökülecek birşeylerin varsa gerçekten bildiğin dökebilirsin tabikide .
Hem biz de ne yi neden sevmiyorsun ya da seviyorsun anlamış oluruz .

evet hemen hırsız vs. lafları başladı ya tamamdır bu konudan çıkmalı uzar gider , kimin ne olduğunu çok iyi biliyoruz :)
Hırsızlığı sizden öğrenecek değiliz diyosun? :KK53:
Ya o değil de gerçekten Habur'dan karşılanan PKKlılarla alakalı ne düşünüyorsun?
Ve o karşılamanın senesinde meydana gelen saldırı hakkında fikrin nedir?
Bir de İmralı ile süregelen görüşmelerle alakalı fikrini de merak ettim. :KK51:

chp nin de eleştirilip kendine getirilmesi lazım diyorum adam kesime hakeret ediyor sonra oy istiyor bu gibiler ak partiyi daha çok yükseltmedi mi ?

Hangi kesime hakaret ediyor =?
Akp den bahsediyorsan
deliller ortada
o yüzden hakarete girmiyor hırsızlar söyleme ise kastın .

Bu arada başarılı olmayan ve rüşvetle geçinen bir iktidara sahip olduğumuz fikrini
savunduğum kadar,
başarılı göremediğim bir muhalefette mevcut maalesef ..bu fikre de katılırım ..
Ama ülkenin içine etmeye kararlı bir iktidar varsa ortada, ben üstüme düşeni
severek ya da sevmeyerek yapmalıyım diye düşünüyorum .

Hırsızlığı sizden öğrenecek değiliz diyosun? :KK53:
Ya o değil de gerçekten Habur'dan karşılanan PKKlılarla alakalı ne düşünüyorsun?
Ve o karşılamanın senesinde meydana gelen saldırı hakkında fikrin nedir?
Bir de İmralı ile süregelen görüşmelerle alakalı fikrini de merak ettim. :KK51:

Ona cevap vermiyor Hayyal sordum ben.Daha oncekı sayfalarda tartısmalar alevlenmeden amaann cevap veremıcem teker teker hepinize dedi ama sımdı catır catır herkese laf yetiştiriyor :)

Evet bir savcı öldürüldü..Dünden beri chp ile ilgili haberler paylaşılıyor..Asıl çarpıtma budur. Amacınız, niyetiniz aşikar.

Siz önce ülkenin başında olup, teröristleri halaylarla şehre indiren, onlarla masaya oturan, terörist başına "sayın" diye hitap eden, lake in dediği gibi bu ülkede onca sivil katleden teröristlere "terörist" diyemeyen cumhurbaşkanınızı sorgulayın Tarık Akanı sorgulayacağınıza.

Yine cenazeye gitmeyen chp yi sorgulayacağınıza bu sorulara çevirin oklarınızı ki biraz samimiyetiniz belli olsun;

CBgvsGjU0AAhPF-.jpg:large
yine bir algı operasyonu kampanyası aldı başını gidiyor,cahil bir kesim halen olayın bır grup tarafından yapıldıgına ınanıyor ama bu olay o grubun tek basına yapacagı bır terorıst eylem degıl,benı kuskulandıran bır cok soru var otopsi yapılmamasıda bunlar bırı...

Hangi kesime hakaret ediyor =?
Akp den bahsediyorsan
deliller ortada
o yüzden hakarete girmiyor hırsızlar söyleme ise kastın .

Bu arada başarılı olmayan ve rüşvetle geçinen bir iktidara sahip olduğumuz fikrini
savunduğum kadar,
başarılı göremediğim bir muhalefette mevcut maalesef ..bu fikre de katılırım ..
Ama ülkenin içine etmeye kararlı bir iktidar varsa ortada, ben üstüme düşeni
severek ya da sevmeyerek yapmalıyım diye düşünüyorum .
gereceksınız bu olayı bıle secım kampanyasına dönüştürecekler polemık yaratacaklarrr

X