Tarih bölümü

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
dersanede calısma ımkanım var ama bana hıc cazıp gelmıyor sızce oğretmenlık tercıh edılmelımı ben emnıyetde calısmayı ıstedım hep aılem karsı cıktı ama okul bıtınce dınlemıcem herkes cok pısman olursun dıyo sızın onerınız varmı

bende tarih öğrencisiyim ama seninle durumlarımız çok farklı yani başka bir iş istediğini söylüosun ben çok büyük bi hevesle kazandım ve de okuorum yani kısaca hayat senin önündeki 20 yıl aynı şeyi yapacaksan istediğini yap istediğini seç annem ööle istedi babam bööle dedi die bakarsak ohooooo ne zaman büyücez o vakit biz :)

canım ben össde lisans bölümü kazanamadım ama kazansaydım azetecilik,tarih yada yabancı dil öğretmenliğini seçerdim.üniversitede kalmayı düşünüyomusun.benüm ünv de bi tarih hocam vardı.önlisans olduğumuz için ağır değildi tarih o kadar güzel ders işlerdiki hayran olurduk hiç bilmediğimiz şeylerden bahsederdi.bence tarih dersini sıkıcı hale getirmeden anlatan aydın tarıhcılere cok ıhtıyac var bu ulkede.bende ogretmen kızıyım ama ınan bazı ogretmenler ınsanı tarıhınden bunaltırken bazıları aydınlatıyo.vede kafası karıstırılan,beynı yıkanan gencler boyle boyle ataturk cumhurıyetını ogrenıyo.bence cok kutsal bı meslek

selam ŞİRİNE. Bende tarih öğretmeniyim.Ama sen gibi emniyet istediğim için üniversite 2.sınıfta polislik sınavlarına girdim ve Sansun polis okulunu kazandım.Ama ailem istemediği için oraya gitmedim.Şu anda 12 yıllık öğretmenim ve bu mesleği seçtiğim için hiç pişman değilim. Bunu evlenip çocuk sahibi olunca daha iyi anlarsım.Bayanlar için en ideali öğretmenlik.

selam ŞİRİNE. Bende tarih öğretmeniyim.Ama sen gibi emniyet istediğim için üniversite 2.sınıfta polislik sınavlarına girdim ve Sansun polis okulunu kazandım.Ama ailem istemediği için oraya gitmedim.Şu anda 12 yıllık öğretmenim ve bu mesleği seçtiğim için hiç pişman değilim. Bunu evlenip çocuk sahibi olunca daha iyi anlarsım.Bayanlar için en ideali öğretmenlik.

sanırım değerini bilmek lazım bölümümün şuan 4.sınıfım .ve bir çok arkadaşım severek okusa da benim notlarım nasıl sa çok çok yüksek sınıfa göre hem evliyim hem iki yıldır eşim başka ilde ben başka ilde okuma çabası verdimm ve alese girdim kazandım da puanım çok iyi .....sanırım ben bırakmak istesemde tarih beni bırakmıyor bir yıla yakındır gönüllü öğretmenlik yapıyorum öğrencilerim o kadar tatlılar ki .......iyi ders anlattığıma inanıyorum bütün öğrencilerim benden memnunn............ama dersaneler malum iki yıl staj süresince işkence ediyorlarrrr......bakalım sanırım bir tarih öğretmeni daha geliyor

bende tarih öğrencisiyim ama seninle durumlarımız çok farklı yani başka bir iş istediğini söylüosun ben çok büyük bi hevesle kazandım ve de okuorum yani kısaca hayat senin önündeki 20 yıl aynı şeyi yapacaksan istediğini yap istediğini seç annem ööle istedi babam bööle dedi die bakarsak ohooooo ne zaman büyücez o vakit biz :)

selam sanırım izmirdesin ege tarih te okuyorsun sanırım yanılıyormuyum yoksa

selam sanırım izmirdesin ege tarih te okuyorsun sanırım yanılıyormuyum yoksa

selam canım a.s. şimdi ben bikaç aydır foruma giremediğim için üyeliğim iptal edilmiş:eek::eek: (yani h-kaya benim) tesadüfen bakarken buldum bu yazıyı.. evet ben ege tarihte okuorum neden sordun canım??..

tarih bölümü çok güzel bir bölüm bence öğretmenlikte çok kutsal bir meslek...yerimseniben

selam canım a.s. şimdi ben bikaç aydır foruma giremediğim için üyeliğim iptal edilmiş:eek::eek: (yani h-kaya benim) tesadüfen bakarken buldum bu yazıyı.. evet ben ege tarihte okuorum neden sordun canım??..

selam canım ben 3.sınıfım ya sen benımde ege tarıhte arkadaslarım var ben cbü deyim hayırlısı ıle mezunum seneye :)

Sirinecim bende tarih ogretmeniyim simdi malesef yapamiyorum yurt disinda oldugumdan dolayi.Ama bana bir kere daha sans verilse yine tarih okur ve ogretmen olmak isterdim herhalde ama sen yine de nasil mutlu olacaksan onu tercih et.a.s.

X