• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarih bölümü okuyanlara sormak istediğim şeyler var.

ipek85

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2012
15
0
16
Diğer
siteye yeni üye oldum uzun zamandır sizi takip ediyorum paylaşımlarınızı vs..bu yılki üniversite sınavında tarih bölümünü kazandım kaydoldum benim gibi bu bölümü kazanan ya da okuyan varsa sormak istediğim şeyler var cevaplarsanız..

Demekki yok güzelim ya ben de yardımcı olamayacagım üzgünüm..

senden başka kimse bu bölümü kazanmamış demekki :)))

Tarihte yüksek lisans yapıyordum, yarım kaldı ama yardımcı olabilir miyim bimiyorum.

Sen yine de sor.

Tarihte yüksek lisans yapıyordum, yarım kaldı ama yardımcı olabilir miyim bimiyorum.

Sen yine de sor.

teşekkür ederim..ailem uzağa yollayamadığı için bu bölümü yazmak zorunda kaldım araştırdım geleceği olmayan bi bölüm deniliyor genelde de moralim bozuldu açıkçası..bu bölüm hakkında bilgi almak istiyordum neler yapabilirim bitirdiğimde ne önerirsiniz? siz daha iyi bilirsiniz okuduğunuz için...

teşekkür ederim..ailem uzağa yollayamadığı için bu bölümü yazmak zorunda kaldım araştırdım geleceği olmayan bi bölüm deniliyor genelde de moralim bozuldu açıkçası..bu bölüm hakkında bilgi almak istiyordum neler yapabilirim bitirdiğimde ne önerirsiniz? siz daha iyi bilirsiniz okuduğunuz için...

Birçok bölümün artık iş garantisi yok.

Ben lisansta Gazetecilik okudum ama şu anda işsizim.

Artık ileride para kazanmak amacıyla değil de genel kültür amacıyla üniversite okunmalı diye bakıyorum olaya.

Açıkçası geleceği pek parlak değil bölümün ama Tarih'i seviyorsan sorun değil.

Sana gönderdiğim mesaj daha açıklayıcı olacaktır.

Son düzenleme:
Birçok bölümün artık iş garantisi yok.

Ben lisansta Gazetecilik okudum ama şuanda işsizim.

Artık ileride para kazanmak amacıyla değil de genel kültür amacıyla üniversite okunmalı diye bakıyorum olaya.

Açıkçası geleceği pek parlak değil bölümün ama Tarih'i seviyorsan sorun değil.

Sana gönderdiğim mesaj daha açıklayıcı olacaktır.

anladım tarihi severim ama insan verdiği emeğin karşılığını da almak istiyor.malesef biçok mezun üniversiteye şans diyerek başlıyor artık .teşekkür ederim cevabınız için..

Son düzenleme:
greenjade özel mesaj atmışsın ama yeni üye olduğum için mesaj yazamadım..ilgin için teşekkür ederim,durum ortada bu bölümün geleceği yok bi ümit deyip okuyacağım.

Son düzenleme:
greenjade özel mesaj atmışsın ama yeni üye olduğum için mesaj yazamadım..ilgin için teşekkür ederim,durum ortada bu bölümün geleceği yok bi ümit deyip okuyacağım.

Yine de olumsuz düşünme iş konusunda, herkesin kısmeti farklıdır.

Back