- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.075
- 208
- 33
- Konu Sahibi Myprincesses
Cok zayif olursun o zamamBenn75 kiloyum.tabiki de 55 olmak istiyorum ama küçük hedeflere ulaşmak daha kolay diye önce 82den 75e.şimdide 70e düşmek istiyorum tatlımmm............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok zayif olursun o zamamBenn75 kiloyum.tabiki de 55 olmak istiyorum ama küçük hedeflere ulaşmak daha kolay diye önce 82den 75e.şimdide 70e düşmek istiyorum tatlımmm............
Bide sıcak su iç....yat uyu hemen.yoksa bi kaza olıur haaaa.aç yatınca vücut yiyecek bişey bulamayınca yağları parçalıyormuşşşş.Dayanamadim saat 11 gibi 2 incir yedim cok kotu midem kazindi sonrasinda bir bardak lahana suyu ictim
Bende 52 kg dim aynen hizli alir hizli verirdim ama simdi veremiyorumİ
İnşallah diyorum canım.ben zayıfken (55kg) hızlı alır hızlı verirdim.yine öyle olması istiyorum
Canim pek bisey anlamadim nasil kaza olurBide sıcak su iç....yat uyu hemen.yoksa bi kaza olıur haaaa.aç yatınca vücut yiyecek bişey bulamayınca yağları parçalıyormuşşşş.
Ayy gençliğim.öyleydi canım.yan yağlardan azcık çıksın annem ekmek vermezdi.normaldede bi pide hakkım vardı.neyse artık bayrama kadar bi şey olmaz artık.yaza kadar vaktimiz var.bence istersek zayıf olbiliriz.Cok zayif olursun o zamam
Yemek yeme gibiCanim pek bisey anlamadim nasil kaza olur
Ay sende biraz aciklayici olYemek yeme gibi
Evet insallah bu kisa kadar gider butun kilolarAyy gençliğim.öyleydi canım.yan yağlardan azcık çıksın annem ekmek vermezdi.normaldede bi pide hakkım vardı.neyse artık bayrama kadar bi şey olmaz artık.yaza kadar vaktimiz var.bence istersek zayıf olbiliriz.
Miss you yanlislik oldu canim elim degdi baska figur yollayscaktimAllah rahatlik versin canim
Miss you!
Ayy bu dokunmatiğin cilveleri.bi kelimeyi iki üç defa yazıyorsun.Miss you yanlislik oldu canim elim degdi baska figur yollayscaktim
Aynen canimAyy bu dokunmatiğin cilveleri.bi kelimeyi iki üç defa yazıyorsun.
yani tatlım.karnın aç,hemen uyumazsan yemek yemeye isteğin artacak ve yemek yersin demek istedim..............KAPİŞŞŞŞŞAy sende biraz aciklayici ol
Anladim canim yani bundan sonra aciklayici ol dedimYani
yani tatlım.karnın aç,hemen uyumazsan yemek yemeye isteğin artacak ve yemek yersin demek istedim..............KAPİŞŞŞŞŞ
Kızacam zaten.senEvet canim biraz da kiz bana ki bir daha yapmim
Hoşgeldin canm aramıza.evet kilo fazla acilen gitmeli bu kilolarMerhaba kızlar bende katilmak istiyorum aranıza :) kilom 75.0 yasim 32 beraber yuruyelim insallah
Gecenin birinde yoğurt kürü yenmezzzzYoğurt kuru yiyorum şimdi.hepinize iyi geceler tatlı rüyalar canlarrrrr..................