• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarih:15 Eylül, kilo:70, hedef:55

Ayy gençliğim.öyleydi canım.yan yağlardan azcık çıksın annem ekmek vermezdi.normaldede bi pide hakkım vardı.neyse artık bayrama kadar bi şey olmaz artık.yaza kadar vaktimiz var.bence istersek zayıf olbiliriz.
Evet insallah bu kisa kadar gider butun kilolar

Yoğurt kuru yiyorum şimdi.hepinize iyi geceler tatlı rüyalar canlarrrrr..................

Günaydın kızlarrrrr...akşam erkenden yattım.benim yatmam çok erken oldu ama bence sizde erken yatmayı alışkanlık haline getirmelisiniz.çok geç yatmışsınız hepinizde. Ne kadar geç yatarsanız o kadar çok yeme ihtiyacınız artar. Diyetin altın kurallarından biride erken uyu erken uyan. Bazı kurallarımız olmazsa zorlanırız. Mesela belli bi saatten sonra yemek yememeliyiz.kürler dahil.su dışında yediğimiz içtiğimiz herşeyin bi kalorisi var ve biz yatmadan hemen önce yersek içersek onları ne zaman yakıcaz. Vücut gece çalışır. Eğer gün içinde az yersen gece kiloları yakar.ama o gün aldığın kalori yaktığın kaloriden fazlaysa kilo olarak döner.dikkata ediyoruzzzzz ;)

Back
X