- Konu Sahibi Myprincesses
ya benim hafıza son günlerde iyice gitti.kusura bakma.daha bu ne ki.dün yemeğin soğanı nı ve sarımsağını unutmuşum.son dakika k.validem hatırlattı da doğradımCanim daha once yazdim Rukiye ismim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya benim hafıza son günlerde iyice gitti.kusura bakma.daha bu ne ki.dün yemeğin soğanı nı ve sarımsağını unutmuşum.son dakika k.validem hatırlattı da doğradımCanim daha once yazdim Rukiye ismim
Aynen canimEşler der.kendilerine herşey kolay geliyor
Guzel gorunuyor afiyet olsunEki Görüntüle 1635516
Öğle yemeğim tavuklu salata
Evet canim saat basi emiyor nasil sutten acacagimi bilmiyorum biberonda almiyorhımm zor valla işin...bırakmaz o dudak tiryakisi olmuş senin oğlan :)
Bende de aynisi var canim cocuklardan kafami kalirya benim hafıza son günlerde iyice gitti.kusura bakma.daha bu ne ki.dün yemeğin soğanı nı ve sarımsağını unutmuşum.son dakika k.validem hatırlattı da doğradım
Evet canim ben calismiyorumKızlar sanırım hiç birimiz çalışmıyoruz
evet ama çalışmak istiyorum.lise mezunuyum kpss düşünüyorumKızlar sanırım hiç birimiz çalışmıyoruz
görümcemin kızı da çok seviyordu.gece hiç bırakmazdı.birlikte uyurlardı.hep görumcm görümcm saç kesti yapiştırdı hemen huylandı ve bıraktı.ama dört gün falan uyumadı kız yaa hep huzursuzlukEvet canim saat basi emiyor nasil sutten acacagimi bilmiyorum biberonda almiyor
Benim buyuk oglumda cok bagliydi.cok zor actim sutten bende sacimi kesip sakiza yapistirdim sakizida gogusumun ucuna cok huylandi ama gece kalkip agliyor ve aglamaktan yuzu sisti yani anlayacagin cok zor oldu 2 hafta surdu sutten acmamgörümcemin kızı da çok seviyordu.gece hiç bırakmazdı.birlikte uyurlardı.hep görumcm görümcm saç kesti yapiştırdı hemen huylandı ve bıraktı.ama dört gün falan uyumadı kız yaa hep huzursuzluk
tamam canım bekliyorum bildirimini1 saat sonra yürüyüşe çıkcam.gece rapor veririm kızlar görüşürüz
güzel bence.Saat 3 gibi domatesli kiyma yarim ekmekle yedim .1 dilim kavun bir bardak serbet yarim elma simdi ise bir iki avuc leblebi sonrasinda cay icerim artik bugunluk bukadar cok oldu galiba
Ogle yemegin yokmu sabahtan simdiye kadar sadece corba mi ictin acikmazmisinbende iki kase mercimek çorbası ekmeksiz........
Tatlım yarım ekmek yenir mi diyet yaparkenSaat 3 gibi domatesli kiyma yarim ekmekle yedim .1 dilim kavun bir bardak serbet yarim elma simdi ise bir iki avuc leblebi sonrasinda cay icerim artik bugunluk bukadar cok oldu galiba
Bence siz de tüm günü akşamları rapor edin hem ne yiyip içtiğinizi,aldığınız kaloriyi daha iyi görebilirsiniz kızlarbende iki kase mercimek çorbası ekmeksiz........
Canim ne yapim cok aciktim hatta simdi bile cok acim midem kaziniyorTatlım yarım ekmek yenir mi diyet yaparkenen fazla 1 dilim ekmek yiceksin..bir iki avuçta leblebi miii..sayarak yemelisin leblebiyi avuçla olur muuu