• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarih:15 Eylül, kilo:70, hedef:55

Evet canim saat basi emiyor nasil sutten acacagimi bilmiyorum biberonda almiyor
görümcemin kızı da çok seviyordu.gece hiç bırakmazdı.birlikte uyurlardı.hep görumcm görümcm saç kesti yapiştırdı hemen huylandı ve bıraktı.ama dört gün falan uyumadı kız yaa hep huzursuzluk

görümcemin kızı da çok seviyordu.gece hiç bırakmazdı.birlikte uyurlardı.hep görumcm görümcm saç kesti yapiştırdı hemen huylandı ve bıraktı.ama dört gün falan uyumadı kız yaa hep huzursuzluk
Benim buyuk oglumda cok bagliydi.cok zor actim sutten bende sacimi kesip sakiza yapistirdim sakizida gogusumun ucuna cok huylandi ama gece kalkip agliyor ve aglamaktan yuzu sisti yani anlayacagin cok zor oldu 2 hafta surdu sutten acmam

Saat 3 gibi domatesli kiyma yarim ekmekle yedim .1 dilim kavun bir bardak serbet yarim elma simdi ise bir iki avuc leblebi sonrasinda cay icerim artik bugunluk bukadar cok oldu galiba

Saat 3 gibi domatesli kiyma yarim ekmekle yedim .1 dilim kavun bir bardak serbet yarim elma simdi ise bir iki avuc leblebi sonrasinda cay icerim artik bugunluk bukadar cok oldu galiba
Tatlım yarım ekmek yenir mi diyet yaparken
xenforo-smilies-kk70.gif
en fazla 1 dilim ekmek yiceksin..bir iki avuçta leblebi miii..sayarak yemelisin leblebiyi avuçla olur muuu

Bugünkü menüm:
Sabah, bikaç tel tel peynir, 3 zeytin,1 domates,1 salatalık,1 adet form bisküvi(paket değil tek)
Ara,Kahve

Öğle,tavuklu salata
Ara,bi kase karışık çerez(ama küçücük kase)
Akşam,2 kaşık tavuklu pilav
Ve 1 saat yürüyüş

Back
X