Tarih:15 Eylül, kilo:70, hedef:55

Nasıl bir liste verdi diyetisyenin benim randevum cuma günü bakalım bayram sonrası nasıl çıkacağım :)
Ya aslında çok ekşınlı bi liste değil.
Ara ve ana öğünlü klasik bi liste.

Detay mı istiyorsun?

Kızlar myfitnesspal uygulamasını indirin telefonunuza. Ne kadar kilo vermek istediğinizi falan giriyorsunuz. Yediklerinizi de giriyorsunuz. İstediğiniz kiloya ne zaman ulaşılacağını falan hesaplıyo tahmini olarak. Çok kullanışlı...

Çarşamba günleri benim diyet yalan oluyor pazar kuruluyor sımıt'e dayanamıyorum bugun bır sımıt peynır domates şekersız çay ara öğün yapmadım dışardaydım şimdi dev bardak yeşil çay içiyorum malesef akşam yemegide geç saate kaldı taze fasulye ve sebzelı kuskus yicem yatmadan 1 saat önce ananas çayı içicem yarın yenıden toplamam lazım kendımi

Bugün kimse ugramamış ben güne biraz geç başladım 3 hurma 3 kayısı bır bardak süt arada yıne hurma ve kayısı yedım az önce 6 kaşık taze fasulye 1 nektarı 3 yemek kaşıgı yogurt çok çok az toz tarçın yarım saat sonra ananas çayımı içicem 11 gibide yeşil çay içerim biraz bacaklarımla kollarım bana yumuşadı gibi geldı salonda bır hocaya sordum az spor yaptıgımı soyledı halbukı ben en az80 90 dk spor yaptım biraz moralımı bozdu ama bakalım 20 gun sonra anlycaz ne kadar ınceldım bide 72 kıloyum bayramda 2 almısım

S.aleykum kizlar nerdesiniz nasilsiniz
Herkesin geçmiş Bayrami mübarek olsun.netim bitti o yüzden giremedim.
Kilomu bilmiyorum çünkü annemlerdeyim yediklerime dikkat etmeye calisiyom olduğu kadarıyla

Aleykümselam bende bayramda 74 bırazda küsürü vardı 3 gündür dikkat ettim çok çok az yedım kahvaltı olarak hurma kayısı süt aralardada kayısı hırma aksamları salata ton balıgı çorba düzenli yemeye çalışıyorum bugun net ölculerımı aldım
Basen 115 den 111
Omuz 101 den 102
Gögüs 100 den 95
Bel 88 den 85
Bel 2 101 den 96
Kol 34 den 30

Buğün tartıldım 72 400 boğazımı tutmadan olmuyor 20 25 gun sonra yıne olcum var ıns boyle devam ederım

Aleykümselam bende bayramda 74 bırazda küsürü vardı 3 gündür dikkat ettim çok çok az yedım kahvaltı olarak hurma kayısı süt aralardada kayısı hırma aksamları salata ton balıgı çorba düzenli yemeye çalışıyorum bugun net ölculerımı aldım
Basen 115 den 111
Omuz 101 den 102
Gögüs 100 den 95
Bel 88 den 85
Bel 2 101 den 96
Kol 34 den 30

Buğün tartıldım 72 400 boğazımı tutmadan olmuyor 20 25 gun sonra yıne olcum var ıns boyle devam ederım
Basen 115 den 111
Omuz 101 den 102
Gögüs 100 den 95
Bel 88 den 85
Bel 2 101 den 96
Kol 34 den 30

Masaallah canim her yerinden gitmis insaallah boyle devam eder
Nerde oolculuyorsun? Sporsalonunda mi

Evet spor salonunda ölcüyolar 2 ay arayla olculdu normalı 1 aymış ben bilmedigim için 2 ay lık benım baçaklarım harıc evet ınceldım bugun zumba dersı vardı katıldım tepeden tırnaga su içinde kaldım denk geldıkce katılıcam ben 81 kıloyla spora yazıldım 4 ay ınceldım ama kılo vermedım sonra doktora gıttım ınsulın dırencı cıktı ılac kullandım yıne bogazımı tutmadım streste hayatımın baş rolunde 2ayda ınceldım ama kılo 5 bana gore az zamanında 53 kıloydum 63 kadar cıkmıstım ne ara 81 oldum ınan anlamadım

Bugun wasa dıye ınce krakere benzer tahıllı ekmek aldım uzerıne peynır kırmızı bıber roka dereotu kırmızı bıber zeytın mının mınık dogradım ustune. Surup yedım az oncede yıne aynı dılımden yedım salata 4 kaşık bulgur pılavı 4 kaşık corba yedım aralarda hurma ve kayısı yedım gecede sut hurma kayısı yıcem

Metabolizmanin hizli calismasi icin mi yeniliyor kayisi,hurma,sut yanlis mi biliyorum

Ben hurma dıyetı yapmıstım bütün gün hırma yemek zor ben yogurt pek sevmıyorum hurma yogurt yerıne hurma süt kayısıda hem ara ögün hem kabızlıga biraz çare oluyor diyet yapıyım az az yer verırım ben beceremıyorım sıkı dısıplın yapmam lazım zaten hep aklımda yemek

X