- Konu Sahibi Myprincesses
Ya bilmiyorum cok cabuk acikiyorum 2 gun az yesem diger gun hemen acikiyom emzirmenin etkisimi sende de oluyormu Meltemcim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok guzel amaben bu kadar yesem bayilirim herhaldeBugünkü menüm:
Sabah, bikaç tel tel peynir, 3 zeytin,1 domates,1 salatalık,1 adet form bisküvi(paket değil tek)
Ara,Kahve
Öğle,tavuklu salata
Ara,bi kase karışık çerez(ama küçücük kase)
Akşam,2 kaşık tavuklu pilav
Ve 1 saat yürüyüş
Evet canim biraz da kiz bana ki bir daha yapmimBence siz de tüm günü akşamları rapor edin hem ne yiyip içtiğinizi,aldığınız kaloriyi daha iyi görebilirsiniz kızlar
Ya bilmiyorum cok cabuk acikiyorum 2 gun az yesem diger gun hemen acikiyom emzirmenin etkisimi sende de oluyormu Meltemcim
Aynn cnm katılıyorum sana.ben hiç ekmek yemezdm şimdi ekmeksiz doymuyorum.nolcak bilmiyorum.Ya bilmiyorum cok cabuk acikiyorum 2 gun az yesem diger gun hemen acikiyom emzirmenin etkisimi sende de oluyormu Meltemcim
Çok doğru cnm.bağırsak tembelleşiyor.bişey yemeyince.bu seferde metabolizma yavaşlıyor.srn neler yapıyorsun.biraz kendinden bahset.biraz damdan düşer gibi ortanıza daldım ama içim sıkılıyor artık birileri ile paylaşmak istedim...
kusura bakmayın
kilom çok fazla değil ama işte insan istediği kiloda olmak istiyor...
ben de 27 ağustostan beri diyet yapıyorum...
23gün olmuş ilk 10 günde 2 kilo verdim ama 13 gündür aynı sayıyorum yerimde az yememe spor yapmama rağmen....
bugün biraz araştırma yaptım da bnm kilo verememem az yemekten ve yemek aralarındaki süreyi baya bi geciktirmekten kaynaklanıyormuş...
metabolizma hızı yavaşlıyormuş..
yemek araları 3 saatten fazla olmamalıymış ki bnm 6 saat falan oluyordu...
neyse yanlışımı anladım...
bundan sonra sık sık bişeyler atıştıracağım...
Çok fikkatlisin canım yaa.bugun bayram temizliği yaptım.arada kaynadı öğle.meyveyle geçiştirdimOgle yemegin yokmu sabahtan simdiye kadar sadece corba mi ictin acikmazmisin
Konu sahibi değilim ama hoşgeldin demek istiyorum sana.hedefin kaç canım senin...Merhaba kızlar bende katilmak istiyorum aranıza :) kilom 75.0 yasim 32 beraber yuruyelim insallah
Konu sahibi değilim ama hoşgeldin demek istiyorum sana.hedefin kaç canım senin...
Canim diyet bana cok uzak ben bozarim canim ceker bence bosver herseyden yiyelim ama tadimlik olsun hem zayifladiktan sonra kilolar geri gelmezAslında bi diyete mi uysak bilemedim şimdi.sence rukiye tatlım.....
Hosgeldinaramiza canimMerhaba kızlar bende katilmak istiyorum aranıza :) kilom 75.0 yasim 32 beraber yuruyelim insallah
Valla bende bilmiyom insallah emzikli halimiz biytikten sonra boyle olmayizAynn cnm katılıyorum sana.ben hiç ekmek yemezdm şimdi ekmeksiz doymuyorum.nolcak bilmiyorum.
Canim ben emzirdigim surecte kendiliginden hic gitmedi anca yemekten kisinca gidiyormerhaba... yazmak istedim
emzirirken çok çabuk gidiyor kilolar
bnm öyle olmuştu
emzirirken çok kolay kilo vermiştim emzirmeyi bıraktığım anda çok zorlandım kilo vermekte...
Benn75 kiloyum.tabiki de 55 olmak istiyorum ama küçük hedeflere ulaşmak daha kolay diye önce 82den 75e.şimdide 70e düşmek istiyorum tatlımmm............HosbulduM canım :) baştan okudum çok sıcak bir ortam bende katılım dedim ilk hedefim 65 inşallah senin hedefin kac
İnşallah diyorum canım.ben zayıfken (55kg) hızlı alır hızlı verirdim.yine öyle olması istiyorumCanim diyet bana cok uzak ben bozarim canim ceker bence bosver herseyden yiyelim ama tadimlik olsun hem zayifladiktan sonra kilolar geri gelmez