• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarih:15 Eylül, kilo:70, hedef:55

Ya bilmiyorum cok cabuk acikiyorum 2 gun az yesem diger gun hemen acikiyom emzirmenin etkisimi sende de oluyormu Meltemcim

merhaba... yazmak istedim:KK54::KK54:
emzirirken çok çabuk gidiyor kilolar
bnm öyle olmuştu
emzirirken çok kolay kilo vermiştim emzirmeyi bıraktığım anda çok zorlandım kilo vermekte...

biraz damdan düşer gibi ortanıza daldım ama içim sıkılıyor artık birileri ile paylaşmak istedim...
kusura bakmayın
kilom çok fazla değil ama işte insan istediği kiloda olmak istiyor...

ben de 27 ağustostan beri diyet yapıyorum...
23gün olmuş ilk 10 günde 2 kilo verdim ama 13 gündür aynı sayıyorum yerimde az yememe spor yapmama rağmen....
bugün biraz araştırma yaptım da bnm kilo verememem az yemekten ve yemek aralarındaki süreyi baya bi geciktirmekten kaynaklanıyormuş...

metabolizma hızı yavaşlıyormuş..
yemek araları 3 saatten fazla olmamalıymış ki bnm 6 saat falan oluyordu...
neyse yanlışımı anladım...
bundan sonra sık sık bişeyler atıştıracağım...

biraz damdan düşer gibi ortanıza daldım ama içim sıkılıyor artık birileri ile paylaşmak istedim...
kusura bakmayın
kilom çok fazla değil ama işte insan istediği kiloda olmak istiyor...

ben de 27 ağustostan beri diyet yapıyorum...
23gün olmuş ilk 10 günde 2 kilo verdim ama 13 gündür aynı sayıyorum yerimde az yememe spor yapmama rağmen....
bugün biraz araştırma yaptım da bnm kilo verememem az yemekten ve yemek aralarındaki süreyi baya bi geciktirmekten kaynaklanıyormuş...

metabolizma hızı yavaşlıyormuş..
yemek araları 3 saatten fazla olmamalıymış ki bnm 6 saat falan oluyordu...
neyse yanlışımı anladım...
bundan sonra sık sık bişeyler atıştıracağım...
Çok doğru cnm.bağırsak tembelleşiyor.bişey yemeyince.bu seferde metabolizma yavaşlıyor.srn neler yapıyorsun.biraz kendinden bahset.

Back
X