- 4 Haziran 2013
- 1.298
- 1.439
- 133
- Konu Sahibi Myprincesses
Hosbuldum canım...:)Hosgeldinaramiza canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbuldum canım...:)Hosgeldinaramiza canim
Hoşgeldin canım. Hep ertelediğimiz için veremedik zaten.ama artık ertelemek yok.Ben de yeni geldim araniza kizlar. Surekli diyete baslicam deyip cok yiyip ardindan baslamayip kilo aldim
Aslında doğru.ben hiç emziremediğim için çok zorlanıyorum verirken.merhaba... yazmak istedim
emzirirken çok çabuk gidiyor kilolar
bnm öyle olmuştu
emzirirken çok kolay kilo vermiştim emzirmeyi bıraktığım anda çok zorlandım kilo vermekte...
Gunaydin canım hosbuldum ..beraberce verelim ınsallahh kilolariii :)Kızacam zaten.sen
Hoşgeldin canm aramıza.evet kilo fazla acilen gitmeli bu kilolar
Canim bu kür nasıl oluyor acabaYoğurt kuru yiyorum şimdi.hepinize iyi geceler tatlı rüyalar canlarrrrr..................
Verceğiz inşallah canm pes etmek yokGunaydin canım hosbuldum ..beraberce verelim ınsallahh kilolariii :)
Ben 97 kiloydum canım doğum sonrası ....sonra 85 e kadar kendi çabamla düştüm orda duraklayinca diyetisyene gittim şimdi 75.0 kiloyum diyetisyeni bıraktım sizLe devam edeceğim allah izin verirseVerceğiz inşallah canm pes etmek yok
İnşallah hedefine burda ulaşacaksın canım. Önerilerimi ve günlük menümü dikkate alırsan aç kalmadan rahatça verebilirsin.ben birazcık porsiyonlarımı çok küçük tutuyorum ama sen biraz daha artırabilirsin.ben doğum yapalı 10 ay oldu.doğumdan sonra 80 kiloydum.5 ay diyet yaptım 10 kg verdim.şimdi kalan 15 kiloyuda vericem inşallah.Ben 97 kiloydum canım doğum sonrası ....sonra 85 e kadar kendi çabamla düştüm orda duraklayinca diyetisyene gittim şimdi 75.0 kiloyum diyetisyeni bıraktım sizLe devam edeceğim allah izin verirse
Tabi beklerim önerilerini ...menulerini takip ettim bugüne kadar gerçekten çok az yiyorsun canımİnşallah hedefine burda ulaşacaksın canım. Önerilerimi ve günlük menümü dikkate alırsan aç kalmadan rahatça verebilirsin.ben birazcık porsiyonlarımı çok küçük tutuyorum ama sen biraz daha artırabilirsin.ben doğum yapalı 10 ay oldu.doğumdan sonra 80 kiloydum.5 ay diyet yaptım 10 kg verdim.şimdi kalan 15 kiloyuda vericem inşallah.
Hosgeldin canim insallah gidecek kilolarBen de yeni geldim araniza kizlar. Surekli diyete baslicam deyip cok yiyip ardindan baslamayip kilo aldim
Çok doğru cnm.bağırsak tembelleşiyor.bişey yemeyince.bu seferde metabolizma yavaşlıyor.srn neler yapıyorsun.biraz kendinden bahset.
Aslında doğru.ben hiç emziremediğim için çok zorlanıyorum verirken.
Üç yemek kaşığı yoğurt.bi çay kaşığı silme olacak zencefil.bi silme çay kaşığı tarçın.bi silme çay çağışı kimyon(aslında zerdeçal.ben bulamadım.kimyonda olur dediler.)günde iki defa aç karnına yiyorsun.Canim bu kür nasıl oluyor acaba
Evet ama başka türlü veremiyorum.zaten bu diyet yapamadığım süre içerisinde çok yemedim ama kilomu korudum sadece.benim kilo almaya çok elverişli bi yapım var.normalde hep 58 kilo idim.ilk kez bu kadar kiloluyum ve yerleşmeden vermeliyimTabi beklerim önerilerini ...menulerini takip ettim bugüne kadar gerçekten çok az yiyorsun canım
Kahve, bi kare çikolata ya da küçük bi kase çerez mümkünse fındık fıstık badem...ben hergün o çerezi nie yiyorum sanıosun.enerjim tükenmesin halsiz düşmeyim die. Gerçekten de bi ana öğün yemeğe değerYa benimbugun halı yıkamam lazım ama hiiç yerimden kalkasım yok.halsizliği giderecek bişey biliyonuz mu kızlar ya.lutfen bana da söyleyin biliyorsanız bişeyler........
Tmm cnm sağol.çerezi de denerim.kahveyi içiyorum zaten.Kahve, bi kare çikolata ya da küçük bi kase çerez mümkünse fındık fıstık badem...ben hergün o çerezi nie yiyorum sanıosun.enerjim tükenmesin halsiz düşmeyim die. Gerçekten de bi ana öğün yemeğe değer
Kolay gelsin bu arada halı zor iştir ben hiç gireşemem ama çok güzel yakarsın var ya bugünkü sporunu yapmış olursunTmm cnm sağol.çerezi de denerim.kahveyi içiyorum zaten.