• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarih:15 Eylül, kilo:70, hedef:55

Ben 97 kiloydum canım doğum sonrası ....sonra 85 e kadar kendi çabamla düştüm orda duraklayinca diyetisyene gittim şimdi 75.0 kiloyum diyetisyeni bıraktım sizLe devam edeceğim allah izin verirse
İnşallah hedefine burda ulaşacaksın canım. Önerilerimi ve günlük menümü dikkate alırsan aç kalmadan rahatça verebilirsin.ben birazcık porsiyonlarımı çok küçük tutuyorum ama sen biraz daha artırabilirsin.ben doğum yapalı 10 ay oldu.doğumdan sonra 80 kiloydum.5 ay diyet yaptım 10 kg verdim.şimdi kalan 15 kiloyuda vericem inşallah.

İnşallah hedefine burda ulaşacaksın canım. Önerilerimi ve günlük menümü dikkate alırsan aç kalmadan rahatça verebilirsin.ben birazcık porsiyonlarımı çok küçük tutuyorum ama sen biraz daha artırabilirsin.ben doğum yapalı 10 ay oldu.doğumdan sonra 80 kiloydum.5 ay diyet yaptım 10 kg verdim.şimdi kalan 15 kiloyuda vericem inşallah.
Tabi beklerim önerilerini ...menulerini takip ettim bugüne kadar gerçekten çok az yiyorsun canım

Çok doğru cnm.bağırsak tembelleşiyor.bişey yemeyince.bu seferde metabolizma yavaşlıyor.srn neler yapıyorsun.biraz kendinden bahset.

30 yaşındayım evliyim bi kızım var 3,5 yaşında. .
Çalışıyorum ama şimdi tatilde olduğumuz için baya bi sermis durumdayım
Geç kalkmalar geç kahvaltı ...

Canim bu kür nasıl oluyor acaba
Üç yemek kaşığı yoğurt.bi çay kaşığı silme olacak zencefil.bi silme çay kaşığı tarçın.bi silme çay çağışı kimyon(aslında zerdeçal.ben bulamadım.kimyonda olur dediler.)günde iki defa aç karnına yiyorsun.

Tabi beklerim önerilerini ...menulerini takip ettim bugüne kadar gerçekten çok az yiyorsun canım
Evet ama başka türlü veremiyorum.zaten bu diyet yapamadığım süre içerisinde çok yemedim ama kilomu korudum sadece.benim kilo almaya çok elverişli bi yapım var.normalde hep 58 kilo idim.ilk kez bu kadar kiloluyum ve yerleşmeden vermeliyim

Ya benimbugun halı yıkamam lazım ama hiiç yerimden kalkasım yok.halsizliği giderecek bişey biliyonuz mu kızlar ya.lutfen bana da söyleyin biliyorsanız bişeyler........

Ya benimbugun halı yıkamam lazım ama hiiç yerimden kalkasım yok.halsizliği giderecek bişey biliyonuz mu kızlar ya.lutfen bana da söyleyin biliyorsanız bişeyler........
Kahve, bi kare çikolata ya da küçük bi kase çerez mümkünse fındık fıstık badem...ben hergün o çerezi nie yiyorum sanıosun.enerjim tükenmesin halsiz düşmeyim die. Gerçekten de bi ana öğün yemeğe değer

Kahve, bi kare çikolata ya da küçük bi kase çerez mümkünse fındık fıstık badem...ben hergün o çerezi nie yiyorum sanıosun.enerjim tükenmesin halsiz düşmeyim die. Gerçekten de bi ana öğün yemeğe değer
Tmm cnm sağol.çerezi de denerim.kahveyi içiyorum zaten.

Back
X