- Konu Sahibi Myprincesses
Bu arada benim öğle yemeği yine kaynadı.birazdan meyve yiyip.halı yıkamaya devaaaammmm.........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Spor olarak gobek eritmek icin 20 ser defa 3 hareket yapiyom haftada en az 3 defa yarim saat yuruyorum anca bu kadar ve evin isi 2 cocukla beraberBen de yoldan geldiğim icin bugün baslayamadim. Siz nasil bir program izliyorsunuz. Mesajlarin hepsini takip edemedim. Ve spor yapiyor musunuz
Bende ebru şallı ile iki haftada iki beden incel videosu var onu yapmaya çalışıyorum.ama yarım yamalak.daha sonunu getiremedim.üç çocukdan dolayı.ama tavsiye ederimBen de yoldan geldiğim icin bugün baslayamadim. Siz nasil bir program izliyorsunuz. Mesajlarin hepsini takip edemedim. Ve spor yapiyor musunuz
Meraba tatlım.hoşgeldinnn.aslında normal gibi.5.5kg vermişsin bi ayda.gayette güzel vemişsinnn..........Merhaba kızlar bende katılmak isterim aranıza bende 77.700 den bir buçuk ayda zor bela 72.200 ındım haftada 4 gün spora gidiyorum
Hosgeldin canimMerhaba kızlar bende katılmak isterim aranıza bende 77.700 den bir buçuk ayda zor bela 72.200 ındım haftada 4 gün spora gidiyorum
Ya tatlım nette öncesi sonrası diye bakarken dikkatimi çekti.nasıl guveniyorlar kkendilerine diye.yoksa öyle bikinili kadınlara bakma gibi hobim yoktur çok şükür.....Canim bunlar haram seyler hic bakma boyle seylere kadinda olsa gobek ve diz arasini gormek gunahtir ben soyliyim gunahi benden ciksin ustume vebal olur
Halı bitti ama temizlik full time devaaaaammmm.şimdi oturma odasının duvarını sildim.hele bakim bizim kızlara dediydim.sonra odanın antirenin tabanlarını yıkayıp halımı açıcam.ya varya bu bayramlar çocuklara erkeklere geliyor.Meltemcim halilarin bittimi canim bayram temizligimi yapiyorsun