• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarih:15 Eylül, kilo:70, hedef:55

Bu arada benim öğle yemeği yine kaynadı.birazdan meyve yiyip.halı yıkamaya devaaaammmm.........

Ya niye kimse uğramıyor buraya.hııı anladım kimse yemek yemiyor haliylede spora da gerek kalmıyor.e o zaman yazacak bişey de olmaz.tamam şekerler gelirseniz görüşürüz.

bu gun belli bi duzenim yoktu sabah kahvaltim iyiydi sonra meyve yedim ha bide 2 lokma menemen yedim cocuklarla. salatalik simdi bir parca izgara 2 catal makarna

Ben de yoldan geldiğim icin bugün baslayamadim. Siz nasil bir program izliyorsunuz. Mesajlarin hepsini takip edemedim. Ve spor yapiyor musunuz

Ben de yoldan geldiğim icin bugün baslayamadim. Siz nasil bir program izliyorsunuz. Mesajlarin hepsini takip edemedim. Ve spor yapiyor musunuz
Spor olarak gobek eritmek icin 20 ser defa 3 hareket yapiyom haftada en az 3 defa yarim saat yuruyorum anca bu kadar ve evin isi 2 cocukla beraber

Merhaba kızlar bende katılmak isterim aranıza bende 77.700 den bir buçuk ayda zor bela 72.200 ındım haftada 4 gün spora gidiyorum

Bende ebru şallı ile iki haftada iki beden incel videosu var onu yapmaya çalışıyorum.ama yarım yamalak.daha sonunu getiremedim.üç çocukdan dolayı.ama tavsiye ederim

FB_20150916_11_13_14_Saved_Picture.jpg

Kızlar bunu buzdolabına yapıştırın.her buzdolabını açıp bişey yemek isterseniz.bunu görüp tövbe der yemek yemezsinizzz......:)
wp_ss_20150920_0004.png

Canim bunlar haram seyler hic bakma boyle seylere kadinda olsa gobek ve diz arasini gormek gunahtir ben soyliyim gunahi benden ciksin ustume vebal olur

Kızlarrr şimdi eve gelebildim.fazla yazamıyorum eşim sesleniyo.herkese iyi geceler yarın görüşmek üzere.

Günaydın. Ben de hayırlısiyla basladim bugün. Ayrica ben sporu cok severim is hayati ile biraz ihmal ettim. Pilates ve yuruyusle tekrar basliyorum. Sorulariniz olursa cevaplayabilirim elden geldigince:)

Canim bunlar haram seyler hic bakma boyle seylere kadinda olsa gobek ve diz arasini gormek gunahtir ben soyliyim gunahi benden ciksin ustume vebal olur
Ya tatlım nette öncesi sonrası diye bakarken dikkatimi çekti.nasıl guveniyorlar kkendilerine diye.yoksa öyle bikinili kadınlara bakma gibi hobim yoktur çok şükür.....
Meltemcim halilarin bittimi canim bayram temizligimi yapiyorsun
Halı bitti ama temizlik full time devaaaaammmm.şimdi oturma odasının duvarını sildim.hele bakim bizim kızlara dediydim.sonra odanın antirenin tabanlarını yıkayıp halımı açıcam.ya varya bu bayramlar çocuklara erkeklere geliyor.

Düğün olur kadın koşturur.bayram gelir kadın koşturur.bayram gider yine bi koşturmaca.bu sefer bayram bitti temizliği başlar.....OOOOOOOOFFF OOFFFFFFFFFF......

Back