- Konu Sahibi Myprincesses
Eevveeeeeeeett şimdi lahana suyumu içtim.hemen arkasından bi bardak sıcak su.akabinde gün boyu üç litre su
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çok zor veriyorum çok çok dikkat etmem gerekiyorHer hafta bu kadar versem yeter bana cunku zor veriyorum ben 76 ile basladim 1.5 senedir yavas ve zor bir sekilde verdim bumdan sonra boyle devam ederse iyi olur
haşlanmış yumurta zeytin kaşar salatalık domates iki bardak çay........bide kavun.dolu bi tabak hemde.yanlış yapmamışımdır umarımmm.........Kahvaltınız neydi kızlarr
Canim gecen haftadan hic verenedin miGeldiiiiiiiiiiiiiiimmmm....güzel vermişsniz kızlar.bende bi değişiklik yok.ama benden kaynaklı.dun ne lahana suyu nede kur yedim.Eki Görüntüle 1635190
yok canım yaa.ama dun gece ayıptır söylemesi iki paket cips yedim.aldmadığıma seviniyorumCanim gecen haftadan hic verenedin mi
Canim daha once yazdim Rukiye ismim@furha63 isim ne canım.....
Bu aralar sabahleyin istahim kapali yogurt kuru yiyom o tok tutuyor birazda istahimi kapatiyorkız sen furha63 hiçbişey yemiyosun kiii sut nasıl olcakkkk
Ekmek yok dimihaşlanmış yumurta zeytin kaşar salatalık domates iki bardak çay........bide kavun.dolu bi tabak hemde.yanlış yapmamışımdır umarımmm.........
Bencede yeter artık kes.o zaman daha kolay verirsinOglumun 2 yasina 2 ay kaldi sutten acmayi dusunuyom ama sutten acmak cok zor benim oglan cok bagimli
Ne diyosunnnnnnnnnyok canım yaa.ama dun gece ayıptır söylemesi iki paket cips yedim.aldmadığıma seviniyorum
Benim icin hem zor hemde esim 2 yasini doldursun sonra diyorBencede yeter artık kes.o zaman daha kolay verirsin
Eşler der.kendilerine herşey kolay geliyorBenim icin hem zor hemde esim 2 yasini doldursun sonra diyor
hımm zor valla işin...bırakmaz o dudak tiryakisi olmuş senin oğlan :)Ayrica oglum buyuk ama yine emiyor sutumde yok bu aralar bos bos cekiyor yavrucak
Ekmek yok dimi[/QU
yok canım
Ne
Ne diyosunnnnnnnnnafiyet olsun.bende bi armut bi şeftali iki ceviz................Eki Görüntüle 1635516
Öğle yemeğim tavuklu salata