- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.066
- 33
- Konu Sahibi Myprincesses
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh sporunu yapmışsın işte bayram temizliği ile. Maşallah çalışkan kadın :)
Baklava yemiyoruzzzzz diyetin başındayızAksam ywmegim
Patates tavasi bir tabak, yarim dilim ekmek,ayran.simdi cay 1 catal baklava
Olmadı bu haftaEki Görüntüle 1638794
Anlamdım yaa.geçen haftadan fark 400 gr.p.tesi ise 73.900.dum.ama karnım davul gibi bi şişkinlik var.belki ondandır.akşam yemek bile yemedim offfffff
İnşallah ama o kadar hızlı veremiyorum.ilk hafta genelde ödem atıyoruz.İnşallah haftayada böyle olurVuuuhhhhuuu maşallah! -1,5 kg bir haftada çok iyi... Ayda 6 kg yapar
Darısı başımaaaa
Mekanı cennet olsun canm üzme kendini.Bende 2012 de annemi kaybettim.hem de 2 gün önce yıldönümüydü arefe günü bende kendimi çok kötü hissettim haala da onun burukluğunu yaşıyorum ama alışmak zorundayız geçici bu dünyaKızlar kurban bayramımız kutlu olsun benim için buruk bir bayram 2013 babamı kaybettım neden bılmıyorum bu bayram yoklugu çok çok daha kötü
. Mekanları cennet olsun Rabbim sabır versınMekanı cennet olsun canm üzme kendini.Bende 2012 de annemi kaybettim.hem de 2 gün önce yıldönümüydü arefe günü bende kendimi çok kötü hissettim haala da onun burukluğunu yaşıyorum ama alışmak zorundayız geçici bu dünya
Günaydın kızlar.new girl benim bayramım pek iyi değildi.1.inci günü gece çocuklarda ishal kusma ateş başladı.galiba enfeksiyon kapmışlar.