Tarih:15 Eylül, kilo:70, hedef:55

14430019680571041692162.jpg

Giden sadece 400 gr

Slm kızlar kahvaltım dünkü ile ayni 2 ceviz domates salatalık 1 tk yk lor 1 yumurta 3 dilim tam buğday ekmeği günüm yogun geçiyor dün geçe çocuk doğru düzgün uyumadi bugün de çok zor geçiyor sinirlerim bozuk uykusuzum bakalım menu nasıl etkilenir bayramdan sonra insallah sporla diyetle tam düzene gireceğim

Herkese iyi bayramlar kızlar..sakın fazla kaçırmayın.dikkat edin yoksa bir hafta geriye gideriz.çok dengeleyerek yiyin.tatlıdan ekmekten uzak durun.ben ekmeksiz salata ve et yemeyi düşünüyorum.

Kızlar kurban bayramımız kutlu olsun benim için buruk bir bayram 2013 babamı kaybettım neden bılmıyorum bu bayram yoklugu çok çok daha kötü

Kızlar kurban bayramımız kutlu olsun benim için buruk bir bayram 2013 babamı kaybettım neden bılmıyorum bu bayram yoklugu çok çok daha kötü
Mekanı cennet olsun canm üzme kendini.Bende 2012 de annemi kaybettim.hem de 2 gün önce yıldönümüydü arefe günü bende kendimi çok kötü hissettim haala da onun burukluğunu yaşıyorum ama alışmak zorundayız geçici bu dünya

Günaydın kızlar.new girl benim bayramım pek iyi değildi.1.inci günü gece çocuklarda ishal kusma ateş başladı.galiba enfeksiyon kapmışlar.

Benim bayramım yogun gectı zıyaretler eve gelen misafir derken bir kilo almışım yediklerimden i yoksa regl oldum ondanmıdır bilemedım bayramda çok yemedim ama düzensiz yedim o yüzden biraz da keyifsizim güne bir bardak yarım yağlı sütle başladım bugun spora gidemiycem

Selam kızlar bayram sonrası tartılar biçoğumuzda can sıkıyodur eminim. Neyse bir haftaya kadar toparlarız kendimizi üzülmeyin..bayramım çok yoğun geçti. O yoğunluk bu haftada devam edecek kardeşimin düğünü var o yüzden çok fazla giremeyebilirim.siz bir yerlere ayrılmayın ama.

Ohhh bende topic öldü diye üzülmüştüm. İyi ki geldiniz kızlar... Ben bayramda bile baktım durdum, kimseden ses çıkmayınca bişey yazmadım:KK14:

Bugün yeni bir diyetisyene gitmeye başladım. Eskisi çok yoğundu, tırt bir özel hastanede olduğu halde. Bana yeterli vakti ayırmadı ve hemen kısa kısa konuşup başından savmaya çalıştı. Ben de yol verdim:63: iradeli bi müşteri kaybetmiş oldu :)

BugÜn yeni doktorum 71,3 kg olarak tarttı beni. 165 cm boy ile.
Verdiği listeye uyup ne hızda bir metabolizmam var görecek bakalım.

İnşallah hızlı hızlı gider kilolar:21:

X