Tarih:15 Eylül, kilo:70, hedef:55

Merhaba kızlar...

Hızlıca kilo vermek istiyorum ama olmuyo Aksine kilo alıyorum. Güncel kilom 73.0 :KK43:((

Bırakmayacam kararlıyım.
İnşallah olacak ya...

Cutemom007 Cutemom007 diyet listeni paylaşır mısın?

Ben iki hafta önce bıraktım diyetisyene gitmeyi. Böyle giderse tekrar başlayacam.

Merhaba canım bende diyete 14 eylülde başladım. Benimde hedeflerim benimde hayallerim var.. İnşallah hedeflerimize ulaşacağız.

14 Eylülde 81.8 dim
20 eylülde 79.2 dim
Karatay diyeti yapıyorum..

Online arkadaşlarla birbirimize destek oluruz diye düşündüm.. En çok Online olan ve azimli olan sensin galiba. Birlikte zayıflayalım.. Olur mu?

Ben de varımmm:) gitsin kilolarrr...

Öğle yemeğim :)

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    144,1 KB · Görüntüleme: 47
newgirl newgirl
diyet listem :
uyanınca
1 bardak suya 1 kabuk tarçın ve 1 kaç karanfil ilave ederek içiniz.

SABAH: 8.00
2 kk yağsız beyaz peynir veya 1 adet yumurta + 1 kk yağsız beyaz peynir
5 adet zeytin veya 2 tüm ceviz
3 dilim ekmek (tam buğday tam tahıllı Çavdar uno )
domates salatalık yeşillik

ARA: 10.30
2meyve 1 çay bardağı lıght süt (meyveler glisemik indeksi düşük olanlardan tercih edilecek)

ÖĞLE:13.00

pişmiş 120 gr kırmızı et veya 150 gr beyaz et veya 200 gr balık veya 10 yk kurubaklagil yemeği
1 kepçe çorba
2 dilim ekmek
yağsız salata

ara:16.00

4 adet etimek veya grissini
1 su bardağı light süt

akşam:19.00

8 yk sebze yemeği
1 su bardağı yoğurt
3 dilim ekmek
yağsız salata

ara:21.30
2 adet meyve
1 çay bardağı süt veya yoğurt

Canım hızlı verilen kilolar hızlı geri alınır yavaş yavaş emin adımlarla hem daha sağlıklı bi de canım emziriyor musun sen dikkat et sütüne kaloriyi çok azaltirsan sutte azalma olabilir bi de emziren anneler ayda yarım kilodan fazla verirse vücuttaki atık madde süte geçer demişti diyetisyen canım dikkat etmek lazım ah ben ne uğraştım sutu artırmak için şükür düzene girdi ama ÖZELLİKLE suyu az içersem hemen yine farkediyorum azaldığını sana nasıl bi diyet vermişti diyetisyen ben diyetisyene gidince daha çok kontrol edebiliyorum kendimi
Merhaba kızlar...

Hızlıca kilo vermek istiyorum ama olmuyo Aksine kilo alıyorum. Güncel kilom 73.0 :KK43:((

Bırakmayacam kararlıyım.
İnşallah olacak ya...

Cutemom007 Cutemom007 diyet listeni paylaşır mısın?

Ben iki hafta önce bıraktım diyetisyene gitmeyi. Böyle giderse tekrar başlayacam.

Canım hızlı verilen kilolar hızlı geri alınır yavaş yavaş emin adımlarla hem daha sağlıklı bi de canım emziriyor musun sen dikkat et sütüne kaloriyi çok azaltirsan sutte azalma olabilir bi de emziren anneler ayda yarım kilodan fazla verirse vücuttaki atık madde süte geçer demişti diyetisyen canım dikkat etmek lazım ah ben ne uğraştım sutu artırmak için şükür düzene girdi ama ÖZELLİKLE suyu az içersem hemen yine farkediyorum azaldığını sana nasıl bi diyet vermişti diyetisyen ben diyetisyene gidince daha çok kontrol edebiliyorum kendimi

Ekteki foto, benim en son diyet listem:
Buna uyamadım ama yerine yediklerim asla kalorisi çok sağlıksız şeyler değildi. Mesela akşam sebze yemeği yemedim de balık yedim gibi.

Ben de tekrar başlayacağım sanırım.
Yoksa olmuyo sanki. Püfff...

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    91,9 KB · Görüntüleme: 45

Benim sütüm hiç ılmadı gibi bişeydi, günde 5-10 cc ancak sağabiliyordum bu aralar. Artık o da yok. Bitti süt. O yüzden artık sütüm azalır kaygısı olmadan bi listeye başlamam gerek.

Himmm anladım canım o zaman sen bence git yine diyetisyene kendi kafana göre yapıp metobolizmam yavaşlatma bence ama yine de sen bilirsin benim listem emzirme de olduğu için daha fazla yemek var normalden yiyerek zayıflamaya çalışıyorum işte senin süt derdin de yokmuş daha hızlı verebilirsin işte bazı bünye yapmıyor yaa olmayınca olmuyor iste
Benim sütüm hiç ılmadı gibi bişeydi, günde 5-10 cc ancak sağabiliyordum bu aralar. Artık o da yok. Bitti süt. O yüzden artık sütüm azalır kaygısı olmadan bi listeye başlamam gerek.

Zaten moda mod aynısını yapmaya çalışmak insanı sıkıntıya sokuyor bu listeyi kendi yaşamımıza adete etmeye kendimize göre uyarlamaya ve yaşam şekli haline getirmeye çalışmalıyız öteki türlü verilenler hep geri alınıyor şimdiye kadar hep çok kilo verdim b3n ama hep geri aldım inşallah bu sefer geri almak istemiyorum o yüzden normal zamanda yapmayacağım şekilde düşük kalorili diyet yapmıyorum emzirmek de bahanem yavaş yavaş gitsin de kalıcı olsun umarım yapabiliriz bi kere zayiflayalim ve hep zayıf kalalim imrenen değil imrenen olalım aaa bak doğum yapmış ne kadar da fit desinler bu çocuk senin mi desinler ☺☺☺☺☺☺
Ekteki foto, benim en son diyet listem:
Buna uyamadım ama yerine yediklerim asla kalorisi çok sağlıksız şeyler değildi. Mesela akşam sebze yemeği yemedim de balık yedim gibi.

Ben de tekrar başlayacağım sanırım.
Yoksa olmuyo sanki. Püfff...

İkindi 2 küçük incir

Aksam yemegi 8 yk taze fasulye 1 kase yoğurt 3 dilim tam buğday ekmeği
Gece de 2 küçük koy şeftalisi ile 1 bardak süt içerim

Sabah spora gıttım sonra bıraz borek yedım şekersiz çay içtim ustüne camları sıldım evı supurdum sıldım baya yoruldum bırazdan yulaf ezmeli yoğurt yanına çilek ve nektari yıcem

Ogle yemegi: 3 dilim kek yedim bir gazoz
Aksam:5 kasik pilav,5 kasik cacik ,tavada yumurta 4 dilim ekmek insallah yarin oruc tutucam o yuzden cok oldu sizlerde tutabilirsiniz yarin arefe oruc tutmak sevaptir

Ogle yemegi: 3 dilim kek yedim bir gazoz
Aksam:5 kasik pilav,5 kasik cacik ,tavada yumurta 4 dilim ekmek insallah yarin oruc tutucam o yuzden cok oldu sizlerde tutabilirsiniz yarin arefe oruc tutmak sevaptir
tam çok olmuş diyecektim oruç tutacağı demişsin allah kabul etsin canim

Zaten moda mod aynısını yapmaya çalışmak insanı sıkıntıya sokuyor bu listeyi kendi yaşamımıza adete etmeye kendimize göre uyarlamaya ve yaşam şekli haline getirmeye çalışmalıyız öteki türlü verilenler hep geri alınıyor şimdiye kadar hep çok kilo verdim b3n ama hep geri aldım inşallah bu sefer geri almak istemiyorum o yüzden normal zamanda yapmayacağım şekilde düşük kalorili diyet yapmıyorum emzirmek de bahanem yavaş yavaş gitsin de kalıcı olsun umarım yapabiliriz bi kere zayiflayalim ve hep zayıf kalalim imrenen değil imrenen olalım aaa bak doğum yapmış ne kadar da fit desinler bu çocuk senin mi desinler ☺☺☺☺☺☺

Aaamiiinnnn :) eski kiloma döndüm ama ideale döndüğümde tamamdır diyecem:KK66:

Sabah spora gıttım sonra bıraz borek yedım şekersiz çay içtim ustüne camları sıldım evı supurdum sıldım baya yoruldum bırazdan yulaf ezmeli yoğurt yanına çilek ve nektari yıcem

Ohh sporunu yapmışsın işte bayram temizliği ile. Maşallah çalışkan kadın :)

X