Tarih:15 Eylül, kilo:70, hedef:55

Bugun ölcum yapıldı 5 kılo vermısım cogu yagdan kollarımdan 4 cm ıncelmısım hoca cok şaşırdı basenden 4 cm belden 3 bacaklar hıc ıncelme yok omuzlarım 1 cm genişlemiş 2 buçuk litre su içiyorum 3 lıtreye cıkardı metabolızmam bıraz daha hızlı bıde bacaklardan ıncelsem çok daha mutlu olcam şuan 72 200bırazdan fırında sebze tavuk goğsu cok az ozledıgım pılavdan yicem

Aksam yemegim: 7 kasik sebzeli pilav,2 kucuk kase cacik.guya ben bugun protein gunu yapacaktim olmadi esim bu yemegi yap dedi kendime de usendim yapmaya

Harika

Bugün...

Kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, yeşil biber, 1 dilim kepekli ekmek(Geç kahvaltı)
Öğle:
1 soda. 2 tane mısır-pirinç patlağı kraker.
Akşamüstü:
Tavada hamsi(ne yazık ki yağlı ) Bol roka. 1,5dilim kepekli ekmek. Soda.

Bi de şekersiz nescafe içerim bugün muhtemelen.

Şu an da bir soda içiyorum.
Sizce sodanın bi zararı olur mu? Peki yararı?

Soda iyidir diye duydum zarari yok sanirim hatta zayiflamaya calisanlar daha cok iciyor

Yaa bende bugunlerde artidayim cok yiyorum herhalde. yogurt kurude yedim bugun. afedersiniz ama kabizlik var bende bi caresini bilen var mi
Yarim saat yuruyus yaptim tempolu birazdan gobek eritme haeeketlerini yapacam ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…