- Konu Sahibi Myprincesses
-
Yaaaaa çok utanıyorummmm..ne kadar şapşalım ya.ben diğer topik vardı ya onda p.tesi bildirim yapıyoduk.ona gitti aklım.daha niye hiç kilo bildirimi yapılmamış diycektim.Canim bugun mu kilo bildirimi p.tesi saniyordum yoksa sen cok sevinclisin o yuzden bildirdin
canım benim ki şapşallık.gördüm delisi oldum 300 grla.Kilo bildirimi cuma günü kızlarr..nimet çok mutlu olmuş dayanamamışş :)
Estagfirullah canim niye oyle diyorsun olabilir insanlik hali bende de oluyor cocuklardan kafa mi kaliyorcanım benim ki şapşallık.gördüm delisi oldum 300 grla.
Estagfirullah canim niye oyle diyorsun olabilir insanlik hali bende de oluyor cocuklardan kafa mi kaliyor
Akşam yemeğim bi kase pilav.tere
HarikaBugun ölcum yapıldı 5 kılo vermısım cogu yagdan kollarımdan 4 cm ıncelmısım hoca cok şaşırdı basenden 4 cm belden 3 bacaklar hıc ıncelme yok omuzlarım 1 cm genişlemiş 2 buçuk litre su içiyorum 3 lıtreye cıkardı metabolızmam bıraz daha hızlı bıde bacaklardan ıncelsem çok daha mutlu olcam şuan 72 200bırazdan fırında sebze tavuk goğsu cok az ozledıgım pılavdan yicem
Pirinç yerine bulguru tercih etmemiz lazım aslındaAkşam yemeğim bi kase pilav.tere
Ne güzel işte istemiyorsa nie zorla veriosun.normal yemeğe başlatArkadaslar
Ben oglumu sutten kestim ya simdi istemiyor acaba gece uyudugu vakit versemmi
Canim bulgurda kilo yapiyor bulgur yedigim zanan ertesi gune+ 400 cikiyom geneldePirinç yerine bulguru tercih etmemiz lazım aslında
Zorrla degil canim uyudugunda veriyim diyorum yemegini yiyor zaten bir defaya mahsusN
Ne güzel işte istemiyorsa nie zorla veriosun.normal yemeğe başlat
Soda iyidir diye duydum zarari yok sanirim hatta zayiflamaya calisanlar daha cok iciyorBugün...
Kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, yeşil biber, 1 dilim kepekli ekmek(Geç kahvaltı)
Öğle:
1 soda. 2 tane mısır-pirinç patlağı kraker.
Akşamüstü:
Tavada hamsi(ne yazık ki yağlı) Bol roka. 1,5dilim kepekli ekmek. Soda.
Bi de şekersiz nescafe içerim bugün muhtemelen.
Şu an da bir soda içiyorum.
Sizce sodanın bi zararı olur mu? Peki yararı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?