• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarih:15 Eylül, kilo:70, hedef:55

Düğün olur kadın koşturur.bayram gelir kadın koşturur.bayram gider yine bi koşturmaca.bu sefer bayram bitti temizliği başlar.....OOOOOOOOFFF OOFFFFFFFFFF......
Kolay gelsin canım .. hiç sorma aynen sana katılıyorum ..nasıl gidiyor diyetin

Dün geç saatlere kadar dışardaydık eşim arkadaşlar falan azıcık fazla yemiş olabilirim.diyete pek uygun olmayan şeyler yemek zorunda kaldığım için ne yediğimi söylemicem.bugünde bi simit ve tel peynirle kahvaltı yaptım. Onun dışında şekersiz çsy kahve.

Hoşgeldin aramıza canım..kısa sürede aslında çok iyi kilo vermişsin.sen çabuk yok edersin bence bu kiloları.

Hoşbulduk yarın ölcülücem soyledıklerın moral oldu umarım yarın dahada ıyı olur moralım 4gundur hurma ve fırında kabak patlıcan kapya bıber domates pısırıp yıyorum aralarda yarım yaglı sut ve beyaz leblebı ınsulın dırencım var ılac kullanıyorum artık yemek yemekten korkar oldum

Ya tatlım nette öncesi sonrası diye bakarken dikkatimi çekti.nasıl guveniyorlar kkendilerine diye.yoksa öyle bikinili kadınlara bakma gibi hobim yoktur çok şükür.....
Halı bitti ama temizlik full time devaaaaammmm.şimdi oturma odasının duvarını sildim.hele bakim bizim kızlara dediydim.sonra odanın antirenin tabanlarını yıkayıp halımı açıcam.ya varya bu bayramlar çocuklara erkeklere geliyor.
Eee ne yapasin mecbur canim kayinvalidenler le mi kaliyorsun sizin ev buyuk ev olmali ki herkes sende toplaniyor hani biz de kayinvalideme gidiyoruz herkes orda toplaniyor o acidan Allah kolaylik versin sana zor is

Bugun kahvaltim bir simit cok az peynir ve cay tabi ac karina bir b.lahana suyu
Ogle yok disardaydim
Aksam tavuklu patates,3 ,4 kasik pilav azici cacik sonrasi cay bir kurabiye
Ben bugun oglumu sutten kestim bize dua edin Allahim ogluma sabir versin insallah kolay atlatiriz bu aralar zor gececek bizim icin

Hoşbulduk yarın ölcülücem soyledıklerın moral oldu umarım yarın dahada ıyı olur moralım 4gundur hurma ve fırında kabak patlıcan kapya bıber domates pısırıp yıyorum aralarda yarım yaglı sut ve beyaz leblebı ınsulın dırencım var ılac kullanıyorum artık yemek yemekten korkar oldum
Bilinçli bir şekilde zayıflamaya çalıştığın belli. Moralini her zamn sağlam tut. Asls pes etme

Bugun kahvaltim bir simit cok az peynir ve cay tabi ac karina bir b.lahana suyu
Ogle yok disardaydim
Aksam tavuklu patates,3 ,4 kasik pilav azici cacik sonrasi cay bir kurabiye
Ben bugun oglumu sutten kestim bize dua edin Allahim ogluma sabir versin insallah kolay atlatiriz bu aralar zor gececek bizim icin
Alışır alışır yeterince emmiş maaşallah. Allah sana sabır versin emzikliyim diyip çok yiyemeyeceksin artık. ;)

Bugünkü Menüm:
Sabah,1 simit braz tel peynir,şekersiz çay
Akşam kaçamak yapacağım için öğlen yemedim ama akşam 3 adet lahmacun götürdüm canınız çekmesin kızlar ama dengelemeye çalıştığımı görün. Bugün yürüyüşte yapamadım ama yarın iki katı yüricem

Selam kızlar!

Beni de alın aranıza:KK45:

Tam üç ay önce doğum yaptım. 72 ile hamile kalıp 90 küsür ile doğuma gittim. Şimdi yine 72 yim ve ideal kilom olan 56ya dönmek istiyorum...

Evliyim, bir cadı kızım var, boyum 165. Yılbaşına kadar çalışmıyorum, izinliyim. İşe döndüğümde en azından 65 kg olmak istiyorummm...

Selam kızlar!

Tam üç ay önce doğum yaptım. 72 ile hamile kalıp 90 küsür ile doğuma gittim. Şimdi yine 72 yim ve ideal kilom olan 56ya dönmek istiyorum...

Evliyim, bir cadı kızım var, boyum 165. Yılbaşına kadar çalışmıyorum, izinliyim. İşe döndüğümde en azından 65 kg olmak istiyorummm...
Hoşgeldin tatlım.yani üç ayda güzel kilo vermişsin.bence verirsin de merak etme.

Selam kızlar!

Tabii ki alırızz hoşgeldin aramızaa. Hedefimiz aynı 15kg. Hadi o zaman durmak yokkk

Back