Tarih:15 Eylül, kilo:70, hedef:55

Yaa bende bugunlerde artidayim cok yiyorum herhalde. yogurt kurude yedim bugun. afedersiniz ama kabizlik var bende bi caresini bilen var mi
Yarim saat yuruyus yaptim tempolu birazdan gobek eritme haeeketlerini yapacam ins.

Bana diyetisyenim sabah kalktığımda bir koca bardak oda sıcaklığında su ile 2 kayısı kurusu önermişti.

Meyveli içmezsen bi zararı olmaz.yararlarınada pek inanmıyorum ben

Yaa bende bugunlerde artidayim cok yiyorum herhalde. yogurt kurude yedim bugun. afedersiniz ama kabizlik var bende bi caresini bilen var mi
Yarim saat yuruyus yaptim tempolu birazdan gobek eritme haeeketlerini yapacam ins.
Yoğurt kürünü tok karna yeme.ara öğün yap bence.sen yatmadan hemen önce yiyosun. Kabızlık içinde haftada iki defa sinameki çayı iç

Canm bence yoğurt kurunu de lahanayıda bayram sonrasına kadar bırak.bünye alışıp korumaya geçiyormuş.yani kilo verimi duruyor.ben de bıraktım perşembe günü.bayramdan sonra başlarım.sanki vücudum alışdı eksilmiyor kilo.

Aaa aynı ben yaş kg doğum :) brn de 65 de kaldım inmiyor

Merhaba kızlar bende topiginize yazabilir miyim kendi Günlüğüm var aslında ama kimse yok kendim çalıp kendim oynuyorum motivasyon için bilgi paylaşımı için ve 3n önemlisi iradeyi hep güçlü tutmak için diyet arkadaşı önemli

Tabii ki.hoşgeldin aramıza.tek başına zor olur.burda birbirimize destek oluyoruz daha verimli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…