- Konu Sahibi Myprincesses
-
Yaa bende bugunlerde artidayim cok yiyorum herhalde. yogurt kurude yedim bugun. afedersiniz ama kabizlik var bende bi caresini bilen var mi
Yarim saat yuruyus yaptim tempolu birazdan gobek eritme haeeketlerini yapacam ins.
Pirince göre bulgur daha faydalıymı dıolar ben pirinç hiç yemem. Kendime ayrı küçük bi tencerede yağsız yapıyorum ben pilavıCanim bulgurda kilo yapiyor bulgur yedigim zanan ertesi gune+ 400 cikiyom genelde
Meyveli içmezsen bi zararı olmaz.yararlarınada pek inanmıyorum benBugün...
Kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, yeşil biber, 1 dilim kepekli ekmek(Geç kahvaltı)
Öğle:
1 soda. 2 tane mısır-pirinç patlağı kraker.
Akşamüstü:
Tavada hamsi(ne yazık ki yağlı) Bol roka. 1,5dilim kepekli ekmek. Soda.
Bi de şekersiz nescafe içerim bugün muhtemelen.
Şu an da bir soda içiyorum.
Sizce sodanın bi zararı olur mu? Peki yararı?
Yoğurt kürünü tok karna yeme.ara öğün yap bence.sen yatmadan hemen önce yiyosun. Kabızlık içinde haftada iki defa sinameki çayı içYaa bende bugunlerde artidayim cok yiyorum herhalde. yogurt kurude yedim bugun. afedersiniz ama kabizlik var bende bi caresini bilen var mi
Yarim saat yuruyus yaptim tempolu birazdan gobek eritme haeeketlerini yapacam ins.
Aslında kaseye koyuyorum yemeklerimi.bulgur pilavıydı.ama dediğin doğru olabilir.yağ tuz bakımından.Bi tabak pilav yerken bitabak şeker yediğinizi düşünün derler...
Pilavı kessen ne süpr olur :)
Cnm ne güzel işte.verme.goğsun ağrısa bile verme.sağmayı falan da düşünme tekrar gelir sütArkadaslar
Ben oglumu sutten kestim ya simdi istemiyor acaba gece uyudugu vakit versemmi
Oyle mi diyorsun bi bakalimCnm ne güzel işte.verme.goğsun ağrısa bile verme.sağmayı falan da düşünme tekrar gelir süt
Canm bence yoğurt kurunu de lahanayıda bayram sonrasına kadar bırak.bünye alışıp korumaya geçiyormuş.yani kilo verimi duruyor.ben de bıraktım perşembe günü.bayramdan sonra başlarım.sanki vücudum alışdı eksilmiyor kilo.Yaa bende bugunlerde artidayim cok yiyorum herhalde. yogurt kurude yedim bugun. afedersiniz ama kabizlik var bende bi caresini bilen var mi
Canim sende pilav yedigin vakit artidamisinAslında kaseye koyuyorum yemeklerimi.bulgur pilavıydı.ama dediğin doğru olabilir.yağ tuz bakımından.
Aynen canim bende de oyle gitmiyor artidayimCanm bence yoğurt kurunu de lahanayıda bayram sonrasına kadar bırak.bünye alışıp korumaya geçiyormuş.yani kilo verimi duruyor.ben de bıraktım perşembe günü.bayramdan sonra başlarım.sanki vücudum alışdı eksilmiyor kilo.
Annelik duygusuyla vicdanın rahat değil galiba tatlım.yinede azcık nasiplensin diyorsun.ama artık gıdalardan da vitaminini alır.Oyle mi diyorsun bi bakalim
O zaman ara ver birzAynen canim bende de oyle gitmiyor artidayim
Yani hiç dikkat etmedim.ama sabah tartılıp bakıcm.yazarım burayaCanim sende pilav yedigin vakit artidamisin
Aynen canim aciyorum cocugaAnnelik duygusuyla vicdanın rahat değil galiba tatlım.yinede azcık nasiplensin diyorsun.ama artık gıdalardan da vitaminini alır.
Dogru soyluyon oyle yapimO zaman ara ver birz
Tamam canim bekliyom cunku bende surekli artiYani hiç dikkat etmedim.ama sabah tartılıp bakıcm.yazarım buraya
Aaa aynı ben yaş kg doğum :) brn de 65 de kaldım inmiyorHoşgeldin canm başaracağız inşallah. Evliyim 32 yaşındayım. Çalışmıyorum. Hamilelikte aldm bu kiloları. 58 kiloydum 85 oldum. Doğumdan sonra 5 kg gitti sadece. Yılbaşında 80 kilo ile diyete başladım 10kg verebldm. 3 aydırda bırakmıştım diyeti veremedim.şimdi kaldığım yerden devam inşallah
Sende mi 80 den düştünAaa aynı ben yaş kg doğum :) brn de 65 de kaldım inmiyor
Tabii ki.hoşgeldin aramıza.tek başına zor olur.burda birbirimize destek oluyoruz daha verimli olurMerhaba kızlar bende topiginize yazabilir miyim kendi Günlüğüm var aslında ama kimse yok kendim çalıp kendim oynuyorum motivasyon için bilgi paylaşımı için ve 3n önemlisi iradeyi hep güçlü tutmak için diyet arkadaşı önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?