• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarih:15 Eylül, kilo:70, hedef:55

Ben bugün tartılmadım çünkü haftasonu kaçamaklarım oldu o yüzden iki gün dengeleyip öyle tartılcam yoksa yüksek çıkarım moralim bozulur

I
Orası öyle tabi ilk basamağa basmadan son basamağa ulaşamazsın ama senin hedefin en tepe olmalı. Yani seni boyuna göre kaldırabilecek kilo olmalı
Iıımmm boyum 1.64.60 iyi olur ama önümüzdeki yaza kadar hem 55olmak hemde sporla sıkı ve fit olmak istiyorummmm.biraz basen varda bende..bunun içinde spor şart diye düşünüyorum

Eee ne yapasin mecbur canim kayinvalidenler le mi kaliyorsun sizin ev buyuk ev olmali ki herkes sende toplaniyor hani biz de kayinvalideme gidiyoruz herkes orda toplaniyor o acidan Allah kolaylik versin sana zor is
Yok cnım evler ayrı.ben kayaonu kayınvalıdem değirmiçem de oturuyor.bayramlarda ev temizliği hem sünnet hem sevap diye duydum.bide ihtiyaaçı vardı temizliğe

Bizde de öyle olur Rukiye cim.kayınvalidemler ailenin büyüğü herkes oraya gelir.bizde sabah gider gece geliriz.

merhaba 10 gündür yerimde sayıyorum demiştim...
metabolizmayı hızlandırıcı bikaç bişey yaptım ve 2 günde 800 grama elveda dedim...:):)

daha önce 2 öğün yiyordum arada ara öğün yapmıyordum şimdi 3 öğün yiyorum ve aralarda da ara öğün yapıyorum...
ağzım hiç boş kalmıyor uzmanlar diyor ya aç kalmadan zayıflayın diye ben de tamamen inandım artık...

daha önce hiç bitki çayı içmiyordum şimdi ise günde
2 bardak yeşil çay
1 bardak kabuk tarçın çayı
1 bardak da kereviz suyu içiyorum günde....

merhaba 10 gündür yerimde sayıyorum demiştim...
metabolizmayı hızlandırıcı bikaç bişey yaptım ve 2 günde 800 grama elveda dedim...:):)

daha önce 2 öğün yiyordum arada ara öğün yapmıyordum şimdi 3 öğün yiyorum ve aralarda da ara öğün yapıyorum...
ağzım hiç boş kalmıyor uzmanlar diyor ya aç kalmadan zayıflayın diye ben de tamamen inandım artık...

daha önce hiç bitki çayı içmiyordum şimdi ise günde
2 bardak yeşil çay
1 bardak kabuk tarçın çayı
1 bardak da kereviz suyu içiyorum günde....
Çok iyi.metabolizmayı hızlandırınca kilo vermek kolaylaşıyor

Back
X