- 4 Haziran 2013
- 1.298
- 1.439
- 133
- Konu Sahibi Myprincesses
-
Kolay gelsin canım .. hiç sorma aynen sana katılıyorum ..nasıl gidiyor diyetinDüğün olur kadın koşturur.bayram gelir kadın koşturur.bayram gider yine bi koşturmaca.bu sefer bayram bitti temizliği başlar.....OOOOOOOOFFF OOFFFFFFFFFF......
Hoşgeldin aramıza canım..kısa sürede aslında çok iyi kilo vermişsin.sen çabuk yok edersin bence bu kiloları.Merhaba kızlar bende katılmak isterim aranıza bende 77.700 den bir buçuk ayda zor bela 72.200 ındım haftada 4 gün spora gidiyorum
Hadi bismillah.. Pilates hep düşünüp bi türlü başlayamadığım sporGünaydın. Ben de hayırlısiyla basladim bugün. Ayrica ben sporu cok severim is hayati ile biraz ihmal ettim. Pilates ve yuruyusle tekrar basliyorum. Sorulariniz olursa cevaplayabilirim elden geldigince:)
Ya canım diyet yok.ama bişeyde yemiyorum.cnm istemiyor bişey.sabah tartıldım 200gr gitmiş.Kolay gelsin canım .. hiç sorma aynen sana katılıyorum ..nasıl gidiyor diyetin
Hoşgeldin aramıza canım..kısa sürede aslında çok iyi kilo vermişsin.sen çabuk yok edersin bence bu kiloları.
Eee ne yapasin mecbur canim kayinvalidenler le mi kaliyorsun sizin ev buyuk ev olmali ki herkes sende toplaniyor hani biz de kayinvalideme gidiyoruz herkes orda toplaniyor o acidan Allah kolaylik versin sana zor isYa tatlım nette öncesi sonrası diye bakarken dikkatimi çekti.nasıl guveniyorlar kkendilerine diye.yoksa öyle bikinili kadınlara bakma gibi hobim yoktur çok şükür.....
Halı bitti ama temizlik full time devaaaaammmm.şimdi oturma odasının duvarını sildim.hele bakim bizim kızlara dediydim.sonra odanın antirenin tabanlarını yıkayıp halımı açıcam.ya varya bu bayramlar çocuklara erkeklere geliyor.
Bilinçli bir şekilde zayıflamaya çalıştığın belli. Moralini her zamn sağlam tut. Asls pes etmeHoşbulduk yarın ölcülücem soyledıklerın moral oldu umarım yarın dahada ıyı olur moralım 4gundur hurma ve fırında kabak patlıcan kapya bıber domates pısırıp yıyorum aralarda yarım yaglı sut ve beyaz leblebı ınsulın dırencım var ılac kullanıyorum artık yemek yemekten korkar oldum
Alışır alışır yeterince emmiş maaşallah. Allah sana sabır versin emzikliyim diyip çok yiyemeyeceksin artık.Bugun kahvaltim bir simit cok az peynir ve cay tabi ac karina bir b.lahana suyu
Ogle yok disardaydim
Aksam tavuklu patates,3 ,4 kasik pilav azici cacik sonrasi cay bir kurabiye
Ben bugun oglumu sutten kestim bize dua edin Allahim ogluma sabir versin insallah kolay atlatiriz bu aralar zor gececek bizim icin
Oyle olur artik ins.fazla acikmamda tabi vucut alisana kadarAlışır alışır yeterince emmiş maaşallah. Allah sana sabır versin emzikliyim diyip çok yiyemeyeceksin artık.
Bende yarin ins.pretein yapacam gunuKızlar yarına daha dikkatli girmeliyizzz. Herkese iyi gecelerrrrr.sabah görüşürüzzz
Hoşgeldin tatlım.yani üç ayda güzel kilo vermişsin.bence verirsin de merak etme.Selam kızlar!
Beni de alın aranıza
Tam üç ay önce doğum yaptım. 72 ile hamile kalıp 90 küsür ile doğuma gittim. Şimdi yine 72 yim ve ideal kilom olan 56ya dönmek istiyorum...
Evliyim, bir cadı kızım var, boyum 165. Yılbaşına kadar çalışmıyorum, izinliyim. İşe döndüğümde en azından 65 kg olmak istiyorummm...
Tabii ki alırızz hoşgeldin aramızaa. Hedefimiz aynı 15kg. Hadi o zaman durmak yokkkSelam kızlar!
Beni de alın aranıza
Tam üç ay önce doğum yaptım. 72 ile hamile kalıp 90 küsür ile doğuma gittim. Şimdi yine 72 yim ve ideal kilom olan 56ya dönmek istiyorum...
Evliyim, bir cadı kızım var, boyum 165. Yılbaşına kadar çalışmıyorum, izinliyim. İşe döndüğümde en azından 65 kg olmak istiyorummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?