Tarih:15 Eylül, kilo:70, hedef:55

Myprincesses

(Prenseslerim)
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
1.492
2.192
Kızlar 15 eylülde 15 kg dan kurtulmaya var mısınız? İki gün sonra başlıyoruz kendinizi hazırlayın. Gün gün yediklerimizi, haftada birde kilolarımızı paylaşıcaz. Hadi birbirimize destek olarak başlayalım. Bu defa kararlıyız!

DSC_0066.JPG

Slm bende 2 gün oldu diyete başlayalı kararlıyım inşallah benimde hedefim 20 kilo inşallah veririz kaç yaşındasın evlimisin çalışıyormusun?

Slm bende 2 gün oldu diyete başlayalı kararlıyım inşallah benimde hedefim 20 kilo inşallah veririz kaç yaşındasın evlimisin çalışıyormusun?
Hoşgeldin canm başaracağız inşallah. Evliyim 32 yaşındayım. Çalışmıyorum. Hamilelikte aldm bu kiloları. 58 kiloydum 85 oldum. Doğumdan sonra 5 kg gitti sadece. Yılbaşında 80 kilo ile diyete başladım 10kg verebldm. 3 aydırda bırakmıştım diyeti veremedim.şimdi kaldığım yerden devam inşallah

Bugünkü menüm:
Sabah yarım peynirli pide yanında bol bol su,
Öğlen 1 adet içli köfte yanında yine su
Öğleden sonra 3te şekersiz kahve yanında bi kare bitter
Akşam üzeri bi kase yoğurt
Günü kapattım..bu saatten sonra hiçbişey yok.bugün yürüyüş yapamadım ama 10 dk evde bisiklet sürdüm.yarın yürüyüşede başlıyorum inşallah.

Bende 26 yaşındayım canım kilom 78 ben 2 senede aldım evlendikten sonra 17 kilo aldım bide masa başı çalışıyorum inşallah veririz bu fazlaliklari canim

Bende 26 yaşındayım canım kilom 78 ben 2 senede aldım evlendikten sonra 17 kilo aldım bide masa başı çalışıyorum inşallah veririz bu fazlaliklari canim
Verceğiz inşallah ben o 10kiloyu attıysam bu 15 kiloyuda atacağıma inanıyorum. Azim ve irade. Pes etmemelisin. Sonra çoook mutlu olacaksın.

Bugünkü menüm:
Sabah 10 gibi iki dilim kepek ekmekli tuzsuz peynirli tost
12 gibi bi kase üzüm
2 gibi 5 adet badem
Akşamüstü kahve bi kare bitter
Akşam 1 saat yürüyüş
Gün biter

X