Tarih:15 Eylül, kilo:70, hedef:55

Ne diosuuuunnn o kadar şeker atılır mıı? Zehir o zehir
He valla atıyorum.bi kaç kez şekersiz içmeyi denedim.olmadı.hatta eşim hep alay eder abimlerle bacınıza çeyiz yerine şeker alsaydınız diye.ama burda size söz veriyorum artık şeker atmıcam.siz beni uyarın olur mu.sizin eleştirilerinize açığım kızlar........

V
Simdi lahana suyumu ictim birazdan yogurt kurunu yiyecem siz neler yaptiniz kizlar
Bende tatlım ara öğün olarak bi kaynamış mısır yedim.şimdide oğlumu uyutup bi turk kahvesi içicem.kk da biri dedi şişkinliği alıyormuş.sonra yemek hazırrrlıcam.ondan sonra yoğurt kuru yiycm.benden bu kadaaaaaarrr......................

He valla atıyorum.bi kaç kez şekersiz içmeyi denedim.olmadı.hatta eşim hep alay eder abimlerle bacınıza çeyiz yerine şeker alsaydınız diye.ama burda size söz veriyorum artık şeker atmıcam.siz beni uyarın olur mu.sizin eleştirilerinize açığım kızlar........
Süpersinnnn öyleyse bugünden itibaren şekeri çıkarıyoruz hayatımızdan

V
Bende tatlım ara öğün olarak bi kaynamış mısır yedim.şimdide oğlumu uyutup bi turk kahvesi içicem.kk da biri dedi şişkinliği alıyormuş.sonra yemek hazırrrlıcam.ondan sonra yoğurt kuru yiycm.benden bu kadaaaaaarrr......................
Ben hergün mutlaka bir iki fincan kahve içiyorum ama şeker atmıyorum.onun yerine bi kare bitter çikolata yiyorum daha az oluyor kalorisi

Bir kereden birakamazsin canim zor olur gittikce azaltacaksin cunku cok atiyosun belli bir zaman sonra yine baslarsin eger birden kesersen sekeri

Ya canım bişey sorcaç sana.ismimizin altına yazıları nasıl yazıyoruz.ben deniyorum ama profilde kalıyor.resmin yanında gözükmüyor

X