- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- Konu Sahibi Myprincesses
Ben iyi gidiyorum şu saate kadar çeyrek tost ve meyve yedim sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunluk beslenme planin neBen iyi gidiyorum şu saate kadar çeyrek tost ve meyve yedim sadece
He valla atıyorum.bi kaç kez şekersiz içmeyi denedim.olmadı.hatta eşim hep alay eder abimlerle bacınıza çeyiz yerine şeker alsaydınız diye.ama burda size söz veriyorum artık şeker atmıcam.siz beni uyarın olur mu.sizin eleştirilerinize açığım kızlar........Ne diosuuuunnn o kadar şeker atılır mıı? Zehir o zehir
Bende tatlım ara öğün olarak bi kaynamış mısır yedim.şimdide oğlumu uyutup bi turk kahvesi içicem.kk da biri dedi şişkinliği alıyormuş.sonra yemek hazırrrlıcam.ondan sonra yoğurt kuru yiycm.benden bu kadaaaaaarrr......................Simdi lahana suyumu ictim birazdan yogurt kurunu yiyecem siz neler yaptiniz kizlar
Belli bir düzen yapmadım ama canım ne isterse azar azar yiyorum. Akşamlarıda düzenli 1 saat yürüyüş planlıyorum.dün başladım çok iyi geldi.Gunluk beslenme planin ne
Süpersinnnn öyleyse bugünden itibaren şekeri çıkarıyoruz hayatımızdanHe valla atıyorum.bi kaç kez şekersiz içmeyi denedim.olmadı.hatta eşim hep alay eder abimlerle bacınıza çeyiz yerine şeker alsaydınız diye.ama burda size söz veriyorum artık şeker atmıcam.siz beni uyarın olur mu.sizin eleştirilerinize açığım kızlar........
Ben hergün mutlaka bir iki fincan kahve içiyorum ama şeker atmıyorum.onun yerine bi kare bitter çikolata yiyorum daha az oluyor kalorisiV
Bende tatlım ara öğün olarak bi kaynamış mısır yedim.şimdide oğlumu uyutup bi turk kahvesi içicem.kk da biri dedi şişkinliği alıyormuş.sonra yemek hazırrrlıcam.ondan sonra yoğurt kuru yiycm.benden bu kadaaaaaarrr......................
Evet canım çıkartalım bencede.Süpersinnnn öyleyse bugünden itibaren şekeri çıkarıyoruz hayatımızdan
Ben bi çay kaşığı şeker atıyorum.bitteri yiyemiyorum ben yaa.çok acı tadı.Ben hergün mutlaka bir iki fincan kahve içiyorum ama şeker atmıyorum.onun yerine bi kare bitter çikolata yiyorum daha az oluyor kalorisi
Nasıl yapcaz kii..................Kızlar kalori hesabı yapın...günlük aldığınız kalorinin iki katını harcamaya çalışın.
Bir kereden birakamazsin canim zor olur gittikce azaltacaksin cunku cok atiyosun belli bir zaman sonra yine baslarsin eger birden kesersen sekeriHe valla atıyorum.bi kaç kez şekersiz içmeyi denedim.olmadı.hatta eşim hep alay eder abimlerle bacınıza çeyiz yerine şeker alsaydınız diye.ama burda size söz veriyorum artık şeker atmıcam.siz beni uyarın olur mu.sizin eleştirilerinize açığım kızlar........
Hıımmm tamam tatlım öyle denerim bende.Bir kereden birakamazsin canim zor olur gittikce azaltacaksin cunku cok atiyosun belli bir zaman sonra yine baslarsin eger birden kesersen sekeri
Canim bende yeniyim k.k da bilmiyorum ya.Ya canım bişey sorcaç sana.ismimizin altına yazıları nasıl yazıyoruz.ben deniyorum ama profilde kalıyor.resmin yanında gözükmüyor
internetten kalori cetveli indir.her yediğinin içtiğinin kalorisine bak hesapla. Mesela günlük 1500 kalori aldıysan en az 2000 yakNa
Nasıl yapcaz kii..................
Bende 3 çay kaşığı atardım eskiden sonra birdenbire teke düşürdüm. 3 gündürde hiç atmıyorum. Uzmanlar 21 günde dildeki tat tomurcuklarının tada alıştığını söylüyor.Hıımmm tamam tatlım öyle denerim bende.
tatlım pembedüşlere yazdım amaBede yeniyim canim k.k.da bilmiyorum ya.
Profiline git orda profil mesajları var oraya yazabilirsinYa canım bişey sorcaç sana.ismimizin altına yazıları nasıl yazıyoruz.ben deniyorum ama profilde kalıyor.resmin yanında gözükmüyor