- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.069
- 33
- Konu Sahibi Myprincesses
Geldim canim burasi daha iyiolacak insallahBende vaarııııımmm......yaşım 25.1.64 boyum ve 74.200kğ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldim canim burasi daha iyiolacak insallahBende vaarııııımmm......yaşım 25.1.64 boyum ve 74.200kğ.
Hoşgeldin canım hedeflere doğru yürüyelimmmmMerhabalar bende 23 yasindayin 63.00 kiloyum insallah hedefim 58.00
Hosbuldum canim yuruyelim hatta kosalim ama tempolu olsun yoksa kilolar geri gelirHoşgeldin canım hedeflere doğru yürüyelimmmm
Hoşgeldin.hadi hareketlensin buralaaaaaaarr........Geldim canim burasi daha iyiolacak insallah
Yok yook.pes etmem.kışa60 kilo olarak girmek istiyorummmm.........Ben inanıyorum canm ben çok kararlıyım.Bence sende pes etme devam
Günaydın tatlımmm........kahvaltım: İki haşlanmış yumurta.iki bardak çay.(ama bi bardağa iki tatlı kaşığı şeker atıyorum )bi salatalık bi domates.dort dilim de kaşar.Gunaydin kizlar
Ne diosuuuunnn o kadar şeker atılır mıı? Zehir o zehirGünaydın tatlımmm........kahvaltım: İki haşlanmış yumurta.iki bardak çay.(ama bi bardağa iki tatlı kaşığı şeker atıyorum )bi salatalık bi domates.dort dilim de kaşar.
Canim ben foto yuklemesini bilmiyorum nasil oluyorGünaydın kızlarrrr.. Tartı günümüz cuma.mümkünse herkesten tartı foto bekliyorum her cuma
Tatlım aşağıda cevap yazdığın bölümde dosya yükle yazıyor ordan yükleyebilirsinCanim ben foto yuklemesini bilmiyorum nasil oluyor
Tamam canim sagolTatlım aşağıda cevap yazdığın bölümde dosya yükle yazıyor ordan yükleyebilirsin
kesinlikle.Bence hiç kullanma bende üç gündür bıraktım şekeriBen bir tane atiyorum. Bazen hic atmiyorum.Gunde 5 cay icsem 5 kup seker oda 60 kalori yapar . E bende zaten gunluk 15 dakika yuruyorsam anca ictigim cayi eritiyom