Saç Rengi ve Saç Boyama Tarçınla Saç Rengini Açmak

iyi para kazandığım zamanlarda babor'un ürünlerini kullanırdım. babor kullanan bir yerde haftada bir besleyici bakım, 2 ayda bir derin bakım yaptırırdım. cildim harikaydı o zamanlar. şimdi bunları karşılayacak durumum olmadığı için cildim berbat durumda. doğal herşeyi denedim, ama babor gibi olmuyor. markette satılan loreal vs. gibi ucuz ürünleri de denedim, ama yine olmadı.
yine o iyi para kazandığım dönemde bahçeli'nin alkent'teki yerine gidiyordum. birgün bile mutsuz ayrılmadım oradan. sarı, kızıl, kahve... ne saçım yandı, ne de istemediğim bir renk oldu.

hal böyle olunca şu an ki sorunlarımı sadece para çözüyor sanırım:)))

kuaförüm alkent Mehmet Tatlı'ydı. isim özürlü olduğum için yanlış hatırladım. kusuruma bakmayın nolur.

piyango lazım o zaman sana yahu.....hayatta saçım yada yüzüm için tonlarca para dökmedim,dökmem.....ha zaman gelir ihtiyacım olur; estetik operasyonların en ufağından en büyüğüne kadar asla karşı değilim...işin içine tıp girdiğinde durum farklı.... dediğim gibi prensip meselesi...ama mademki dökenler var sizin gibi sadece şunu biliyorum ki;bütün bu yüksek maliyetli ürünleri kullandığınız sürece güzelsiniz,,bırakınca herşey eskiye dönüyor,,,,dikkat edin pahalı cilt kremlerinde de durum saç ürünlerinden daha farklı değildir.....ya bu bir sistem sorunu aslına bakarsanız... içinde bulunduğumuz sistem tüketmeye zorluyor bireyleri....daha güzel,daha alımlı,daha zayıf,daha bilmemneeee(örnekler çoğaltılabilir) olmaya koşullandırıyor....medya,reklamlar,insan algısı hep tüket,daha güzel ol,,güzel olursan mutlu olursun üzerine.....işde açmaz burda başlıyor!!! tüm bu güzel kokulu,bir evin yarı kirası olabilecek kadar pahalı cilt kremleri,saç bakım ürünleri kapitalist oyunu..kanmayın..... siz aldıkça alacaksınız,alamayınca da örnekde olduğu gibi mutsuz olacaksınız.....bu oyuna gelmemek lazım....bunun sonu yok!!!

ben çok şanslıymışım gerçekten. cildimde sorun yok.ve hiç de bakmam öyle.bol su içerim sadece. 31 yaşındayım. herkes 22-23 sanıyor.Saçımda 1-2 tane beyaz var. boyayada ihtiyacım yok. ne masrafsız hatunmuşum.Ama doğal saç bakımlarını yapmayı seviyorum.Bana hurafe gelmiyor...

masrafsız hatun öptüm seni

evet valla piyango iyi olurdu:) hatta mümkünse yılbaşı büyük ikramiyesi. bu arada babor'u ya da cilt bakımını kırışıklıklar için değil sivilceler için yaptırıyordum. 35'imden sonra sivilcem çıkmaya başladı. çok korkunç yaaa:)

herşeye rağmen katılıyorum size... kimyasallardan mümkün olduğunca uzak durmak lazım. ayrıca tüketimin bize pompolandığına, devamlı "tüket, tüket, tüket!!" mesajının verildiğine de katılıyorum. ama gel gör ki herkesin zaafı vardır:) benimki de iyi bir cilt, cilt bakım ürünleri:) bu arada hemen hemen hiç makyaj yapmadığımı da belitmek isterim.

yine de piyango için dualarınızı bekliyorum arkadaşlar:))))

bak aklıma ne geldi hurafeli tarçın tarifi veriyorum:...streç boneyi kafaya geçirdikten sonra sağ yanına cevşen takmak.....duası da: illa billaa karamella kuvveta tutani reng-i tarçıni,tutmasa olurum morçini,,,ya bismillah,,, yatmadan önce 40 kez de duamızı okuyup yatıyoruz.....yanlız duanın geçirgenliğini arttırmak için ara sıra ısı vermek şart ama heralde kolay geçer streç bone şeffafya

sen bana formülü eksik vermişsin görüyormusun ben de benimki neden açılmadı diyordum
ay çok güldüm çok
kış kış cinler kış kış

sen bana formülü eksik vermişsin görüyormusun ben de benimki neden açılmadı diyordum
ay çok güldüm çok
kış kış cinler kış kış

şekerim çevşeni iyi tuttur filketeyle 3 harfliler gece boneyi yürütmesinler

ben gündüz yapayım malum zeytinyağıyla yapacağım ya. 2 diş de sarmısak asarım yanına

aaaa o zaman vampirleri de kaçırmış olursun bakk,,iyi fikir,tuttum bunu..ortaçağda sarmısakları eve asarlarmış,vampir kaçırır diye....bi yerde okumuştum valla,,,nasıl olsa tarçın uygulaması da ortaçağdan kalma kimilerine göre,,,,bak olur bakk,,,

kıs valla ben buna kyıp da kaçıramam daa,,,,gözüm arkada kalır:)

Son düzenleme:

ben de ortaçağdan kalmayım bak.Hiç para harcamıyorum.Evde hurafelerle uğraşıyorum. yazık bana
eklentini sonradan gördüm.ay vampirin saçıda mı hurafe acaba

Son düzenleme:
ben de ortaçağdan kalmayım bak.Hiç para harcamıyorum.Evde hurafelerle uğraşıyorum. yazık bana

ya bırak allahaşkınaa,,, nerde doyumsuz,mutsuz insan var hepsi ya kuaförde ya kozmetik dükkanlarında,,,,nash....tonlarca para saçıp mutlu olabildiklerini mi sanıyosun ki sen?? çok yanılıyosunnnnn çokkk....akılsız birileri sürekli daha kurnaz birilerini zengin ediyor işdee....dr.murad kremi kullanıp mutlu olabilen kaç kişi gördün ki sen...¿

Yarın okuldan geldikten sonraa denicem vede saçlarım boyalı olduğu için etkisi ne kadar olur fln sölicem gerekirse fotoğrafta koyucam dua edin kızlar mahvetmiyim saçımı :76:

Yarın okuldan geldikten sonraa denicem vede saçlarım boyalı olduğu için etkisi ne kadar olur fln sölicem gerekirse fotoğrafta koyucam dua edin kızlar mahvetmiyim saçımı :76:

en az 10 saat beklet canım. sonuçları bizle paylaşırsan sevinirim. yarın ben de 2.'yi yapacağm

Sac rengin harika, sahip olmak istedigim renk. Seninkiler dogal tabi o yüzden ayri güzel.
Kepek sampuani acik kumral saclarda nasil bir etki yaratir acaba? Kepek sorunum olmadigi icin hic kullanmadim. Tarcini denemeyi isterdim ama simdi papatya sampuanini deniyorum bakalim etkili olacak mi... Onu bitirdikten sonra tarcini denerim, hem kokusunu da severim. Ise yaramasa bile bol bol tarcin kokmus olur saclarim.

En güzeli dogallik. Boyadim saclarimi ama binpismanim. Simdi siyahtan kurtulmak icin ugrasiyorum. Annem bugün diplerden gelen saclarim icin, sonunda dogal saclarini gördük, dedi. Hakli, yasim genc olmasina ragmen iki senedir boyuyorum. Keske KKyi daha önceden bulsaydim. Sac boyalariyla ilgili bilgilenirdim iyice. Hic bir sey bilmiyordum ilk boyadigimda, siyah boyanin sactan kolay kolay cikmayacagini bilemedigim icin gittim boyadim. Sonra kizil sevdasi basladi, gittim siyahin üstüne iki kutu tarcin bakir boyadim. Ne komik olmustum ama üst taraf ginger,altlar simsiyah. Arkadasin biri, bir cillerin eksik, demisti. Benim asil sevdam dogal kizil saclar. Onun icin dogal yöntemler ariyordum bir ara. Kesin etki eden bir sey bulamadigim icin biraktim aramayi. Tekrar mi baslasam acaba aramaya. Evet, evet baslayayim. Arkadaslar bana saca kizil isiltilar veren (kina disinda) bir yöntem önerebilir misiniz? Denedim kesin sonuc verdi diyebileceginiz bir sey olsun. Kepek sampuani dikkatimi cekti ama benim saclarimda etkili olur mu ki? :26:

Ortacag cadiligi, bu benim isim zaten.
Anam muhabbet almis basini gidiyor ben anca alintiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…