canımcım mesela ben ortalamaya göre çok iyi kazanan biriyim ama bu dediklerini ben bile yapmıyorum..neden dersen,,,kuaförleri çok aptal buluyorum!!!! hiç akıllısına denk gelemedim maalesef...ne kadar iyisine gidersem gideyim mutlu ayrılamadım o salondan..en sonundaa ehhh yeter beahh dedim...hatta ben sigarayı bırakmıştım bir seferinde ve saçlarım olması gerekenden daha kısa ve berbat kesildiği için salondan çıkıp büfeden sigara aldım biliyomusn,bırakalı 10 ay olmuşken,,.... eğer sigara içip yatışmasaydım o eleman elimde cidden kalabilirdi,,,,,bu kadar nefret ediyorum bu kuaför milletinden.....cilt bakımına gelince,sorunlu bir cildim yok allahaşükür,,zaten olsa da bilen bilir estee lauder double wear süper bir fondotendir..her zaman günü kurtarıyor yani......önemli olan paraya sahip olmak değil,,o parayı gerizekalılara saçmamayı ilke edinen bir akıllı olmaktır![]()
tamam mı canımcımmm?
iyi para kazandığım zamanlarda babor'un ürünlerini kullanırdım. babor kullanan bir yerde haftada bir besleyici bakım, 2 ayda bir derin bakım yaptırırdım. cildim harikaydı o zamanlar. şimdi bunları karşılayacak durumum olmadığı için cildim berbat durumda. doğal herşeyi denedim, ama babor gibi olmuyor. markette satılan loreal vs. gibi ucuz ürünleri de denedim, ama yine olmadı.
yine o iyi para kazandığım dönemde bahçeli'nin alkent'teki yerine gidiyordum. birgün bile mutsuz ayrılmadım oradan. sarı, kızıl, kahve... ne saçım yandı, ne de istemediğim bir renk oldu.
hal böyle olunca şu an ki sorunlarımı sadece para çözüyor sanırım:)))