Saç Rengi ve Saç Boyama Tarçınla Saç Rengini Açmak

saç kremi olarak pantene veya elidor 7-24 kullansak olurmu?ben de yarın denyeyim sonuçları yazarım

saç kremi olarak pantene veya elidor 7-24 kullansak olurmu?ben de yarın denyeyim sonuçları yazarım

bekleriz canım,,,walla bence yağ dışında, krem olduktan sonra hepsi olur...ama boyalı-boyasız saç ayrımında elimizde deney sonucu daha yok.........bende asıl bunu merak ediyorum çünki tarçının çalışma mantığı asıl o zaman ortaya çıkıcak...

çok ilginç şaşırdım:86:saçlarımı malesef siyah yaptırdım ve kurtulamıyorum dolayısı ile ben yapsamda fayda vermez

benim de saçlarım boyasız canım. yani deneye pek bir katkım olamayacak saatte 1kere fön tutayım.
yarın akşam deney sonuçlarını yazarım. bu arada saç rengin çok hoş olmuş

çok ilginç şaşırdım:86:saçlarımı malesef siyah yaptırdım ve kurtulamıyorum dolayısı ile ben yapsamda fayda vermez

katılıyorum,,,ama siyahtan kurtulma yolu çok...
1)beyaz sabun(hacışakir)
2) sitrik asit ve setrimonyum klorit içeren şampuan ve kremler
4)%30oks.krem ile karbonat karışımı(1 yemek kaşğına+1 çay kaşığı ölçüsünde)
4)sıcak havalı kurutma
6)durulanmayan saç kremi+gliserin(20ml'lik şişenin 1/3ü gliserin)
7)kepek şampuanları(en etkilisi elseve citrus)

çare tükenmez bizde siyahı kırmak için gördüğün gibi,,,,sana hazır paket,,,istediğini kullanabilirisn,,ama en az 2 ay gerekir....

benim de saçlarım boyasız canım. yani deneye pek bir katkım olamayacak saatte 1kere fön tutayım.
yarın akşam deney sonuçlarını yazarım. bu arada saç rengin çok hoş olmuş

mersi.... sana da kolay gelsin,,,tabi tarçını sütlaç üzerine serpmeyi daha fazla tercih eden biri olarak,,içim yanmadı desem yalan olmazz....

mersi.... sana da kolay gelsin,,,tabi tarçını sütlaç üzerine serpmeyi daha fazla tercih eden biri olarak,,içim yanmadı desem yalan olmazz....

ben de kremi tabağa boca ederken içim yanacak saçımı şekillendirmek için kullanırdım diye. ama olsun elimizin altında bulunan malzemelermiş. feda olsun krem ve tarçınlarımız

ben de kremi tabağa boca ederken içim yanacak saçımı şekillendirmek için kullanırdım diye. ama olsun elimizin altında bulunan malzemelermiş. feda olsun krem ve tarçınlarımız

yaw kreme yanmam,,onca tarçın gitti,,içim yandı,,, ben çok seviyorum sütlacın üzerine döküp yemeyi çünki...olsun kokusu hala saçımda,,,,uyurken bu gece sütlaç görecem demekki rüyamda....iyi geceler diliyorum..kolay gelsin....boneyi sıkıca kapatmayı unutmaa....yastık felan batmasın....

canım merhaba. ben bugün yaptım.11.30da yaptım akşam 10'da yıkayacağım. galiba çok kullanmadım malzemeleri.2yemek kaşığı kadar tarçın(evde o kadar kalmış) 2 yemek kaşığı da krem kullandım. heryerine yedirmeye çalıştım. sen ne kadar kullanmıştın? sonra da streçledim arada gidip fön mak. tutuyorum. malzemem az olduğu için herhalde benimki gölgeli gibi olur. bir de alnımda falan cildime değen yerler kızardı ilk başlarda. yaktı sanki. sildim oraları. geçti ama şimdi. sende de öyle olmuşmuydu?

slm ben göz kararı kullandım,,,,çok katı bulduğum zamanlarda karışımı kremle sıvık hale getirmiştim..ortalama yumuşak bir kıvam elde edince de uygulama aşamasına geçtim...ama 2 yemek kaşığından fazla kullanmış olduğum kesin tarçını...yanma hissetmedim ben açıkcası..tenime temas ettirerek kapatmadığım için olsa gerek boneyi....yanlız yıkama aşamasında iyi durulamak gerekiyor,,ben şampuanlamamıştım, saçlrım temizdi diye...şampuan görürse rengi kırılan yerler solar mı acaba..¿ hani saç boyandığında şampuansız duruluyoruz ya ilkin,boyayı bozmamak için..o hesap...sonucu bekliyoruz...

ben dün 9,5 saat beklettim. ben de şampuan kullanmıyacaktım ama çıkmadı saçımdan kurumuş.1 kere şampuanlamak zorunda kaldım. bende açılma olmadı. çok çok az 1 ton bile değil hafif rengi değişmiş gibi geldi. eşim aynı diyor.yani hiçkimse anlamaz saçımın rengi aynı sayılır.Senin bayağı iyi açılmış. ama saçtan saça değişiyor olabilir. aslında benim saçım yazın kendiliğinden açılır ama bu iyi gelmedi herhalde.papatya suyu açıyordu saçımı. saçlarım şu an yaş ve salep gibi kokuyorum yarın zeytinyağıyla deneyeceğim.

evet o yüzden iyi durulamak gerekiyor diye özellikle belirttim,,kuruyunca bayağı sertleşiyor çünki tarçın...yok benim de öyle 3-4 ton açılmadı ki,,,,çok az fark yaratıyor,sürekli tekrarlamak lazım....ama işe yaramıyor da denemez kesinlikle....aynı saç tipine sahibiz sanırsam..benimde güneşte felan çok çabuk açılır,kızıl yansımalr kalır hep....hatta sonbahara girerken bir de kepek şampuanı kullanmıştım bu sene,,,o açılan yerler iyice açıldı resmen kızıl oldu..taban rengiyle de alakalı biraz sanırsam,,,,yağ türevleriyle hiç denemedim açıkçası...fikrim yok.... ama yağ tarçının bu denli kurumasını engeller heralde,,,¿başarılar...

teşekkür ederim. senin fotodan belli oluyor. benimki çıplak gözle bile belli olmuyor. yani görsen saçın hiç açılmamış dersin. ben yarın zaten zeytinyağıyla bakım yapacaktım. tarçın da eklerim....

ülkede tarçın talebiyle tefe endexi yükselecek valla,,enflasyonu körüklüyoruz...bi zaman gelecek sütlaç için tarçın bulamıcam yaw....

ülkede tarçın talebiyle tefe endexi yükselecek valla,,enflasyonu körüklüyoruz...bi zaman gelecek sütlaç için tarçın bulamıcam yaw....

tarçın stoklarını bitirip tüketen işte bunlar diye bizi parmakla gösterirler artık:82::82:

tarçın stoklarını bitirip tüketen işte bunlar diye bizi parmakla gösterirler artık:82::82:

bilişim suçları amiri internetten bakıyor ki,KK daki iki kişi ülkedeki tarçın rezervlerini bitirmeye ele başılık yapıyor...direk kodes gazetelerde başlık:tarçın operasyonları dalga dalga yayılıyor...ülkedeki enflasyon artışının sorumluları olarak bu gün iki kişi daha ele geçirildi.....
yine tarçın iyi,,,eskiden enflasyonun sorumlusu sepetteki pinpon topuydu

amacımız sadece saçlarımızı açmaktı. acıyın bize noluuuur......

bu da hurafe sanırım:) artık yüzüme ve saçıma sürdüklerim yüzünden kendimi aptal hissetmeye başladım. doğru düzgün bir kuaföre gidip saçlarımı istediğim renk yapmak, iyi bir cilt uzmanına gidip mükemmek bir cilde kavuşmak istiyorum. ama bunlar için para lazım. çoook para lazım... üstelik devamlı lazım.

canım bizim amacımız zaten saçlarımızı doğal yollarla 1-2 ton açmak.Kimyasal boyları 55'ine kadar kullanmayı düşünmüyorum.Bakımlı saçlarım varken mahvetmek istemiyorum....

canımcım mesela ben ortalamaya göre çok iyi kazanan biriyim ama bu dediklerini ben bile yapmıyorum..neden dersen,,,kuaförleri çok aptal buluyorum!!!! hiç akıllısına denk gelemedim maalesef...ne kadar iyisine gidersem gideyim mutlu ayrılamadım o salondan..en sonundaa ehhh yeter beahh dedim...hatta ben sigarayı bırakmıştım bir seferinde ve saçlarım olması gerekenden daha kısa ve berbat kesildiği için salondan çıkıp büfeden sigara aldım biliyomusn,bırakalı 10 ay olmuşken,,.... eğer sigara içip yatışmasaydım o eleman elimde cidden kalabilirdi,,,,,bu kadar nefret ediyorum bu kuaför milletinden.....cilt bakımına gelince,sorunlu bir cildim yok allahaşükür,,zaten olsa da bilen bilir estee lauder double wear süper bir fondotendir..her zaman günü kurtarıyor yani......önemli olan paraya sahip olmak değil,,o parayı gerizekalılara saçmamayı ilke edinen bir akıllı olmaktır
tamam mı canımcımmm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…