Saç Rengi ve Saç Boyama Tarçınla Saç Rengini Açmak

2 saat tutum saçlarımda cok yogun bir koku oldugundan başım ağrıdı yıkadım ama cok hafif renk açılması oldu özellikle yogun sürdüğüm yerlerde..daha cok tutabilseydim daha fazla açılırdı..ama beğendim amaaaa....,
lagrima ne oldu saçlar güzel oldu mu

benim 10 saat tutmama rağmen açılmadı bir daha deneyeceğim.....

Son düzenleme:
kızlar bugün yine yaptım tarçın.Çok az açıldı sanki.ama belli belirsiz. burada yapan arkadaşların daha fazla açılmış.ama yıkadıkça boya gibi akıp daha da açılacak gibi.İlk yaptığımda yıkadıkça çok az açılmıştı...

kızlar Hazal kaya saçlarını güçlendirmek ve parlaklık kazandırmak amacıyla bunu uyguluyormus :)

İşte saçları güçlendiren ve parlak gösteren tarçınlı saç bakımının tarifi: Sıcak zeytinyağı içerisine bir kaşık bal, bir tatlı kaşığı toz tarçın ilave edin. Elde ettiğiniz karışımı banyodan önce başınıza sürün ve yaklaşık 15 dakika bekletin. Sonra başınızı iyice yıkayın.

:) bende hep bunu yapıcam artık

Son düzenleme:

Bende 12 saat beklettim ve gerçekten saç rengini açtığı doğru, fakat ilk etapta saç diplerimi acayip yaktı neyseki sonra geçti. Benim sorum şu, 2 hafta önce yapmama rağmen ve 2 günde bir saçlarımı yıkamama rağmen hala tarçın kokuyor saçlarım...ne zaman geçecek bu koku? :)

herkes bu yöntemin saçlarını açtığını söylemiş peki ne kadar bi açılma oluyor zaman içinde saçlarımız tarçın rengi mi oluyor?

benim kendi saçım siyah fakat kahve rengiye boyadım..ben de yapabilir miyimmm

kızlar ben yabancı bir sitede tarçın ve balla birlikte bi tarif buldum. 1 ölçek bal, 2 ölçek su, 1 yemek kaşığı tarçın, 1 yemek kaşığı zeytin yağı akşam yatarken sürün bütün gece saçınızda beklesin diyor. Denemeye çalışıcam :)

Ya,ilgimi çekti ilk defa tarçınla saç renginin açıldığını duydum..Nasıl bir açılma oluyor? Kızıl mı? yoksa güneşte açılmış gibi mi? Ona göre ben de denemek istiyorumm..

valla ben daha denemedim hiç daha bu akşam öğrendim daha. Balda peroksit olduğu içi saçı açtığını sölemişler. Oryallemiş gibi olabilir yani. Bi de en iyi sonuç için güneşin altında oturun 2 saat yazmışlar :)

Birde koyu kahve saçları açmak için ayrıca limon sulu bir tarif verilmiş. Temiz saça limon suyunu sür bir saat güneşin altında bekle 2 gün sonrada yıka diye.Birde Koyu kahve veya açık siyah saçlar için başka bir limonlu su tarifi var o da 2 limon suyu ve çeyrek bardak suyu karıştır. 30 dakika güneşin altında otur ve de her gün uygula diye. Ama bende tarçınlıyı denemek istiyorum zeytin yağı ve bal aynı zamanda saça bakım yapar çünkü :)

sürmüş bulunuyorummm! derimde değdiği yerleri biraz kaşındırdı.Yarın gelişmeleri yazarımm.

Bilemiyorum ama zaten bi kere olcak bişey değil.. Ben daha denemedim ama en azından iyi bakım olmuştur saçlarına :)

O zaman bi daha deneme canım.. Belki başlangıç için böyledir ama bilemicem tabiki.. Ben iki gündğr kaşlarıma yapıyorum ama öle çok tutamıyorum malesef annem kaşların ne güzel görünüyo öle ne yaptın dedi? Ama tabi daha bi açılma yok

kaşta denedinn demekk yaratıcııı ben birde 11 saat tuttum saçımda uyumuşumda belki de o yüzden güzel bir sonuç alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…