- 25 Eylül 2015
- 40
- 6
-
- Konu Sahibi cinimikcik
Ne zamandır kullanıyosun canim
Ben kullanali bugunle birlikte 24 gun oluyor, buz masajı ve tarcın yağıyla masaj yapıyorum, dolgunluk oldu buyuk gelen sutyenlerimi bile dolduruyor suan. Ve tabi adet olmadan once sisiyor gogusler olduktan sonra geri kuculuyor genelde daha olmadim ama kuculurmu bilemiyorum20 gun kullandim canim
Ben kullanali bugunle birlikte 24 gun oluyor, buz masajı ve tarcın yağıyla masaj yapıyorum, dolgunluk oldu buyuk gelen sutyenlerimi bile dolduruyor suan. Ve tabi adet olmadan once sisiyor gogusler olduktan sonra geri kuculuyor genelde daha olmadim ama kuculurmu bilemiyorum
20 gun kullandim canim
Benim aldığım tarçın yağının çok hafif bir kokusu var başkaları almıycak şekilde o yuzden bisey yapmadim. Günde 2 defa filan yapıyorum bazen sadece gece ama düzenli olarak her gün bi defa yapıyorum. İstediğin dolgunluk için devamlı yap zamanla olur hemen olacak bisey değil zatenTarcin yagi kokusu icin birsey yaptin mi? Günde kac kere uyguluyorsun? Hala yagim var bitmedi tekrar mi baslasam bilemedimbendede bir dolgunluk var ama oyle istiyebildigim dolgunluktan olmadigi icin vazgecmistim
canm merhaba iki beden derken kaç cm ve sutyen bedeni olarak neydn neye geçtin??canım ben 2 beden büyttüm 1 ay kadar sürede belki biraz daha uzun süre. sonra bıraktım 1 hafta kadar kullanmadım değişiklik olmadı ama tabi yine de haftada 1 tekrar etmek iyi olacaktır
ya ben mi yanlış yaptım yoksa herkeste aynı etkiyi yaptı mı. dediği her yer kıpkırmızı oldu tarçın yağının. acaip yandı kas yapiyim derken göz mü çıkarıyorum yaa.TARÇIN YAĞI GÖĞÜS BÜYÜTÜYOR!!!
Kızlar, tam 2 haftadır tarcın yağı kullanıyorum göğüs büyütmek için. Harika sonuç aldım. 2 hafta da gözle görünür değisim oldu. 5 cm büyüdü. Kuzenim de zeytinyağı ile karıştırdı, bir hafta oldu başlayalı, 3 cm olmiş neredeyse simdiden. Kesin deneyin kızlaf, pişman olmazsınız! :) Bu arada dikkat edin kahverengi olan yere sürmeden yapın feci yakıyor.
Temmuzun 4unde basladim bir hafta kadar biraktim bugun yine basladim surdukten sonra dusa girince su degince benimde cok yanma oldu yada islak mendille silince yanma olduGaliba canım @ocean16.sen ne zamandır kullanıyorsun. bugün daha dikkatli kullandım ama az bi yerde yine oldu kizarma. yine de denemeyi düşünüyorum. bakalım ne olacak..
Olsun simdiden söyleArkadaşlar dolgu olsa bile gecici bikac gun surmeyin sönüyor hemen. Yabancı bi arkadaşımdan bi yöntem öğrendim kardeşi denemiş ve bayagı bi buyumusler ustelikte kalıcı sönmüyor. Deniycem olursa sizede söyliycem kızlar
Senin bildiğince ney o bitkinin ismiMaya bal ve bi bitki karışımıyla oluyormuş ama o bitkinin türkçesi nedir bilmiyorum ağır ve kötü kokusu var belki siz biliyorsunuzdur
canim 2 beden diyosun bi gozlerim parladi :))) ya boyle belli mi gercekten buyudugu ve sadece tacin yagi mi kullamdinCanım işlerim vardı ondan giremedim. 1 aydan biraz daha zuun bir sürede 2 beden büyüttüm ben
canim cemenin kokusu baya agirdir kotudur birde ve goggu buyutme programlarinda surekli kullanilir o olabilir mi acabaMaya bal ve bi bitki karışımıyla oluyormuş ama o bitkinin türkçesi nedir bilmiyorum ağır ve kötü kokusu var belki siz biliyorsunuzdur