Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Tarçın yağı bir mucize!!

20 gun kullandim canim
Ben kullanali bugunle birlikte 24 gun oluyor, buz masajı ve tarcın yağıyla masaj yapıyorum, dolgunluk oldu buyuk gelen sutyenlerimi bile dolduruyor suan. Ve tabi adet olmadan once sisiyor gogusler olduktan sonra geri kuculuyor genelde daha olmadim ama kuculurmu bilemiyorum

Tarcin yagi kokusu icin birsey yaptin mi? Günde kac kere uyguluyorsun? Hala yagim var bitmedi tekrar mi baslasam bilemedim bendede bir dolgunluk var ama oyle istiyebildigim dolgunluktan olmadigi icin vazgecmistim

Tarcin yagi kokusu icin birsey yaptin mi? Günde kac kere uyguluyorsun? Hala yagim var bitmedi tekrar mi baslasam bilemedim bendede bir dolgunluk var ama oyle istiyebildigim dolgunluktan olmadigi icin vazgecmistim
Benim aldığım tarçın yağının çok hafif bir kokusu var başkaları almıycak şekilde o yuzden bisey yapmadim. Günde 2 defa filan yapıyorum bazen sadece gece ama düzenli olarak her gün bi defa yapıyorum. İstediğin dolgunluk için devamlı yap zamanla olur hemen olacak bisey değil zaten

canım ben 2 beden büyttüm 1 ay kadar sürede belki biraz daha uzun süre. sonra bıraktım 1 hafta kadar kullanmadım değişiklik olmadı ama tabi yine de haftada 1 tekrar etmek iyi olacaktır
canm merhaba iki beden derken kaç cm ve sutyen bedeni olarak neydn neye geçtin??

Benim de burada bu serüvene başlarken ölçüm 82 idi burda uyguladıklarim+dkhapiyla 92ye çıkarmıştım..
Ama hamile kalıp doğum yaptıktan sonra başa dondum sayılır sütüne bi de sönüklük eklendi.. oğlumu biraz daha rmzirip yeniden başlamak gerekecek

ya ben mi yanlış yaptım yoksa herkeste aynı etkiyi yaptı mı. dediği her yer kıpkırmızı oldu tarçın yağının. acaip yandı kas yapiyim derken göz mü çıkarıyorum yaa.

Dolgunluk oldu olmadi degil ama benim istedigim ortada catal olusacak kadardi ve elde edemicegimi dusunmeye basladim. Bende kizariklik yanma olmadi belkide senin alerjin vardir tatlım E eymeninannesif

Galiba canım @ocean16.sen ne zamandır kullanıyorsun. bugün daha dikkatli kullandım ama az bi yerde yine oldu kizarma. yine de denemeyi düşünüyorum. bakalım ne olacak..

Arkadaşlar dolgu olsa bile gecici bikac gun surmeyin sönüyor hemen. Yabancı bi arkadaşımdan bi yöntem öğrendim kardeşi denemiş ve bayagı bi buyumusler ustelikte kalıcı sönmüyor. Deniycem olursa sizede söyliycem kızlar

Galiba canım @ocean16.sen ne zamandır kullanıyorsun. bugün daha dikkatli kullandım ama az bi yerde yine oldu kizarma. yine de denemeyi düşünüyorum. bakalım ne olacak..
Temmuzun 4unde basladim bir hafta kadar biraktim bugun yine basladim surdukten sonra dusa girince su degince benimde cok yanma oldu yada islak mendille silince yanma oldu

Maya bal ve bi bitki karışımıyla oluyormuş ama o bitkinin türkçesi nedir bilmiyorum ağır ve kötü kokusu var belki siz biliyorsunuzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…