- 6 Eylül 2016
- 4.733
- 6.291
-
- Konu Sahibi cinimikcik
Ahh ahh bizde de aynı sorun minnak goguslerBende önceden çörek otu yağı ve çilek yağı kullanıyordum ve dolgunluk olmuştu ama devam ettiremedim üşendimbu konuyu ve arkadaşın aldığı sonucu görünce tekrar başlamak istedim umarım bende de işe yarar kalıcı olarak seneye evlenicem Allah kısmet ederse minnak göğüslerle gitmek istemiyorum
Ben 1 ay çörek otu yagi denedim dolgunluk oldu geri söndü sonra yağlara inanmadm yine bi umut diye denerm tarçınida suan bayadir ben egzersz yapıyorm be beni mutlu ediyor gibi hissediyorum büyüdüğünu. Bu işler zaman sabır işi 1 ay daha yapaym egzersiz lerimi merak ediyorm daha cokSiz denediniz mi tarçın yağını acabaa
Kesinlikle lütfen haber edelim bi gelisme gördüğümz zaman ben egzersiz de sizde yağlardanDoğal yöntemler 2 ay düzenli olarak yapıldığında fark ediyomuş zaten 1 2 hafta yapıp olmadi diye bırakırsak olmaz zaten inanç ve sabır lazım yağlara ek olarakta spor ve yiyeceklere dikkat edersek olur bence diye ümit ediyorum
Inşallah canm kizlarr tarçın yağını deneyen deneyimlerini yazabilirmuDoğal yöntemler 2 ay düzenli olarak yapıldığında fark ediyomuş zaten 1 2 hafta yapıp olmadi diye bırakırsak olmaz zaten inanç ve sabır lazım yağlara ek olarakta spor ve yiyeceklere dikkat edersek olur bence diye ümit ediyorum