- 23 Mayıs 2016
- 94
- 16
- 30
- Konu Sahibi cinimikcik
Al mutlaka canımGercekten dolgunluk oldu mu ya eger olduysa hemen alicam inaninki e yarin birgun cocugum olursa emzirmeyi nasil yapicam olmayan seylerle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al mutlaka canımGercekten dolgunluk oldu mu ya eger olduysa hemen alicam inaninki e yarin birgun cocugum olursa emzirmeyi nasil yapicam olmayan seylerle
ayyyy hadi inşallah :)saol canim benim alicam ve denicem sonuclari atarim size ayy insallah olur ya
Canım o oluyor. Bi iki gün sonra alışıyo ama yanma oluyo sadece daha az o kadar ucuna değdirmemeye çalışcanim bende aldim tarcin yagini hatta bi 15dk once surdum tek gogsume surmem yetti diyebilirim ucuna degmedi ama heryerim bognuma kadar kizardi ve alev alev yaniyor buz koydum yikadim ama hala kizarik ve yaniyor neyapacagim sastimkaldim acil bir fikir verinnnnn
Bilemiyorum canıkm. İlk ekz senden duydum belki psikolojiktirKızlar merhaba 2 gundur tarcin yagi kullaniyorum henuz bi degisiklik olmadi ama sanki gozume goguslerim kuculmus gibi geliyor sizde piskolojikmi yoksa yan etki olabilirmi?
Normal canımCanım bende kullanmaya başladım bugün ama çok yaktı göğsümü bu normal mi
canım ben 2 beden büyttüm 1 ay kadar sürede belki biraz daha uzun süre. sonra bıraktım 1 hafta kadar kullanmadım değişiklik olmadı ama tabi yine de haftada 1 tekrar etmek iyi olacaktırBırakınca eski haline döner ama ara ara haftada bir yapsak etkisi devam eder mi acaba? Kullanmaya devam ediyor musunuz ne kadar büyüdü ?
Kalıcı canım. Yok bende tüylenme yapmadıCanım tüylenme falan yapar mı acaba ? Devam ettinmi sen buna? Ve son sorum kalıcı mı yoksa bi kaç günlük mu bunun etkisi :)
Canım işlerim vardı ondan giremedim. 1 aydan biraz daha zuun bir sürede 2 beden büyüttüm benGerçekten büyüten var mı arkadaşlar elle tutulur birşeyler görmek istiyoruz konu sahibi nerede ? Çoğu işe yaradı diye konu açanlar gibi o da sonradan ortadan kayboldu sanırım harika yani asıl bizim ihtiyacımız olan şuan duymak ne olup bittiğini gerçekten gelişme var mı vs ama herkes başladım deyip yazmayı bırakıyor !
Dene bence yine de devam etKızlar ben denemiştim bi gelişme elde edemedim ama kuzenin sanki bir kaç cm büyüdügünü söyledi bilemiyorum tavsiye etme konsunda kararsızm:/
Ne kullanıyorsun y6anına canım6 gundur kullaniyorum gozle gorulur bir dolgunluk var ama tek tarcin yagini kullanmıyorum
Herkeste aynı etki değil demek ki. Ama birçok kişi çok memnun kaldığını söyledi bana2 haftaya yakın kullandım bi etkisni göremedim...dudak dolgunlaştırdgı dogrudur cnku dudaklara nfus etmesi daha kolay biyolojik acıdan ama gogslerde oyle deil
senin adına çok sevindim canım. İnşallah istedğiğn gibi olur1 haftadır düzenli tarçın ve çörek otu yağı karışımı kullanıyorum ve hayıt otu çayı içiyorum gözle görülür büyüme ve dolguluk var
Denemk lazım :))Peki çörek otuyla karistirsam dha etkili bi sonuç almam sade olarak kullanmakla arasında ki fark ne kadar olur arkadaşlar :)
İnşalllah istediğin gibi olurBn bilemiycm canm dene istersen çörek otunu ayri kullanmstim sonuc alamadm anason yagi da etkili onuda kullandm dolgunluk yapti ama birakinca eski haline döndü tarçın yagina devam edicm ben daha
Başla canım başla, çok faydalı gerçektenKızlar sonuçlar nasıl bugün başlıcam bende tarçın yağın a
Ne oldu kıııııızzzBiri yardım etsin gerçekten ağlayacağım
benede kalıcı etki yaptı canımKullanıp haber verirsen gercekten çok sevinirim. Kalıcı olup olmadığı konusunda da bir şey söylersen benim için daha güzel olur . Umuyorum ki başarılı olasin
Ne zamandır kullanıyosun canimKizlar biraktim artik ben.. Istedigim dolgunlugu elde edemicegimi anladim boyle.. Kabullenmem gerekiyor galiba artik hem herkesin bir kusuru var illa benim kusurumda bu olsun ((