Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Tarçın yağı bir mucize!!

canim bende aldim tarcin yagini hatta bi 15dk once surdum tek gogsume surmem yetti diyebilirim ucuna degmedi ama heryerim bognuma kadar kizardi ve alev alev yaniyor buz koydum yikadim ama hala kizarik ve yaniyor neyapacagim sastimkaldim acil bir fikir verinnnnn
Canım o oluyor. Bi iki gün sonra alışıyo ama yanma oluyo sadece daha az o kadar ucuna değdirmemeye çalış

Bırakınca eski haline döner ama ara ara haftada bir yapsak etkisi devam eder mi acaba? Kullanmaya devam ediyor musunuz ne kadar büyüdü ?
canım ben 2 beden büyttüm 1 ay kadar sürede belki biraz daha uzun süre. sonra bıraktım 1 hafta kadar kullanmadım değişiklik olmadı ama tabi yine de haftada 1 tekrar etmek iyi olacaktır

Gerçekten büyüten var mı arkadaşlar elle tutulur birşeyler görmek istiyoruz konu sahibi nerede ? Çoğu işe yaradı diye konu açanlar gibi o da sonradan ortadan kayboldu sanırım harika yani asıl bizim ihtiyacımız olan şuan duymak ne olup bittiğini gerçekten gelişme var mı vs ama herkes başladım deyip yazmayı bırakıyor !
Canım işlerim vardı ondan giremedim. 1 aydan biraz daha zuun bir sürede 2 beden büyüttüm ben

Canim sen kac damla tarcin yagi kullandin? ben kasi kasi cok fena yaniyor 2 gundur inan ilk gun birsey olmadi da sonradan oldum desem inan amma buyume oldu bende ne diyeyim

Kizlar biraktim artik ben.. Istedigim dolgunlugu elde edemicegimi anladim boyle.. Kabullenmem gerekiyor galiba artik hem herkesin bir kusuru var illa benim kusurumda bu olsun :KK43:((

X