- 5 Temmuz 2016
- 21
- 3
- 28
-
- Konu Sahibi cinimikcik
Dediğim gibi türkcesini bilmiyorum ama arapcayla hilba deniyormuş yeni doğum yapan kadınlara içirilirmiş genelde.Senin bildiğince ney o bitkinin ismi
Çarşamba günü yanına gideceğim öğrenirim tabiki
Bir fincanın çeyreği kadar çemen tozu ve suyu karıştırıp hamur kıvamı gibi olunca memeye yayarak sürüyoruz ve masaj yapıyoruz 10 dakika kadar bekletip ılık suyla yıkıyoruz. İyi sonuç alabilmek için günde iki kez yapmamız gerekiyormuş.
Ben çemeni henüz bulmadığımdan denemedim ama deniyenler var işe yarıyormuş, mayanın çok bi etkisi olmadığı için yazmadım ama isterseniz bir kaşık mayayı suda eritip ekliyebilirsiniz belki size faydası olabilir herşy herkeste aynı etkiyi göstermiyorBu gerçekten ise yaradı mi acaba bide maya demiştin onu yazmamissin
Ben çemeni henüz bulmadığımdan denemedim ama deniyenler var işe yarıyormuş, mayanın çok bi etkisi olmadığı için yazmadım ama isterseniz bir kaşık mayayı suda eritip ekliyebilirsiniz belki size faydası olabilir herşy herkeste aynı etkiyi göstermiyor
1 ay kadar sürede etki etmiş ve kalıcı yapmıyor artık ama bi degişiklik yok aynı kalıyor. Kendisi 17 yaşında ve zayıf bi kız. 10 dakika yeterli olurmu bilemiyorum yarım saat bırakabilirsin istersen ve dedigim gibi etkili olabilmesi için günde 2şer defa duruma göre ne kadar kullanıcagınıza kendiniz karar verirsiniz.Peki canım ne kadar sürede nasıl bi etki etmiş etkisi kalıcı olmuş mu bide bu arkadaş kac yaşında acaba yaşla da alakalı olabilir .tabi herkese aynı etkiyi vermez her şey. Acaba 10 dakika yeterli oluyormuymus ne kadar kullanicazkullanicaz
Evet biliyorum ama burdaki her aktarda bulunmuyor yakınlarımda yok o yüzden diğer yerlere cıkınca alicam :)Bu arada cemen tozu aktarlarda bulunur:)
1 ay kadar sürede etki etmiş ve kalıcı yapmıyor artık ama bi degişiklik yok aynı kalıyor. Kendisi 17 yaşında ve zayıf bi kız. 10 dakika yeterli olurmu bilemiyorum yarım saat bırakabilirsin istersen ve dedigim gibi etkili olabilmesi için günde 2şer defa duruma göre ne kadar kullanıcagınıza kendiniz karar verirsiniz.
Rica ederim umarım işe yarar ve bu dertten kurtuluruz :)Teşekkür ederim :)
Ben kullanıyorum tarcin yaginiTarcın yagı kullanan bayanlar nerdesınız?
son durum ne pekı?işe yararlıgı ne?Ben kullanıyorum tarcin yagini
Vallahi 1 aydan uzun süredir kullanıyorum ama öyle 1 2 bedenlik büyüme yok sadece dolgunlaştırdı bırakıncada sönüyor. Çok küçük olmasından dolgun olması iyidir diyerek kullanmaya devam ediyorum isteson durum ne pekı?işe yararlıgı ne?