- 23 Mayıs 2016
- 94
- 16
- 88
- 30
- Konu Sahibi cinimikcik
-
nasıl kullanıyosun peki canım masaj mı yapıyısunTARÇIN YAĞI GÖĞÜS BÜYÜTÜYOR!!!
Kızlar, tam 2 haftadır tarcın yağı kullanıyorum göğüs büyütmek için. Harika sonuç aldım. 2 hafta da gözle görünür değisim oldu. 5 cm büyüdü. Kuzenim de zeytinyağı ile karıştırdı, bir hafta oldu başlayalı, 3 cm olmiş neredeyse simdiden. Kesin deneyin kızlaf, pişman olmazsınız! :) Bu arada dikkat edin kahverengi olan yere sürmeden yapın feci yakıyor.
Canım tarçın yağını bildiğin masaj yaparak mı sürüyorsun bişey karıştırmadan?yoksa başka şeyler karıştırdın mı sende ?
Nası
nasıl kullanıyosun peki canım masaj mı yapıyısun
Tarif edersen sevinirim canım tarçının şişirme özelliği oldugunu duymustum kalıcımıdır ki acaba yarın hemen alayım bariEvet canım masaj yapıyorum. Tarif edeyim mi? Klasik masaj ama tarif ederm istersen
Tarif edersen sevinirim canım tarçının şişirme özelliği oldugunu duymustum kalıcımıdır ki acaba yarın hemen alayım bari
Edersen sevinirim :)
emziriyorum acaba yapabilir miyim?
Çörekotu yağıyla tarçın yağını karıştırsak bir zararı olur mı acaba ?
Neyse ilk başta olmadı tarçını denerim sonra ikisini karıştırırım canım bu arada beden değiştirecek kadar büyüdü mü göğüslerin ? Farkedebiliyor musun yani
Anladım canım sağol :)
geçici etki muhtemelen değil mi ? bırakınca eski haline dönecek yine .
Kullananlardan öyle bir şey hic duymadım doğrusu. Bi tanıdgım kullandi yaklasik 1 aydir kullanmiyor ayni hala kuculmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?