Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Tarçın yağı bir mucize!!

Bende önceden çörek otu yağı ve çilek yağı kullanıyordum ve dolgunluk olmuştu ama devam ettiremedim üşendim :110: bu konuyu ve arkadaşın aldığı sonucu görünce tekrar başlamak istedim umarım bende de işe yarar kalıcı olarak :dua: seneye evlenicem Allah kısmet ederse minnak göğüslerle gitmek istemiyorum :KK43:

Bende önceden çörek otu yağı ve çilek yağı kullanıyordum ve dolgunluk olmuştu ama devam ettiremedim üşendim :110: bu konuyu ve arkadaşın aldığı sonucu görünce tekrar başlamak istedim umarım bende de işe yarar kalıcı olarak :dua: seneye evlenicem Allah kısmet ederse minnak göğüslerle gitmek istemiyorum :KK43:
Ahh ahh bizde de aynı sorun minnak gogusler

Siz denediniz mi tarçın yağını acabaa
Ben 1 ay çörek otu yagi denedim dolgunluk oldu geri söndü sonra yağlara inanmadm yine bi umut diye denerm tarçınida suan bayadir ben egzersz yapıyorm be beni mutlu ediyor gibi hissediyorum büyüdüğünu. Bu işler zaman sabır işi 1 ay daha yapaym egzersiz lerimi merak ediyorm daha cok

Doğal yöntemler 2 ay düzenli olarak yapıldığında fark ediyomuş zaten 1 2 hafta yapıp olmadi diye bırakırsak olmaz zaten inanç ve sabır lazım yağlara ek olarakta spor ve yiyeceklere dikkat edersek olur bence diye ümit ediyorum :KK33:

Doğal yöntemler 2 ay düzenli olarak yapıldığında fark ediyomuş zaten 1 2 hafta yapıp olmadi diye bırakırsak olmaz zaten inanç ve sabır lazım yağlara ek olarakta spor ve yiyeceklere dikkat edersek olur bence diye ümit ediyorum :KK33:
Kesinlikle lütfen haber edelim bi gelisme gördüğümz zaman ben egzersiz de sizde yağlardan

Olur tabikii yarın iş dönüşü aktara uğrayıp alacağım düğünüme kadar pes etmeden yapıcam bu sefer inat ettim :KK54:

Inşallah canm kizlarr tarçın yağını deneyen deneyimlerini yazabilirmu

Dün tarçın yağı aldım sözde eve gelip baktığımda tarçın aroması çıktı kadından yağ istedim ne vermiş bende hiç üstünü okumadım alırken bugün gittim yeniden aldım maraton baslasın. Her akşam tarçın yağıyla masaj ardından egzersiz yapacağım yulaf ezmesi yiyeceğim akşamları ısırgan otu sabahları adaçayı içeceğim umarim hepsi birlesince olumlu bir sonuç alırım :dua:

şimdi saçma bir soru olacak ama 3cm ve 5 cm büyümeyi nasıl anlıyorsunuz çapını mı ölçtünüz?
yoksa terzilerin klasik metre ile göğüs mesafesi ölçtüğü gibi ölçünüz mü 3cm arttı?
uykum geldi sanırım :KK45:

Valla bendede suanlik bir sonuc yok maalesef hemde kokusu resmen tenime yapisti banyi yapsam bile cikmiyo odamin onunden gecenler burasi karabiber mi kokuyi ya diye soruyolar cok yogun bi kokusu var

Genelde yikanmiyo tatlim ama bunun kokusu cok yogun ve cabuk cikmiyo yatarken yap sabah ayaninca yikanirsin

X