Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Tarçın yağı bir mucize!!

Kızlar ben denemiştim bi gelişme elde edemedim ama kuzenin sanki bir kaç cm büyüdügünü söyledi bilemiyorum tavsiye etme konsunda kararsızm:/

Kızlar ben denemiştim bi gelişme elde edemedim ama kuzenin sanki bir kaç cm büyüdügünü söyledi bilemiyorum tavsiye etme konsunda kararsızm:/

Ya aslında bu sayfayı görmeden önce ben bi yerde de okudum dudak dolgunlastirmada falan da kullaniliyomus yani etki eder ama etkisi geri gider diye denemedim me kadar süre kullandım canım da etki etmedi nasıl uygulasın?

2 haftaya yakın kullandım bi etkisni göremedim...dudak dolgunlaştırdgı dogrudur cnku dudaklara nfus etmesi daha kolay biyolojik acıdan ama gogslerde oyle deil

2 haftaya yakın kullandım bi etkisni göremedim...dudak dolgunlaştırdgı dogrudur cnku dudaklara nfus etmesi daha kolay biyolojik acıdan ama gogslerde oyle deil

Anladim neyse artık etki eden en iyi yag corek otu yagi ya da mersin yagi diyolar belki onlar etki eder .ben denemedim kil çıkartır diye masaj daha etkili gibi:)

Kızlar merhaba. 5 gündür tarcin yagi kullaniyorum ayriyetten buzla masajda yaptim ikisi birlikte. Buz masajindan goguslerim dik oldular bayagi farkedilir bi sekilde ama tarcin yaginin hicbi faydasi olmadi yani buyume gibi. Gogusleri diklestirmek isterseniz buz masajini oneririm ama ben artik yapmiycagim cunku goguslerim cok kucuk yani dolgun degil boyle dik olunca guzel olmadi ama istiyenler deniyebilir

Kizlar işin açığı cok beklenti icine girmeyin dolgunlaşma olmuyor bu genetiğinizle alakalı bi durum..ben bi cok yolu denedim en sonunda silikona karar verdim :))

Ben uzun zamandir arastiriyorum gayet doğal duruyorlar forumda yaptıran bir cok üye var zaten onları gördüğünde sende ne kadar guzel olduklarını anlıyorsun

Canim ben tarçın yağını 2 haftadır kullaniyorm azda olsa büyüme var ve daha dolgun devam ediyorm ins büyür

Bende 12 gundur kullaniyorum dolgunluk var. Onceden avucuma sigmiyordu su anda avuc icimi dolduruyor @jelihan gunde 1 kez mi kullanıyorsun?

Surebildikce suruyom aksam evdeysm suruyom ertesi gune kadar duruyo sabah yikiyom evdeysm tekrar suruyom evde oldukca suruyom yani canm bazn gunde 1 defa bazn 3 defa musait oldukca canm

Peki çörek otuyla karistirsam dha etkili bi sonuç almam sade olarak kullanmakla arasında ki fark ne kadar olur arkadaşlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…