Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Tarçın yağı bir mucize!!

Bn bilemiycm canm dene istersen çörek otunu ayri kullanmstim sonuc alamadm anason yagi da etkili onuda kullandm dolgunluk yapti ama birakinca eski haline döndü tarçın yagina devam edicm ben daha

Bn bilemiycm canm dene istersen çörek otunu ayri kullanmstim sonuc alamadm anason yagi da etkili onuda kullandm dolgunluk yapti ama birakinca eski haline döndü tarçın yagina devam edicm ben daha

Anladım canım teşekkür ederim bn öyle denemeyi düşünüyorum bi sonuç alırsam kesin yazarim

Ya hersey herkeste etki yapmıyor tatlım bende çok şey denedim ama denemediklerim var burda okuduklarim onları deniycem belki kimsede yaramayan bende yarar sen tarçın yağını dene istersen bnm gibi içine çörek otu yağı da koy karıştı uygula bn öyle yapacam ama henüz çıkamadım sana söylerim sonucu zaten hemen belli der kendini

Ya hersey herkeste etki yapmıyor tatlım bende çok şey denedim ama denemediklerim var burda okuduklarim onları deniycem belki kimsede yaramayan bende yarar sen tarçın yağını dene istersen bnm gibi içine çörek otu yağı da koy karıştı uygula bn öyle yapacam ama henüz çıkamadım sana söylerim sonucu zaten hemen belli der kendini
Kullanıp haber verirsen gercekten çok sevinirim. Kalıcı olup olmadığı konusunda da bir şey söylersen benim için daha güzel olur . Umuyorum ki başarılı olasin

Inşallah kuzum ya dilerim allahtan sende başarılı olur çünkü en az senin kadar bine istiyorum böyle bi kalıcı büyüme olmasını söylerim tabiki sendende haber beklerim

Ben 21 yasindayim evliyim ve goguslerim baya kucuk kucuk demeye bile dilim varmiyo yok gibi bu konuda cok kotu oluyo insan helede evliyse gerci esim problem cikarmiyo ama benim guvenim eksik kendime bi turlu buyumuyolar bi kadin icin bence cok kotu ya
evet canım çok haklısın. Umarım en kısa zamanda büyür

X