- Konu Sahibi cinimikcik
Bn bilemiycm canm dene istersen çörek otunu ayri kullanmstim sonuc alamadm anason yagi da etkili onuda kullandm dolgunluk yapti ama birakinca eski haline döndü tarçın yagina devam edicm ben daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bn bilemiycm canm dene istersen çörek otunu ayri kullanmstim sonuc alamadm anason yagi da etkili onuda kullandm dolgunluk yapti ama birakinca eski haline döndü tarçın yagina devam edicm ben daha
Canim bna kesin bilgi verirmisin çünkü henüz alamadım o yüzden baslayamadimBugun corekotuyla karistirip kullanmaya basladim. Ananas yagini hic duymamistim onuda bir deneyim bakayım
Canim bna kesin bilgi verirmisin çünkü henüz alamadım o yüzden baslayamadim
İse yarıyor mu ? İhtiyacım var göğüslerimi büyütmek istiyorum. Herkes çoğu yolu denemiş ama hangisi genel manada yarar sağladı öğrenmek istiyorumNoldu canım D Denizceylankurtulus
Kullanıp haber verirsen gercekten çok sevinirim. Kalıcı olup olmadığı konusunda da bir şey söylersen benim için daha güzel olur . Umuyorum ki başarılı olasinYa hersey herkeste etki yapmıyor tatlım bende çok şey denedim ama denemediklerim var burda okuduklarim onları deniycem belki kimsede yaramayan bende yarar sen tarçın yağını dene istersen bnm gibi içine çörek otu yağı da koy karıştı uygula bn öyle yapacam ama henüz çıkamadım sana söylerim sonucu zaten hemen belli der kendini
Çözüm olarak neyden başlamalıyım bilmiyorumNoldu canım D Denizceylankurtulus
Evet canım oluyorSürünce yanma hissi oldu bende hafiften sende de oldu mu canım ?
Bence çok iyi. Kullanmanı tavsiye ederimKullananlar yazabilir mi ne kadar bi büyüme oldu bende yapıcam ama kararsız
Canım ben yaklaşık 1 hafta kullanmadım. Hiçbir değişiklik olmadıKulananlar yazabilir mi memnun kaldınız mı ? Ne kadar bi büyüme oldu ve geçici mi ? :/
evet canım çok haklısın. Umarım en kısa zamanda büyürBen 21 yasindayim evliyim ve goguslerim baya kucuk kucuk demeye bile dilim varmiyo yok gibi bu konuda cok kotu oluyo insan helede evliyse gerci esim problem cikarmiyo ama benim guvenim eksik kendime bi turlu buyumuyolar bi kadin icin bence cok kotu ya