Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Tarçın yağı bir mucize!!

Kızlar merhaba 2 gundur tarcin yagi kullaniyorum henuz bi degisiklik olmadi ama sanki gozume goguslerim kuculmus gibi geliyor sizde piskolojikmi yoksa yan etki olabilirmi?

Canım bende kullanmaya başladım bugün ama çok yaktı göğsümü bu normal mi

Ya kizlar ben sadece masaj yapiyorum dolgunlasma oldu ama orantisizlik bar sağ göğsüm fha dolgun oldu sol ise daha ufak sizce ne yapabilirim

Bırakınca eski haline döner ama ara ara haftada bir yapsak etkisi devam eder mi acaba? Kullanmaya devam ediyor musunuz ne kadar büyüdü ?

Gerçekten büyüten var mı arkadaşlar elle tutulur birşeyler görmek istiyoruz konu sahibi nerede ? Çoğu işe yaradı diye konu açanlar gibi o da sonradan ortadan kayboldu sanırım harika yani asıl bizim ihtiyacımız olan şuan duymak ne olup bittiğini gerçekten gelişme var mı vs ama herkes başladım deyip yazmayı bırakıyor !

Canım tüylenme falan yapar mı acaba ? Devam ettinmi sen buna? Ve son sorum kalıcı mı yoksa bi kaç günlük mu bunun etkisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…