- 4 Mart 2016
- 366
- 171
-
- Konu Sahibi cinimikcik
TARÇIN YAĞI GÖĞÜS BÜYÜTÜYOR!!!
Kızlar, tam 2 haftadır tarcın yağı kullanıyorum göğüs büyütmek için. Harika sonuç aldım. 2 hafta da gözle görünür değisim oldu. 5 cm büyüdü. Kuzenim de zeytinyağı ile karıştırdı, bir hafta oldu başlayalı, 3 cm olmiş neredeyse simdiden. Kesin deneyin kızlaf, pişman olmazsınız! :) Bu arada dikkat edin kahverengi olan yere sürmeden yapın feci yakıyor.[/QUOTE
Benim yanmadı ama biraz kasinti oldu baslarda okadarCanım bende kullanmaya başladım bugün ama çok yaktı göğsümü bu normal mi
Benim baya yandi yani cayır cayır sonra geçti etki olabilir herhaldeBenim yanmadı ama biraz kasinti oldu baslarda okadar
Vucudun hassas olabilir ondandir belki etkide olabilir ama her surusunde yanarsa alerjin olabilir dikkat et derim ve ne kadar suredir kullaniyosunBenim baya yandi yani cayır cayır sonra geçti etki olabilir herhalde
Daha yeni başladım dünVucudun hassas olabilir ondandir belki etkide olabilir ama her surusunde yanarsa alerjin olabilir dikkat et derim ve ne kadar suredir kullaniyosun
Ya kizlar ben sadece masaj yapiyorum dolgunlasma oldu ama orantisizlik bar sağ göğsüm fha dolgun oldu sol ise daha ufak sizce ne yapabilirim
Bendede öyle arkadaslar sebebi ne olabilir sizceBende oyle dusunuyorum yada bana mi oyle geliyor anlamadim
4 gündür kullaniyorum hicbi degisiklik olmadiBırakınca eski haline döner ama ara ara haftada bir yapsak etkisi devam eder mi acaba? Kullanmaya devam ediyor musunuz ne kadar büyüdü ?
Ev buram buram karanfil gibi kokuyor