Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Tarçın yağı bir mucize!!

Canım ben anca bugün alabildim tarçın yağını ama kokusu sanki karanfili andırıyor acaba yanlış yağı mı aldım saf tarçın değil gibi senin yağın nasıl kokuyor?

Canım ben anca bugün alabildim tarçın yağını ama kokusu sanki karanfili andırıyor acaba yanlış yağı mı aldım saf tarçın değil gibi senin yağın nasıl kokuyor?

Yok canim saf tarçın kokmuyor karanfil kokusunu bilmiyorum ama saf tarcin dehil yani bi de senjnki kac ml yağ?

Kulananlar yazabilir mi memnun kaldınız mı ? Ne kadar bi büyüme oldu ve geçici mi ? :/

Ben 21 yasindayim evliyim ve goguslerim baya kucuk kucuk demeye bile dilim varmiyo yok gibi bu konuda cok kotu oluyo insan helede evliyse gerci esim problem cikarmiyo ama benim guvenim eksik kendime bi turlu buyumuyolar bi kadin icin bence cok kotu ya

Malesef oyle arkadasim karsi taraf bisey demesede göğüsler kucuk oldumu kendine guvenin kalmiyo bnmde cok kucukler bazn nerdeyse yok oluyo sinirlerm cok bozuluyo iyice taktm kafaya bakalm tarcin yagini 3 gündür kullaniyorm cok az dolgunluk oldu baya devam edicm ins hepimiz istedgmize kavusuruz

Gercekten dolgunluk oldu mu ya eger olduysa hemen alicam inaninki e yarin birgun cocugum olursa emzirmeyi nasil yapicam olmayan seylerle

Oldu canm gercekten al sende dene ben yapiyorm hala zaten cocugun olcaginda goguslerin sisecek canm emzirirsn ama kendin icin al sende dene ins istedgn gibi olur

canim bende aldim tarcin yagini hatta bi 15dk once surdum tek gogsume surmem yetti diyebilirim ucuna degmedi ama heryerim bognuma kadar kizardi ve alev alev yaniyor buz koydum yikadim ama hala kizarik ve yaniyor neyapacagim sastimkaldim acil bir fikir verinnnnn

X