Tarakta saç teli

Tarakta olmasa evin içinde olsa uçuşup gelmiştir diyeceğim ama tarakta olması ilginç. Benim dikkatimi çeken kaygılarınız oldu bütün bunlar elimden gidecek gibi diyorsunuz, mal kaçırma diyorsunuz eşinize güvenmiyor musunuz?
Boşanma aşamasında iken iğrençleşen çok insan gördüm eşime güveniyorum ama bunu yapmayacağının garantisi yok ki

Ortada suphe uyandıracak hicbir sebep yokken sac fircasini vs bile kontrol edip gidip adami sorguya cekecek sekidle paranoya halinde yasiyorsaniz surekli ben o adamin yerinde olsam cok bunalirdim heralde. Yani cidden bir sebep olmadigi halde kendinize supheler yaratiyorsaniz tedavi olun bence Hayat boyle gecmez ikiniz acisindan da
Tarağı temizliyordum. Ve saç gördüm. Hususi bir arayış değildi.
Bu şüphe için yeterli değil mi diyorsunuz ? Umarım öyledir ben abartmışımdir

Benim de yoğun şüphe duymama sebebim de bu oldu esasında bir taneydi çok uzundu ama birden fazla değildi yani çok ilginç geldi
evliliğinizi kıskanan birisi yapamaz mı kaynanan bile olabilir sen izle direk sorma kimse kabul etmez bide yalan söyleyen bi adam soruya soruyla cevap verir unutma

Benim de yoğun şüphe duymama sebebim de bu oldu esasında bir taneydi çok uzundu ama birden fazla değildi yani çok ilginç geldi
Sizin saçınız kısa taraktaki uzun ama mesela çok mu fark var arada ne bileyim sizin saç küt kesimdir taraktaki omuz altıdır bazen aralarda uzuyor saçlarımız tek tük tel
Tarak konusu biraz garip sadece biri tarayıp temizlese benim gibi hiç tel bırakmaz ya da hiç saçını taramaz gibi

Sizin saçınız kısa taraktaki uzun ama mesela çok mu fark var arada ne bileyim sizin saç küt kesimdir taraktaki omuz altıdır bazen aralarda uzuyor saçlarımız tek tük tel
Tarak konusu biraz garip sadece biri tarayıp temizlese benim gibi hiç tel bırakmaz ya da hiç saçını taramaz gibi
Benim saçım daha yeni bağlanmaya başlayacak kadar kısa. Bulduğum saç bir karıştan fazlaydı

Tarağı temizliyordum. Ve saç gördüm. Hususi bir arayış değildi.
Bu şüphe için yeterli değil mi diyorsunuz ? Umarım öyledir ben abartmışımdir
Ben de saclarimi genelde kisa kullanirdim. Ilk defa bor suredir uzamisti. Gecenlerde yine kisa kestirdim. Hala bir yerlerde uzun tellere denk geliyorum. Hele de buldugunuz sac teli sizin sacinizdan coook cok uzun degilse kafanizdan bole gelmis olabilir. Farkinda olmuyoruz ama kesim sekline gore kisa sac modellerinde kafamizin bazi bolgelerinde diger kisma gore cok daha uzun teller oluyor.

Benim saçım daha yeni bağlanmaya başlayacak kadar kısa. Bulduğum saç bir karıştan fazlaydı
Eee cok da uzun degilmis ki. Benim sacim su an asla tokaya gelmeyecek kadar kisa. Arkalara elimi attigimda 2 cm bile degil uzunlugu. Onler de cok uzun hissetirmiyor ama tepe noktamdan yanlara dogru uzananlar modeli geregi 1 karışa yakin. Gecen elime gelince baya fakr vamris arada diye sasirmistim

Ben de saclarimi genelde kisa kullanirdim. Ilk defa bor suredir uzamisti. Gecenlerde yine kisa kestirdim. Hala bir yerlerde uzun tellere denk geliyorum. Hele de buldugunuz sac teli sizin sacinizdan coook cok uzun degilse kafanizdan bole gelmis olabilir. Farkinda olmuyoruz ama kesim sekline gore kisa sac modellerinde kafamizin bazi bolgelerinde diger kisma gore cok daha uzun teller oluyor.
Teşekkür ederim 🙏🏻

Bana tel olayı dışında yazdıklarınız kaygı bozukluğunuz var gibi hissettirdi. Hiçbir şey benim değilmiş gibi falan diyorsunuz, acaba çevrenizde yaşanan olaylardan tetiklenerek psikolojiniz bozulmuş olabilir mi? Üstelik böyle bir şeyden şüphelenseniz bile direkt gidip sormanız bana tuhaf geldi. Sanki çevrenizde yaşanan olaylar sizde de illa olacak ve siz o muhtemel sonu bekliyorsunuz gibi. Bence şüphelenseniz bile eşinize bir şey demeyin, belki çok basit bir açıklaması var ama hem kendinizi yoruyor hem de karşı tarafı itham ediyorsunuz. Hatta belki destek alsanız iyi olur sizin için.

Saç teli bir karıştan uzun demişsiniz, saçınız kısa da olsa başınızdaki haliyle kopmuş hali bir kere farklıdır. Kopmuş hali daha uzun görünebilir, aralarda bazı saçlarımız daha fazla uzayabilir, başka bir yerden uçmuş gelmiş de olabilir. Tek başına bir şey ifade etmez. Eşinizin böyle bir şey yapma ihtimalini düşünüyorsanız sakin kalarak gözlemlemeniz lazım.

o muhtemel sonu bekliyorsunuz gibi
Bu olaydan önce de böyle bir ruh halim bar zaten hani aldatma olmaz başka şey olur sanki ben kapı dışarı edileceğim gibi sanki bana katlanılıyor gibi.
Bir kere online terapi aldım terapist bana iyi görünüyorsun diyor. Sanki orada anlatırken gayet iyiyim de böyle kendi içimde kalınca kara bulutlar çöküyor üzerime

İçimde hep bir şüphe. Evim sanki benim değil. Eşim sanki benim değil. Sanki bunlar gidecekmiş bir gün gibi. Aksi gibi saçma olaylar yaşıyorum. Tarakta uzun bir saç teli buldum bir taneydi. benim saçlarım kısa. Bir haftadır evde yoktum esimde yoktu. Gittiği geldiği yer bellidir eşimin telefonu ortadadır insan gibi sordum bu ne olabilir dedim bir fikrim yok dedi. Aldatıyor musun dedim istersen ses kayıt cihazı takayım dedi. Aldatsa bile eve getirecek kadar değildir herhalde bilemiyorum.
Tek benim olarak hissettiğim oğlum.
Başta annem olmak üzere birçok boşanma oldu çevremde.
Boşanma olmadan önce beni ayakta uyuturken aynı zamanda mal kacirmasindan korkuyorum.
Bu olay haricinde güven noktasında bisey yaşamadık. Sevgi doluyuz genel olarak. İyi biridir genel olarak.
Ama herkesten hersey beklenir tabiki…
Ben şu noktada ne yapmalıyım nasıl düşünmeliyim bilemiyorum
bence düşünmeyi bırakın size de zulum , eşinize de .
ortada birşey yokken üzülmeyin, olsun sonra üzülün yoksa bu hayat size zindan

İçimde hep bir şüphe. Evim sanki benim değil. Eşim sanki benim değil. Sanki bunlar gidecekmiş bir gün gibi. Aksi gibi saçma olaylar yaşıyorum. Tarakta uzun bir saç teli buldum bir taneydi. benim saçlarım kısa. Bir haftadır evde yoktum esimde yoktu. Gittiği geldiği yer bellidir eşimin telefonu ortadadır insan gibi sordum bu ne olabilir dedim bir fikrim yok dedi. Aldatıyor musun dedim istersen ses kayıt cihazı takayım dedi. Aldatsa bile eve getirecek kadar değildir herhalde bilemiyorum.
Tek benim olarak hissettiğim oğlum.
Başta annem olmak üzere birçok boşanma oldu çevremde.
Boşanma olmadan önce beni ayakta uyuturken aynı zamanda mal kacirmasindan korkuyorum.
Bu olay haricinde güven noktasında bisey yaşamadık. Sevgi doluyuz genel olarak. İyi biridir genel olarak.
Ama herkesten hersey beklenir tabiki…
Ben şu noktada ne yapmalıyım nasıl düşünmeliyim bilemiyorum
Cocuk okula gidiyorsa üstünden gelmiştir. Marketten pazardan gelmiştir kapı pencere açıldıysa ordan gelmiştir sadece 1 saç teli için mal.kacirmaya kadar düşünüyorsan o kadar da sevgi dolu değilsin demek ki ?

Benim saçlarım uzun tarağı sürekli tertemiz yaparım her seferinde taradıgımda 10-15 saç teli olur 1 tane olması pek süphelendirmezdi sanki , saçını tarasa biri birden fazla tel olurdu 🤔
Bunun dışında yatağı vs yerleri banyo giderini lavaboyu iyice kontrol edin var mı saç teli diye ister istemez düşüyor koltuğa yere yatağa benim saçlarım
diyerim ki adam aldattı ,
düşünmedi aklı kıt ya sizin eve geldiler,
oda yetmedi sizin tarağınızı kullandı.
sizce bu düşünce akılı akla mantığa uygun mu

X