Tarakta saç teli

pratik123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2023
1.303
1.939
32
İçimde hep bir şüphe. Evim sanki benim değil. Eşim sanki benim değil. Sanki bunlar gidecekmiş bir gün gibi. Aksi gibi saçma olaylar yaşıyorum. Tarakta uzun bir saç teli buldum bir taneydi. benim saçlarım kısa. Bir haftadır evde yoktum esimde yoktu. Gittiği geldiği yer bellidir eşimin telefonu ortadadır insan gibi sordum bu ne olabilir dedim bir fikrim yok dedi. Aldatıyor musun dedim istersen ses kayıt cihazı takayım dedi. Aldatsa bile eve getirecek kadar değildir herhalde bilemiyorum.
Tek benim olarak hissettiğim oğlum.
Başta annem olmak üzere birçok boşanma oldu çevremde.
Boşanma olmadan önce beni ayakta uyuturken aynı zamanda mal kacirmasindan korkuyorum.
Bu olay haricinde güven noktasında bisey yaşamadık. Sevgi doluyuz genel olarak. İyi biridir genel olarak.
Ama herkesten hersey beklenir tabiki…
Ben şu noktada ne yapmalıyım nasıl düşünmeliyim bilemiyorum

Benim saçlarım uzun tarağı sürekli tertemiz yaparım her seferinde taradıgımda 10-15 saç teli olur 1 tane olması pek süphelendirmezdi sanki , saçını tarasa biri birden fazla tel olurdu 🤔
Bunun dışında yatağı vs yerleri banyo giderini lavaboyu iyice kontrol edin var mı saç teli diye ister istemez düşüyor koltuğa yere yatağa benim saçlarım

Çok dikkatlisiniz gerçekten
Hayat böyle gecmezki sürekli dedektifcilik oynamakla sürekli açık aramakta. Bugununuzu yasayamiyorsunuz .eger birgün böyle birşey olursa ozaman ne yapacaginizi düşünürsünüz ama o zaman düşünürsünüz şimdi değil.belki yarınlarda siz olmayabilirsiniz de bu ihtimal de var kaza gecirebilirsiniz buda var.en güzeli destek almaniz.

ya ayy allah nazardan saklasın :))) bi misafir falan kullanmış olabilir mi dur bakalım hemen öyle düşünmeyin aldatıyorsa falso verir bu işi profesyonel yapacak kadar zeki bi erkek yok daha
Benimki biraz uyanıktır en azından işinde öyle yani. Ben de ayakta uyutulabilecek biriyim. Korkum bu aslında

Benim saçlarım uzun tarağı sürekli tertemiz yaparım her seferinde taradıgımda 10-15 saç teli olur 1 tane olması pek süphelendirmezdi sanki , saçını tarasa biri birden fazla tel olurdu 🤔
Bunun dışında yatağı vs yerleri banyo giderini lavaboyu iyice kontrol edin var mı saç teli diye ister istemez düşüyor koltuğa yere yatağa benim saçlarım
Benim de yoğun şüphe duymama sebebim de bu oldu esasında bir taneydi çok uzundu ama birden fazla değildi yani çok ilginç geldi

Yani boyle şüpheleriniz varsa direk ese beni aldatiyomusun diye sormazdim ben olsam.Biraz dusurek hareket edin esinizin mahremiyetinize baska birini getirebilcek tiniyette biri mi?genelde titiz erkekler bu sekilde kacamak yapmaz. Telefonunu felan kontrol edin dicem ama adamin kulagina kar suyunu karcirmisiniz artik bisey cikmaz ordanm Zaman verin beklemede kalin ama suphe ettiginiz belli etmiyin esinize.

Çok dikkatlisiniz gerçekten
Hayat böyle gecmezki sürekli dedektifcilik oynamakla sürekli açık aramakta. Bugununuzu yasayamiyorsunuz .eger birgün böyle birşey olursa ozaman ne yapacaginizi düşünürsünüz ama o zaman düşünürsünüz şimdi değil.belki yarınlarda siz olmayabilirsiniz de bu ihtimal de var kaza gecirebilirsiniz buda var.en güzeli destek almaniz.
Kaygı bozukluğu mu var acaba bende.
Tabiki yuvamın dağılmasından korkuyorum ama en çok mal kaçırıp beni dimdizlak bırakmasından korkuyorum. Çünkü gidebileceğim bir ana baba evim yok isim var ama özel sektörde. Tüm bunları bile düşünüyorum

Tarakta olmasa evin içinde olsa uçuşup gelmiştir diyeceğim ama tarakta olması ilginç. Benim dikkatimi çeken kaygılarınız oldu bütün bunlar elimden gidecek gibi diyorsunuz, mal kaçırma diyorsunuz eşinize güvenmiyor musunuz?

Ortada suphe uyandıracak hicbir sebep yokken sac fircasini vs bile kontrol edip gidip adami sorguya cekecek sekidle paranoya halinde yasiyorsaniz surekli ben o adamin yerinde olsam cok bunalirdim heralde. Yani cidden bir sebep olmadigi halde kendinize supheler yaratiyorsaniz tedavi olun bence Hayat boyle gecmez ikiniz acisindan da

X