• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tantitoni çay demlik kullananlar bakabilir mi

30pembe

Ha mim la yünsarun
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
1.162
434
148
İstanbul
$TANTITONI-DUDUKLU-CAYDANLIK-KARGO-BEDAVA__55184511_0.webp

arkadaşlar bu demlikten kullanan var mı araştırıyorum . çok beğendim alcam ama dış tarafı renkli acaba yanar mı. bide çin üretim yeri. fiyatı 159 lira pahalı mı sizce . kullananlar varsa yardım edebilir mi ?

Ben bunun çelik olanını kullanıyorum; mavisini çok beğenmiştim ama satan çocuk renkli olanların bir süre sonra bozulduğunu söyledi.

Çeliği cifle ovuyorum pırıl pırıl oluyor . Ama üst demliğini kırdım geçenlerde :( yedek parçasını alıcam ; çok severek kullanıyorum şimdilik sadece altını.

saol canım cevap verdiğin için. of çok beğenmiştim mor olanını. nasıl bozuluyormuş ki acaba. seninki ede düdüklü mü

Evet düdüklü.

Çaydanlığı ocakta unutup yakma huyum olduğu için düdüklüsünü aldım; bu sefer de düşürüp kırdım.

Nedir bu çaydanlıklardan çektiğim :14:

Zamanla ateşten etkileniyor olmalı, yanıp boyası çatlıyor olabilir mesela, sararıyor olabilir başka nasıl bozulacak.

Ayrıca üst demliği çok küçük; karı koca bize anca yetiyor(DU) misafir gelince kafi gelmiyor.

bu demlikten başka kullanan var mı acaba ... renkli olandan arkadaşlar yardımcı olun ltfen...

aaa ben bugün aynısını 90 tl buldum almadım taklitmiydi acaba fiyat farkından dolayı öyle görünüyor....

canım sahtesi olabilir. alacaksan çok dikkatli incele. aynı markadan farklı olabiliyor. ben aldım gitti gidiyordan. bana resimdekinden başka bi model göndermişler. görsen o kadar adi ki. ben eminönüde bulmuştum 169 demişti almadım ordan gitti gidiyordan 139 a aldım farklı ürün gelince iade ettim. içinde ek flan yapmışlar o kadar kötüydü ki adi yani . dikkatli incele

Back
X