Arkadaşlar ben 23 yaşındayım 1.53 boyum. Tansiyonum her zaman 10 a 5 çıkıyor. nabzımda 80 90 arası çıkıyor. Bu normal mi? 12 ye 6 olması gerekiyor diye biliyorum kafama takılıyor sürekli... Başım dönüyor gibi hissediyorum ama eşyalar sabit sadece beynimde bi hareketlenme var gibi geliyor gözlerimi kapatmak istiyorum o zamanlarda açmak çok zor geliyor... bir de sürekli halsizim sürekli uyumak istiyorum iş yaparken falan çabuk yoruluyorum evi süpürünce hemen silmeye geçemiyorum biraz dinlenmem gerekiyor bunlar tansiyondan olur mu ? Tansiyonum normal mi düşük mü yardımcı olur musunuz lütfen :)
korkacak birşey yok yaşın genç olduğu için bu şekilde seyrediyor tansiyonun benimki de aynı aralıkta..farklı bir sağlık sorunun yok ise korkma arkadaşımbaş dönmesi için bir doktora görünmenide öneririm..atlama bunu önemli olabilir..
korkacak birşey yok yaşın genç olduğu için bu şekilde seyrediyor tansiyonun benimki de aynı aralıkta..farklı bir sağlık sorunun yok ise korkma arkadaşımbaş dönmesi için bir doktora görünmenide öneririm..atlama bunu önemli olabilir..
teşekkür ederim :) 6-7 yıl önce bsş dönmesi için mr ve ekg miydi onları yaptırmıştım beynimin metabolizmayla ilgili bölümünde sorun olduğunu söylemişlerdi bir tek o zamanlar başka bir sorun çıkmamıştı.
teşekkür ederim :) 6-7 yıl önce bsş dönmesi için mr ve ekg miydi onları yaptırmıştım beynimin metabolizmayla ilgili bölümünde sorun olduğunu söylemişlerdi bir tek o zamanlar başka bir sorun çıkmamıştı.