• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tansiyonum normal mi ?

Efsun64

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
3.996
4.795
408
Arkadaşlar ben 23 yaşındayım 1.53 boyum. Tansiyonum her zaman 10 a 5 çıkıyor. nabzımda 80 90 arası çıkıyor. Bu normal mi? 12 ye 6 olması gerekiyor diye biliyorum kafama takılıyor sürekli... Başım dönüyor gibi hissediyorum ama eşyalar sabit sadece beynimde bi hareketlenme var gibi geliyor gözlerimi kapatmak istiyorum o zamanlarda açmak çok zor geliyor... bir de sürekli halsizim sürekli uyumak istiyorum iş yaparken falan çabuk yoruluyorum evi süpürünce hemen silmeye geçemiyorum biraz dinlenmem gerekiyor bunlar tansiyondan olur mu ? Tansiyonum normal mi düşük mü yardımcı olur musunuz lütfen :)

korkacak birşey yok yaşın genç olduğu için bu şekilde seyrediyor tansiyonun benimki de aynı aralıkta..farklı bir sağlık sorunun yok ise korkma arkadaşım;)baş dönmesi için bir doktora görünmenide öneririm..atlama bunu önemli olabilir..

Son düzenleme:
korkacak birşey yok yaşın genç olduğu için bu şekilde seyrediyor tansiyonun benimki de aynı aralıkta..farklı bir sağlık sorunun yok ise korkma arkadaşım;)baş dönmesi için bir doktora görünmenide öneririm..atlama bunu önemli olabilir..

teşekkür ederim :) 6-7 yıl önce bsş dönmesi için mr ve ekg miydi onları yaptırmıştım beynimin metabolizmayla ilgili bölümünde sorun olduğunu söylemişlerdi bir tek o zamanlar başka bir sorun çıkmamıştı.

teşekkür ederim :) 6-7 yıl önce bsş dönmesi için mr ve ekg miydi onları yaptırmıştım beynimin metabolizmayla ilgili bölümünde sorun olduğunu söylemişlerdi bir tek o zamanlar başka bir sorun çıkmamıştı.

6-7 yıl uzun bir süre..değişiklik olmuş olabilir ilerliyor mu geriliyor mu yada sabit mi kotrol amaçlı baktırmalısın bence..geçmiş olsun..

Back