Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dusuk tanisyonunuz yatip ayaklarinizi yukari kaldirin bir sure. Tuzlu ayranda icebilirsinizEki Görüntüle 3167855 tansiyonum düşmüş arkadaşlar yoksa normal mi ?
içtim bu sabah ayran coca kola tatlı yedim 1 fatadır böyle yükselmiyoDusuk tanisyonunuz yatip ayaklarinizi yukari kaldirin bir sure. Tuzlu ayranda icebilirsiniz
Dusuk tanisyonunuz yatip ayaklarinizi yukari kaldirin bir sure. Tuzlu ayranda icebilirsiniz
Hamile misiniz?Ya
içtim bu sabah ayran coca kola tatlı yedim 1 fatadır böyle yükselmiyo
Hamilelik planım var dün sümüksü beyaz bi akıntım oldu ama adetim geçikirse yaparım diye düşündüm hep tansiyonum düşük böyle bi konu açarsam gülerler tansiyonla hamilelik ne alaka diye açmadım!Hamile misiniz?
Herkesin bünyesinde farklı olabilir. Benim hep böyledir 9a 5 veya 10a 5 10a 6 çıkar ama kendimi çok iyi hissederim. Normalde bu değer düşük ama sizin kendinizi nasıl hissettiğiniz önemli.Eki Görüntüle 3167855 tansiyonum düşmüş mü arkadaşlar yoksa normal mi ?
Normalde tansiyonunuz bu olabilir siz kendinizi kötü hissetmiyorsaniz bişey yapmanıza gerek yok benim tansiyonum genelde 9.5dururbir sorun yokHamilelik planım var dün sümüksü beyaz bi akıntım oldu ama adetim geçikirse yaparım diye düşündüm hep tansiyonum düşük böyle bi konu açarsam gülerler tansiyonla hamilelik ne alaka diye açmadım!![]()
Hamilelik belirtileri sayfasinda acmissiniz ya konuyu o sebeple sordum. Bir doktora gidin belki hamilelikle alaksi vardir. Filmlerde de hep tansiyonu duser bayilir ya gebelerHamilelik planım var dün sümüksü beyaz bi akıntım oldu ama adetim geçikirse yaparım diye düşündüm hep tansiyonum düşük böyle bi konu açarsam gülerler tansiyonla hamilelik ne alaka diye açmadım!![]()
Hamilelik belirtileri sayfasinda acmissiniz ya konuyu o sebeple sordum. Bir doktora gidin belki hamilelikle alaksi vardir. Filmlerde de hep tansiyonu duser bayilir ya gebeler![]()
Amin inşAllah Yarrabim Ya SubhanAllah planlıyorduk ama dedim ki hani adetimi bekliyim erken yaparsam çıkmazsa üzülürüm diye 2 gün geçsin yaparım test dedim kendimce teşekkür ederim siz tansiyonla mı ogrendiniz hamile oldugunuzu?Herkesin bünyesi farklı benim de kızım da tansiyonum çıktı tansiyonum çıkmamasına rağmen hamileymişim tansiyonum kalkıyordum son öğrendim ki hamileyim inşallah hamilesindir
Müjdeli haber verirsin inşallah canım inşallahAmin inşAllah Yarrabim Ya SubhanAllah planlıyorduk ama dedim ki hani adetimi bekliyim erken yaparsam çıkmazsa üzülürüm diye 2 gün geçsin yaparım test dedim kendimce teşekkür ederim siz tansiyonla mı ogrendiniz hamile oldugunuzu?![]()
Amin test yapınca haber veririm canım Hayırlı akşamlar!!!Müjdeli haber verirsin inşallah canım inşallah
Merhaba aynısını yaşadım akıntı devam etti miHamilelik planım var dün sümüksü beyaz bi akıntım oldu ama adetim geçikirse yaparım diye düşündüm hep tansiyonum düşük böyle bi konu açarsam gülerler tansiyonla hamilelik ne alaka diye açmadım!![]()
Evet bu konuyu açtığım günden sonra çok kaşıntım ve yanmam oldu ve beyazımsı akıntılar devam ettiMerhaba aynısını yaşadım akıntı devam etti mi
Benim normalim bu. Kişiden kişiye değişirEki Görüntüle 3167855 tansiyonum düşmüş mü arkadaşlar yoksa normal mi ?