Tansiyon düşük mü normal mi

elsam7700

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2022
153
39
18
25
EAE2218A-A33C-46D8-9CF7-F4E81F38F45B.jpeg
tansiyonum düşmüş mü arkadaşlar yoksa normal mi ?

Son düzenleme:
Hamilelik planım var dün sümüksü beyaz bi akıntım oldu ama adetim geçikirse yaparım diye düşündüm hep tansiyonum düşük böyle bi konu açarsam gülerler tansiyonla hamilelik ne alaka diye açmadım!❤️
Normalde tansiyonunuz bu olabilir siz kendinizi kötü hissetmiyorsaniz bişey yapmanıza gerek yok benim tansiyonum genelde 9.5dururbir sorun yok

Hamilelik planım var dün sümüksü beyaz bi akıntım oldu ama adetim geçikirse yaparım diye düşündüm hep tansiyonum düşük böyle bi konu açarsam gülerler tansiyonla hamilelik ne alaka diye açmadım!❤️
Hamilelik belirtileri sayfasinda acmissiniz ya konuyu o sebeple sordum. Bir doktora gidin belki hamilelikle alaksi vardir. Filmlerde de hep tansiyonu duser bayilir ya gebeler 😂

Herkesin bünyesi farklı benim de kızım da tansiyonum çıktı tansiyonum çıkmamasına rağmen hamileymişim tansiyonum kalkıyordum son öğrendim ki hamileyim inşallah hamilesindir

Herkesin bünyesi farklı benim de kızım da tansiyonum çıktı tansiyonum çıkmamasına rağmen hamileymişim tansiyonum kalkıyordum son öğrendim ki hamileyim inşallah hamilesindir
Amin inşAllah Yarrabim Ya SubhanAllah planlıyorduk ama dedim ki hani adetimi bekliyim erken yaparsam çıkmazsa üzülürüm diye 2 gün geçsin yaparım test dedim kendimce teşekkür ederim siz tansiyonla mı ogrendiniz hamile oldugunuzu?❤️

Amin inşAllah Yarrabim Ya SubhanAllah planlıyorduk ama dedim ki hani adetimi bekliyim erken yaparsam çıkmazsa üzülürüm diye 2 gün geçsin yaparım test dedim kendimce teşekkür ederim siz tansiyonla mı ogrendiniz hamile oldugunuzu?❤️
Müjdeli haber verirsin inşallah canım inşallah

Merhaba aynısını yaşadım akıntı devam etti mi

Back
X