Gebeliğe Hazırlık Arkadaşlar testlerime bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Döllenme oluyor fakat rahme tutunamadan regl ile birlikte atılıyor.. adet öncesi yapılan testlerde çoğu kadın yaşıyor bu durumu.. o yüzden önerilmiyor adet öncesi testler. Gecikmeyi beklemek daha doğru
Anladım..tesekkurler aciklama icin..Adetim 17si bekleniyo zaten 2 gun farkla bisey olur mu ki

Anladım..tesekkurler aciklama icin..Adetim 17si bekleniyo zaten 2 gun farkla bisey olur mu ki
Şu an kanda her halükarda pozitif çıkar idrarda çıkmış zaten. Ancak sağlıklı bir gebelik mi değil mi kısmı biraz daha ileride belli olur o yüzden erken gitmek erken öğrenmek ne olacak stresine girmekten başka pek bir işe yaramıyor isterseniz bekleyin birkaç gün daha

Sana kalmış bişey ... Ben yaşadım diye seninde öyle çıkacak diye bişey yok ama ne kadsr geç kan verilirse o kadar iyi oluyor beta artışı için sürekli vermen gerekiyor o da insanı strese sokabiliyor.. duramam dersen sabah sağlık ocağında kan verebilirsin

Sana kalmış bişey ... Ben yaşadım diye seninde öyle çıkacak diye bişey yok ama ne kadsr geç kan verilirse o kadar iyi oluyor beta artışı için sürekli vermen gerekiyor o da insanı strese sokabiliyor.. duramam dersen sabah sağlık ocağında kan verebilirsin
Anladim biraz daha bekleyeyim o zaman bekleyebilirsem😅 teşekkür ederim tekrar

Back
X