- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 93
- Konu Sahibi __TanRIcA__
Ooooo sabah olcak ,hala gelcen sen de..alsanaalsanasmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayatım markası guarlian.eskiden kullandığım bir marka,ama şimdi o kadar para bayılamam:)numarasınıda bilmiyorum :gitme:cano burdaki 4 renkli allığın markasını bilior musun
olum ancaOoooo sabah olcak ,hala gelcen sen de..alsanaalsanasmile
a.sişte çalışkan öğrenci:1closedeyes:alkisalkisalkisEeee ne annatçan şincik.. rimelmiydi?boshayallersmile
süren başladı kanka aklinialirimsmile ekle çabık
tarahlı olanı sevdim adresi veriyorum
2 rimelim var ama aklım hala bu tarahlı olanda lorealin :)) alcam kesinn
benimde sadece bir rimellerim var klava:gecen gun malice konusuyorduk goz makyajı yapıp ekleyelim diye kadınlıgımdan utandım resmen ne goz kalemi var ne far =( kendime tav oldum hemencik cilekten kalem ısmarladım
aynen ya bende fenalı saldım kendimi hiç sorma kaydirigubbakcemile2livcim valla şuan kalk aynaya bak desen bakmam :roflol:
haftasonu hep salıyorum nedense :)) bende asodan görüyorum heveslenip alıyorum sürüp sürüştürüyorum zemuszemus
arıyorum mesela kanka saçımda maske var dur yıkıyip gelcem diyo bu kadar bakım bana fazla lülülülülülü
bebeğim öle aman aman güzel diyemem o parayı vericeğine biraz daha fazla ver lancome al derim eğer şu an durum müsaitse tabisekerto body shop begenmedin mı bende 2. bir rimel arayısındayım
taraflı dedim la merefsizlik yapma:tomato:tarahlı olanı sevdim adresi veriyorum
2 rimelim var ama aklım hala bu tarahlı olanda lorealin :)) alcam kesinn
:roflol:delisin yabenimde sadece bir rimellerim var klava:gecen gun malice konusuyorduk goz makyajı yapıp ekleyelim diye kadınlıgımdan utandım resmen ne goz kalemi var ne far =( kendime tav oldum hemencik cilekten kalem ısmarladım
özelimizi deşifre etmesene kamil:enbuyukkk:livcim valla şuan kalk aynaya bak desen bakmam :roflol:
haftasonu hep salıyorum nedense :)) bende asodan görüyorum heveslenip alıyorum sürüp sürüştürüyorum zemuszemus
arıyorum mesela kanka saçımda maske var dur yıkıyip gelcem diyo bu kadar bakım bana fazla lülülülülülü
denedim canikom ama çok kuruttu kirpiklerimi.dur netten hangisi olduğunu bulıyım ekliyim.ama yeni çıkanları bilmiyorum nasıllar.denemk lazım:jeyyar:Maybelline hiç denemedin mi?Onlarda gayet güzel..
bu rimel işi, birazda kirpiğin varsa rimel bişey yapıyor..olmayan kirpiğe rimel naapsın..sengözlerimebaksanab
Pati, bu arada görümcek ne almış sana..bilmiyorumkismile
livim eğer kesen müsaitse lancome derim..ben kullandım her serisini çok memnun kaldım,ama yok hesaplı olsun dersen innovanın rimeli fena değil diyolar.zaten hammaddesi lancome ile aynı fiyatıda 20 tl civarı sanırımbenimde en cok sevdigim maskara clinique high impact dir ben boylesi guzel maskara gormedim isteklerimi karsılıyor vallaha ama 2. bir tane istiyorummmmmmmmm
rimelleri konuşmadan parlatıcılar geldi bayanssulusmile
parlatıcı pek kullanamıyorum hemen yiyip bitiriyorum ben ama sen bana mac tavsye etmştin galiba kankam..ordaki pmbeyi yerimseniben
sorma livcim bu afrodite yetişemem ben Şeniz
2006modelim canım şal almış bana hihoyyyt benden küçük daha
livim o parlatıcıları başka,bu dolgunlaştırıcı,zaten 4 rengi var sanırım,kokusuda kötü ben bunu bakım yapmak amaçlı aldım.cidden yumuşacık yapıyo dudaklarımı2. cok begendimmmm nasıl guzel bir rengi var
bende gecenlerde golden'un renksiz olanından aldım tadı hiç hosuma gitmedi bir de ac kapa kapagını kırdım cope gitti ama bunun rengi guzelmıs