G
GaydiricubbatCemilem
Ziyaretçi
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #1.221
hemen sorarım affetmem aklinialirimsmile çok güzeller hepsi de tabikkiii bayanssulusmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tanrıçam bir de o innowanın farı değil mi? nasıl ??
valla farı var sadece,kız bide bi terekotası vardı 30 tl ama dehşet ötesi güzel bişeydi altın gibi pırıl pırıl ama çok tatlıydıı:asigim:gözüm onda şimdiaklinialirimsmile..iyi yapmışın bebem boşver bölede güzelkaydirigubbakcemile5saol bebeğim,ay o çok uzundu ben de böle yaptım kısa ve işlevlikaydirigubbakcemile3
ben bu innovayı sevmeye başladım,bir bütçe analizi yapıp gidip almalıyım
daha göz kremi almadım popişimi kaldırıp çıkamıorm bi dışarı alsanaalsanasmile
Kız tanrıça odan gelin odası gibi o zaman..pembeler.. doreler..
Senin o pembişinin siyahını kullanıyorum..Ben de incik bonuk koyuyorum..
aşkım baktım şimdi sephorada vardelikafaduldenkuziş bebekim bekliim anam çıkacam 5 te sen evde diil misin reçelim?
bi de innovanın böle pütü kare pütü kare bi shimmer gibi bişeyi var 30 tl. ben onu da çok beğenmiştimbayanssulusmile
buna benzior,clinique bu ama koleksiyon ürünüymüş bu bitmiş olabilir mafoldumben
kanka aradım o gece resmi ama deli oldum bulamadım allah şahit..şimdi tekrar baktım buldum ama hemen ekliyorum kuzucum olumunekankayizsmilecanişko geçen gün liv tam sana gore bir far onercem dedin neydi o bilmiyorumkismile
ben sanki hatırlıyorum bi yerde görmüştüm ama dur söylicem sanaCADIARZUtamam minim öle yaparız:teytey:bu öle bi koleksiyon olarak çıkmış,ama bitmiştir büyük ihtimal,bune benzer bişe arıordum inş. bulabilirim olmadı innovayı alıcam hihoyyyt birlikte süreriz hihoyyyt
kızım bendede var o fondodandelikafaduldenanamm iyi oldu söylediğineyvahedigeldismilebundan sonra çok iyi incelemek lazım arzım ya döte gitmeyelimeyvahedigeldismilesaol canımın içisii kuzenim iyki uyardın yaaŞenizsevgilim bu sonu paraben ile biten maddeler gıda ve .oğunlukla cilt kozmetik ürünlerinde bulnuyormuş
ve cilt kanserine neden oluyormuş yaa
meybelline in font. kullanıyordum onda da var ya gülüm ne pok yicezz kırışarak büzüşerek öleceeezzz...
bu meybellinenin ne idüğü belirsiz valla arzu abla,hayatta almam bi daha..hem hayvanlar üstünde deney,hem bu madde bomba yapıor adamlar sanki alsanaalsanasmile
kınıorm burdan onları :1closedeyes:
tanrıçam aşkitom çıkıyorum pazartesi dönecem gözlerinden öpüyorum gül tikenim
ösle beni anam