- 3 Kasım 2008
- 11.895
- 18
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #3.881
serende kimmiş hıhhhh angelina dısında dudak tanımamTanrıçam bugun senin ilk sayfalarda önerdiğin golden rose dolgunlaştırıcı aldım 3 numero, şimdi seren serngil gibi dudaklarım olcek miaklinialirimsmileaklinialirimsmile
valla işe yarar mı yaramaz mı bilmiyorum, ama güzel bi parlatıcı, ama accık yakıcı, üstünde yazıyo yakar diye zaten, bakalım görcez işe yarıcakmı:hulya:
bu arada inanmıcaksınız okuken not alıyorum kim ne önerdiyse başlarına T, PU, Y vs... yazıyorum, önerenin kısaltması:roflol:
hosgeldin minigimmmmmmslmm kızlarrra.s.
en iyisi ben sadece yüz için kullanılan bir nemlendirici edineyim, sizin önereceğiniz varsa söyleyin kızlar, hem de gelince tanrıçaya ve diğer arkadaşlara sorayım bi bilmiyorumkismile
cnm kullandın mı ya bende aliim işe yarıosaa:sinifsinif:
serende kimmiş hıhhhh angelina dısında dudak tanımam
kızacaksın bana tatlım ama gögüs için aldım :kedi:
aslında yağ degil bizim aldıklarımızın içinde %20 oranında yağ varmış saf yağların fiyatları uçuk rakamlardaymış ( aktarcı çocuk oyle dedi vallaha )
Canim Livim, bi denem, peki ise yariyor muymus cilek yagi? ne kadar da bir surmek ne kadar bekletmek gerekiyormus? bilmiyorumkismile ben de de sarkiklik var da, emzirmekten oturu sarkti. :gitme: kucuk gogus nasil sarkar bilmiyorum ama, altina kalem koyunca duruyor kalem :roflol: :kedi:
canim ben ekolojik pazardan Logona marka organik (icinde hic bir kimyasal madde icermeyen) bir krem aldim. hassas, kuru ve alerjik ciltler icin olanini. cok memnunum. opuyorumnanaktan yarin da goz makyaji temizleyicisini ve maskarasini alacagim insallah zemuszemus fotograflarini cekip koyarim :lepi:
Kızlar gül suyunu tonik olarak kullanan varmı aranızda? herkes çok gzl olduğunu söylüyor. Normal gül suyumu kullanıyorsunuz yoksa özel tonik olarak mı satılıyor ? bilgi verirseniz sevinirim :)
kızacaksın bana tatlım ama gögüs için aldım :kedi:
aslında yağ degil bizim aldıklarımızın içinde %20 oranında yağ varmış saf yağların fiyatları uçuk rakamlardaymış ( aktarcı çocuk oyle dedi vallaha )
serende kimmiş hıhhhh angelina dısında dudak tanımam
hosgeldin minigimmmmmm
valla canım bugun aldım sürdüm, üstünde 29 gün günde 3 defa sürün yatarkende bolca sürün diyo, 29 gün sonra %40 dolgunluk olcaktır diyo, bende bugun başladım, kullanma formülüne uyabilirsem yazarım 29 gün sonra canım:hulya:
ya dimi canım ya, kusura bakma, hakketen doğru diyosun, olumunekankayizsmile
benimki, kendisine hayran olduğu için unutmuş olabilirim kendisini:dilcikar: kaydirigubbakcemile3
Ben de geldimmm