- 22 Nisan 2008
- 9.971
- 10
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #3.901
Biberim, ablamlar Moulinex kullanıyor çok güzelllkaydirigubbakcemile2
Tanrıçam da gelmiişşşopuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaydirigubbakcemile3tamam cnm ben 29 gün dayanamam bari bende aliim beraber başlayalaımmkaydirigubbakcemile5
Biberim, ablamlar Moulinex kullanıyor çok güzelllkaydirigubbakcemile2
En çok önerilen moulinex cnm ben de onu düşünüyorum ama emin olmadan almak istemiyorum çünkü ekmek yapma makinası aldım ama yapamadım olmuyo ya çok kabarıyo ya hamur oluyo. Bu da öyle olmasın diye iyi araştırayım dedim. Teşekkür ederim aprilimopuyorumnanaktan
Canum hangi marka almıştın ekmek makinesini, bizim de aklımızda olsun bebişim...:sinifsinif:
Kızlar yeri değil ama kalabalıksınız herkesten bi fikir çıkar katı meyva sıkacağı alcam önerebileceğiniz bi marka var mı?
tatlım bizimkisi philips istersen modelinide yazabilirim cookk fazla memnunuz
lekeler ve sivilce izleri için prensesim..zamanla cildi soyuyor..yani 2 ay kadar kullanım ve bitirme süresi varkaydirigubbakcemile5Tanrıçam tiretin tam olarak ne işe yarıyor daha önce duymamıştım. Leke tedavisindemi kullanılıyor?
daha bakmadım kim var kim yok,bakıcaz burdamısın değilmisinAkşam 11 de bende burdayım şekerler :asigim:
burcucum güle güle kullan tatlışım:1hug:ama bunlarıda anacığına postalıycakmışsın:))bende sabunlara sempati duyarım,heleki meyveli kokulu sabunlara dayanamam ama gel görkü yüze sabun sürülmesi taraftarı değilim:sinifsinif:bide duş jelleri banyo köpükleri falan almak daha ağır basınca sabun kullanmıyorum duşta:kedi:ama bu gün yine bi sabun aldımsüprizzzzz
oyy kıyamam:teselli:bi kaç hafta önce sabahlardık biz,kırk yılda bir gece takılıyoruz,ama olmamana üzüldüm canımbilmiyorumkismilebu arada aksam 11 bana gec, keske 9 bucuk 10 falan olsaymis :sinifsinif: ama tabi cogunluk ne derse o bilmiyorumkismile neyse, ben de sabaha takip ederim yazdiklarinizi, ya da kacabilirsem aksam bir bakarim opuyorumnanaktan
perim bende avenenin güneş ürünleri var çok memnunum..bitkisel güneş kremimde var 25 faktörlük..markası zencefil:smiley-cool:aveneye bak istetsenSabırlı Tanrıçam benim cevapın için ÇOOK Teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Tatlım bende Güneş lekesi çok çabuk oluşuyor diye benim güneş koruyucu kullanmam gerekiyor hatta baya yüksek faktörlüsünden. Geçen yıl yaz sonunda Copportone Forte aldım 50 fakörlü ama o da inaılmaz yoğun çıktı baya yağlı ağır bir his oluşturuyor kışın kullanmadım ama artık güneşin yüzünü göstermesiyle sanırsam yine buna başlıycam gerçi bunu sürdükten sonra makyaj da zor oluyor :bbo: Ay bunun Anti-Aging etkisi de varmış bana pek inandırıcı gelmiyor ama :1rolleyes:
hobaleytoooo:teytey:ama ben bugün tüm paramı bitirdimohaoldumsmilesöylenicek şeymiydimafoldumbenneyse ben birinden indiregandi yapıp badi şop yapim bi ara:jeyyar:guclubacismilesaol aprilimopuyorumnanaktanKızlarrrrrrrr söz vermiştimmm:lepi:
haber veriyorum şimdiiiiiiiiiiolumunekankayizsmile
The Body Shop'ta Yosun (Seaweed) serisinde ve Çay Ağacı serisinde 2 al 1 öde başlamışşş:lepi:
Koşun kapışın!!!hihoyyyt
yosun serisi karma ciltler için yağsız bir seridir. ben çok memnunum.
çay ağacı serisi yağlı ve lekeli ciltler içindir.süprizzzzz
toplu yaptığım alıntılarda olucak tatlım..ruşeymi maskesi..ilk sayfada toplu alıntıların sayfa numarası yazılıTanrıcam canım, bir ara bana goz alti morlugu icin iyilestirici bir maske ya da urun ya da dokunmayacak kapatici bir urun onerebilir misin?
Bu arda yarin organik goz makyaji temizleyicimi ve maskarami alacagim insallah aklinialirimsmile yarin ceker koyarim resimlerini. opuldunuzzzz Şeniz
Ebet yaa kuzum, tanrıçam kızmıyodur işallah...bilmiyorumkismile opuyorumnanaktan
prensesim gülsuyu karma ve yağlı ciltlerde sivilceye yol açar çünkğ..içinde gül yağı esansı var..kuru ciltler tonik yapabilir ama ben sivilceye meyilli ciltlere önermiyorumsaolun kızlar rosensa markasını duymuştum. Tanrıça gelsin onada soralım neden önermiyor :)
Ooo herkes gelmiş Maşallah şekerler Hoşgeldiniz bende daimi elemanınız olabilir miyim fıstıklar benide aranıza kabul eder misiniz :jeyyar:
kızlar iyi geceler bol muhabbetler...
canım karabiberim benim ekmek makınamda var luxell markası kayseri markası bu...
eşim almış getirmiş ama 4 defa denememe ragmen sonuç alamadım
en sonunda değişik sitelerden değişik tarifler aldım beyaz unla yaptıgım harika oldu
kabardı kızardı herkes cok begendi kepekli unla henuz denemedim
bence sende biraz baksan neten tariflere kesin olur...
yok tatlım bizimkisi bu
Şekerler hazır herkes burdayken mutlaka aranızda bilen biri vardır size Elf Cosmetics Uk nin ücretsiz kargosu hangi dönemlerde oluyor diye sorsam bilgisi olan var mı yada ücretsiz olduğu zamanları nasıl öğrenebiliriz ki :uhm:
April ve Liv ballı gaymaklarımın ordan sipariş verdiğini hatırlıyorumda hıı bide nasıl onlardan memnunmusunuz fıstıklar :uhm:
Tamam fıstığım bunu da düşüneyim o zaman. Çok köpüklü oluyo diyolar öyle mi livim
evet sorma bebegim biraz oyle ama en katı meyveleri bile sıkıyor