- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #37.201
yerim ben seni köpek:)))aşkım msjını okudum anladım meleğim,sen bak işine,allah rahatlık versin vede bol şans,anladın sen:)
ımm bide seni çok seviyorum...bidezaten öyle olucak deli:)
esmerim aşkolsunöyle bişey yok...ben sana msj atıcam bebeğim msn alıyım msj süresini beklemek ayar ediyo beni,ah editörken ne güzeldi
bebeğim bende müsadeni istiyorum,bol bol konuşucaz zaten emin olşimdilik bende kaçtım,yarın deli kankamla baya yorucu bi maraton beni bekliyo,alışveriş,kuaför,süs püs falan filan burdan yazamam magazin yapmıyım ama size sunum yapıcam kızlar merak etmeyin
esmerim öpüyorum seni
tanrıçaaammmçok özlemişimm
nerdesn senöldüm meraktan geldin ya gerisi boş
gitme bi dahakk zaten çok sessiz:86:bak şu saat olmuş vıstık yok,15liler yok:44:
hoşgeldn canımm
zeboşnaber kız
senin 15 liler yok,benim kokoşlar hepten yok:44:
bak eskiden senden tırsardım:18:artık korku bile yok o derece:82::)
nikoncan cadısıda gelmiyokomaya sokardı bizi gülmekten oysaki
canım benim,hoşbulduk,sende hoşgeldin...teşekkür ederim içtenliğin için tatlım benimaçılışı yaptım,gelirim artık kk dan vazgeçilirmi hiç
arzum kestane şekerim suan memleketteyim ohh tatile geldim hayatısımakide şekerim bidenem görüşemedik ne zamandır kız
iş yerinde emesen yasah çiçeemm
ama buraya girdiğimi daha keşvetmediler:)) yihuuuuuuuuuu
neysemine bidenesim işe başlayalı 3 ay oldu çok yoğun çok eylenceli
inekler buzağılar hergün seviyom okşuyom tüylü tüylü:)))
sen nassın börülcem:86:
kızz delimisin ne engellemesi eşk olsun böbeğümnerdesinn kuzuu senengelledin mi yoksa benii
arzuşumm hgdinnn
waaaş hemen gittim gezdim albümü vallaHeyooo herkeşler toplanmışşş
Albüm yaptım size anacımm koşun hemen valla kaç saat uğraştım yükleycem diee duymayanlar duyanlara duyanlar da duymayanlara söylemesinn
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?u=41205
oyy kankitom yaa iyiyim sen nasılsın yavrimuakitom,akide şekerim nassın iyisin
canikom ben msn,feys felan özürlü bi hatunam,tek net olayım kk dan ibaret,sıkılıyorum be anacım ne biliyim:26:daha msn adresi bile almadım yeni düşün...
dersler nasıl bebeğim?
anlatıcak bişey yok aslında.herşey güzel,kuşlar böcekler:86:yaşıyoruz be gülüm[/B]
kanka kızılamı döndün vayyyislom güle güle kullan.havan batsın emi,reklamınıda yaptın karacadan diye:))
çok hoş şeyler almışın bacım
kızlar,saçlarımı boyattım dün
geçen estiler bana,kaynaklarımı 4 saat sonunda kendim söktümçıt çıta dönücem,eserekli karıyım ben,sıkıldım kaynaktan,ama bu bidaha yaptırmıcam anlamına gelmesin:)
şu an saçım kızıl,çikolata kahva tonlarındasıcak tonlarda hoş bişey oldu,geçen saçımı bal rengi yaptım,ama sıkıldım,uzun süredir istediğim tonlara döndüm.hatta hafiften kızıla dönücem gibi geliyo
resimler senin için o zaman kanke
canım benim hoşgeldin gülümtatlım ya,msj süresi dalgasına sana cvp atamadan çıktım geçen,aradım bulamadımda profilini,k.bakma esmerim ya
neyse konuşuruz sonra:)gel bacım gel,oje sürüyoruz:89::)
firenç sunumlarım:89:
NOT:tırnaklar kendi orcinal dırnahlarımdırtakma değildir :86:
zebanicim,zebanim:44:tuhaf oluyo la böylede:))
şey tatlım:))heh böyle daha iyişimdilik bende kaçıyorum,yarın bu saatlerde gelirim kısmetse,sende gel kız,çay içek,sohpet edek:82:toplaşın toplaşın gelin:86:kız kıza geyik yaparuk
yarın ne....ımm öle bir geçer zamanki nin dedikosunu yaparız
canım benim.öpüyorum seni,iyi geceler
Livim ya netim gitti dün sonrada uyudumİyidir meleğim sonunda denk gelebildik ya
Minikimmmmmbiberimmmmmmm
resimler senin için o zaman kanke
canım benim hoşgeldin gülümtatlım ya,msj süresi dalgasına sana cvp atamadan çıktım geçen,aradım bulamadımda profilini,k.bakma esmerim ya
neyse konuşuruz sonra:)gel bacım gel,oje sürüyoruz:89::)
firenç sunumlarım:89:
NOT:tırnaklar kendi orcinal dırnahlarımdırtakma değildir :86:
aylin kappesi hasta etti beni ya
ali efendi bide kıskançlık yapıyo!allahım sen sabır ver...bu diziyi izlerken pskopata bağlıyorum ya...
neyse
kizleerr:80:dizi bitsin,banyo yapıcam,sonra burdayım
kankaaa beekliyorumm
kankam
bebeğim msj atıp çıkıcam şimdi.gece gelirim aşkomseni öpüyoreee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?