- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #37.221
tanrıça hoşgeldin sen gittin ıssız kaldı topic kombin ekleyende yok artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kanka öle makbule geçerki allamaoooooooohhhh on numarasın kanka , yakışııırrrr bacımaaa ttütütüt maşallahhh :
gel bi masajda şeyettiriyimm gevşeyen omuzlarına yumuşak yumuşakkk
sankisi fazla gülüm.eski tadı yok kk nın:13:katılıyorum.:26:o şeytan smili ne kızama hep bu nickim
iyilik canım ya nolsun sessiz sedasız işte:26:senden nbr:124:
benm 15liler kayıpekşın yok,banlanmak yokalışık değiliz:86:
eskiden tırsar mıydınaaa niye:125:hep bu nickim de mi:84:duy patron duy:113::113:değğiştircektm vıstık dedi dur zıbınaslakaldm öyle
niko uyuşuğunu hiç söylemehiç gelmiyonişanımm olurssa tepsi tutacaktısseen önce kkya gel niko
gel hepzaten kkda artık eski tat yok sanki:44:
ben kaçarspordan geldm sütümü içtim iyi geceler canım
:
kanka kızılamı döndün vayyy
bende sarı balyaj attırıcam buaralar kafam iyice turunculaştı yav :90:
vay arkadas bu kızın eli bi sexy
firençin çok güzel olmus kankam
kız 1 hafta nası geçer şimdi:18:zıbın derler 15lilerim bana
gelirm canım iyi geceler
he yarın beddua günüboyun devrilsin ali
kankamm:92:tanrıcammm
güzel bi kırmızı kanka:82::)Kanka kırmızı süresim geldi nasıl güzel bi kırmızı o French de benim için iddialı ama sana yakışmış
birilerinemi rast geldim neee :82::82::82:
hoşbulduk.sende hoşgeldin canımkombin eklemicem artık,yani aldıklarımı paylaşmayı düşünümüyorum...ama sizler boş bırakmayın tatlım.bizlerde zevkle sizin eklediklerine bakalım:92:tanrıça hoşgeldin sen gittin ıssız kaldı topic kombin ekleyende yok artık
Hey hey hey
kanka öle makbule geçerki allama
huzur gibisi yok be barbimşu an huzurumun zevkini yaşıyorum...eski delpin smili:)
amanda amannnbarbitommu gelmişşş benim güzelim gelmişşşşözledim lan pislik
sana tai masajı yada isveç masajıda yapemmi.. ceylan otelde capon karılar yapıyo 160 kaymeyi indiregandi yapıolarrr namıssızlar görsen dersim ki o yumuduk japın gözler açılmaz diye ama dinine yandığımın istabnulu onlarında o yumuduk gözlerini açmış valla ( aklıma yediğim kazık geldide bi an ondan şeyettim böyle isyanımı satır aramda :85: neyseee ne diyoduk kanka, haklısın huzr gibisi yok :87::87: hele senin ekşınlı hayatında "huzurun" apayrı bir anlamı olmuştur kanka
ben şimdik kaçayım , biliosun işçi takımıyız senin gibi patron deiliz öptümmm seni ve tüm kızçelerimiii
esmerim aşkolsunöyle bişey yok...ben sana msj atıcam bebeğim msn alıyımmsj süresini beklemek ayar ediyo beni,ah editörken ne güzeldi
bebeğim bende müsadeni istiyorum,bol bol konuşucaz zaten emin olşimdilik bende kaçtım,yarın deli kankamla baya yorucu bi maraton beni bekliyo,alışveriş,kuaför,süs püs falan filanburdan yazamam magazin yapmıyımama size sunum yapıcam kızlar merak etmeyin
esmerim öpüyorum seni
Kaşına gözüne kurban o ne güzel eller öyle,alıntıda gördüm Kırmızı feci seksi be hacı eridim burda .Güzel olmayan bir yeride yok hatunumuzun
Kanka sunum mu dedin nerede ne zaman
Offfff anasını satayım ben belirli bir süre kkda pek takılamayacağım ama arada gelicem kankalarım merak etmeyin livoyu .
Bütün kanklarıma kokulu öpücükler livo kaçar
canımsın ya,güzelim benim,utandırma beni:78:öpüyorum buldurcunum:)Hatının her yeri ayrı güzel yaaa,tam bir afrodit benim tanrıçammmm:98:
aşkolsun gülüm ya,hatırlamazmıyımcanım cildin ne alemde?düzeldimi bari?bu arada saolasın canım sen nasılsınTanrıçam nasılsın bitanem? Hatırladın mı beni? Yüzünden çok çeken, sana sorular sorup duran bir kk üyesi :81: Uzun zamandır yoktun, özlettin kendini. Gelmene çok memnun oldum canım
kankam sen mutlu olda kk girme...biz iyi olduğunu bilelim yeter canım kardeşimama seni çok özlüyorum bil bunu!Kankaaaaaaaaaaa gene yakalayamadım yaa ooffffffff...
Tırnaklarına da bittim aşkom bakımlı kokoş kankam benimmm...
Giremiyorum ben artık KK ya çok nadir ancak canlarım...:26:
islomun albümüne bakçam şimdik...
çok özledim siziiiiiiiii :84:
sen benim canımsın,yüreğimsin ya deliiiila tam haykırmaya gelmiştim ben geldim gavur ellerden nerdesiniz dieee ki bir baktımmmmmmmmmmmmmmmmm
bebeğim kankam gelmiş yaaaaaaa öpim bi dur bütün sevgi içerikli similleri koydum kankam tanrıçam çok sevindim gelmene , girdim girdim yaban ellerde hiç bir kankam yoktu garip kaldıımmmmmm çok özledim seni sohbetini muhabbetini bir daha böle arayı açarsan seninle münakaşa etmek zorunda kalacağım polemiğe gireceğim haberin olsun :89:
iyisin bebeğim tırnaklardan anladım vallaha ta ama ayrıntıları özel mesaj sorgumda göreceksin dur bidaha sarılim
bir baktım yeni mesaj yaz şeyini gördüm vallahi annemi görmüş kadar sevindim alışcam alışcam
Tanrıçamın o kırmızı seksülük abidesi tırnaklarına bayıldımmmm
yaa
Bu arada 14 şubat akşamı istanbul'a geliyorumm 1 gün kalıcam eğitim var 15 şubat akşamı döncem Divan city otelde kalcam bebekler. Uzun eğitimim olacak sonra 3 hafta fala benimle buluşmayanı fururum yeminlee
Burası hareketlenmiş yine
Tanrıça hoşgeldin tatlım yeniden