- 23 Aralık 2009
- 7.352
- 10
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #3.681
canımın içi tabiki kullanabilirsin gönül rahatlığı ile..yerimsenibenTanrıçam topiğini baştan sona okumaktaydım.
150. sayfada kalmıştım.
İyi ki alıntı yaptın, işimi kolaylaştırdın, çok teşekkür ederim kendi adıma olumunekankayizsmile
Flormar'ın 398 numaralı ojesi bende de var, gerçekten çok güzel 2. kere aldım.bayanssulusmile
Sana 2 sorum olacak:
1) Kaş ve kirpik bakım yağları var ya, markası Effect, aktardan aldığın 15 tl lik ürün... Heh işte onun kaş için olan tarafı da kirpikler için kullanılamaz mı ? Kaşlarıma kullanmak istemiyorum, kaşlarım tam istediğim gibiler, rengi koyulaşsın yeni kaş çıkartsın istemem, bakım yağı ziyan olmasın diye soruyorum, şöyle gözümüzü kapasak da üsten kirpik dibine sürsek eyeliner çeker gibi olmaz mı ? bilmiyorumkismile
2) Popo ve baldır bakımı için ''sandal + susam + kayısı + yasemin yağlarını'' karıştırıp sürüyoruz ya, sadece yasemin yağı kullansak olur mu acaba, karışım yapmasak ? Bunu sormamın sebebi de, bu yağları karıştıracak bir şişemin olmaması. mafoldumben Senin gibi bebe yağı alıp onu kullanıp bitmesini beklemek çok uzun sürecek. Hem o kadar yağı karıştırıp çok miktarda bir karışım elde etmek istemiyorum, üşenir de kullanmayı bırakırsam ziyan olur. Yani kısacası tek bir yağ kullanmak istesem hangisini önerirsin ? Ben yasemin yağını seçtim kendi kendime ama senin önerini de duymak isterim. opuyorumnanaktan
yağlara gelirsek tek bir yağ yeticeğini sanmıyorum sana ayrıca yasemin yağı uçucu yağ bitanem tek kullanamazsın..ama kayısı yağını tek kullanabilirsin mesela..o sabit yağ çünkü..şöyle yap o zaman kayısı yağını ve yasemin yağını karıştır öyle kullan canım..hem fazla olmaz ,kullanmadığın takdirde ziyan olmamış olur
işine yaradıysa bilgiler ne mutlu tatlımŞeniz
şuur kaybı yaşıyorum şu andaakannehirgözlerim ahada böylekafamçokkarıştıTanrıçam ne gücel özet yaptın bize böle yirim ben seni yirimolumunekankayizsmile
bitanem kuşburnu içsen yada papatya...iyi gelir aprilim..kıyamam sana:teselli:çorap neyin giy sıcak tut kendiniYavrucuklarım napıyosunuz bakayım...bayanssulusmile
ben karın ağrısıylan boğuşuyorum, malum muayyen günler benim için işkence...mafoldumben
bende seni seviyom:kedi:tanrıcacım walla sağolasın a.s. 350 sayfanın özetini yapıverdin bizler için :1hug: seviyorum balım seni opuyorumnanaktan
prensesim hiç sevmem kirpik kıvırıcıyı..tavsiye etmem çok zararlı kirpikler için
Acil güzel bir rimel önerisine ihtiyacım vardı , tavsiyene uyup alacağım kuzucum yalnız benim kirpikler dümdüz ve çok inatçı bir türlü kıvrılmıyor, kirpik kıvırıcı kullanıyorum oda bi kaç kez kirpiklerimi kesti :/
umarım memnun kalırsın lorealdan,ama fiyat olarak çıkarsan lancome yada guarlianda tavsiye ederim bitanem
sen ne için kullanıyosun yasemini?yoksa adın yaseminmiaklinialirimsmileAyyyy.tanrıçam şu yasemin yağının güzelliğine bak..:dance:
İçinde yasemin geçen herşey güzeldir bence..:1rolleyes:
valla bulabildiklerim bunlar..resmi olmayanlardanda öneriyim canım ama fiyatları yüksek..ben uygun fiyatlı hemde güzel alınabilicek ürünleri paylaşmayı seviyorum sizlerle..sen bana sor yardımcı olurumŞenizburcucum canım benim cildim de kuru ve bende süt portakal ve elma yapıyorum bence iyi oluyor ve tanrıcam da öneriyor kaydirigubbakcemile2
kuzuuum resmin gayet hoş duruyoe walla bayanssulusmile saçlarının uzunluğunu merak ettim :kedi: maşallah kaşlar falan da güsel opuyorumnanaktan
tanrıcam balıım glosları tekrar yayınlaman bana çook faydası olsu tewşekkür ederim a.s. ayrıca far alıcaktım şimdi bidaa bakıp tercih yapmam daha kolay olucak kalibaa opuyorumnanaktan
ahh, rujları tekrar gorebilmek cok iyi oldu kaydirigubbakcemile2 sagol canim, ellerine saglik opuyorumnanaktan
bu arada kimse avatarima bi si demiyor :sinifsinif: o kadar mi kotu gorunuyorum akannehir
canım beyin mayhoşlaşması geçirdiğim için dikkat etmedimkafamçokkarıştıbakarım şimdi:))
BANA BİRAZ MÜSADE CANLARIM SABAHTAN BERİ TOPİKTEYİM BİRAZ DİER TOPİKLERE GİDİCEM SOLUK ALIYIM:))
Son düzenleme: