- 3 Kasım 2008
- 11.895
- 18
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #3.721
benimde kaşlarım böyle ama 2 ton açığını istiyorum acaba boya fln olur mu :/ of hiç bilmıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde kaşlarım böyle ama 2 ton açığını istiyorum acaba boya fln olur mu :/ of hiç bilmıyorum
kaşlarının rengi 10 numaraaaaaa :lepi:
:gitme:ama açık istiyorum =(
canlarımmm çok tesekkur ederim tamam dokunmayacagım bilmiyorumkismile
Soğan kürünü iyi diyorlar da..bazen böyle sancılı regl günleri olunca PCO olabiliyor..aslında bir jinekoloğa görünsen tedbir olarak..Karnından yumurtalıklarına ulstrasonla bakabilir..
Tanrıçam bebeğim ellerine sağlık valla o kadar uğraşmışsın kıyamam ben sana :asigim: Ama hepsinin toplu halde olması süper oldu gerçi ben baştan ve sondan okuyordum ama cidden olmuyordu bir türlü bitmiyordu zaten normalde çok hızlı bir topik maşallah
Aprilim tatlım çok geçmiş olsun ah ah o ağrıyı o kadar iyi bilirim ki maalesef benim de yumurtalığımda kitle var adet dönemlerinde canımdan can gidiyor ama geçen ay ben biraz daha rahattım balım. Yaklaşık 1 ay boyunca düzenli ot karışımı içtim sanırsam onun azcık faydası oldu hatta yenilerinide öğrenci evime aldım ama maalesef daha başlayamadım geçen ayda sömester diye evdeydim sağolsun annem her gün hiç sektirmeden sabah akşam içiriyordu.
İçtiğim otlar ki bir çok aktar tavsiye etti= Civan perçemi, Aslan Pençesi, Kırk kilit otu biz bide Melisa karıştırıyorduk.Geçen gitiiğim aktar Melisaya gerek yok ama bu 3 otla birlikte mutlaka hayıt tohumu yada Ökse otundan birini de karıştırmalısın dedi.Hayıt kötü kokuyu diye çok itiraz ettim ama aktar denemem için bana zorla bir poşet verdi hepsinden bir tutam 1 litre suyda demle dedi. Hayıtın tadını bilmiyorum denemedim ama diğer karışımların tadı itiraf etmeliyim biraz acı oluyor.Sebebi de Civan Perçemi ama bunların içinde de mutlaka bulunması gereken bir bitki zaten kadın hastalıkları için çok çok iyi bir ot. Annem menepoz sıkıntısını bu bitkiler sayesinde atlattı yani bayanlar için her derde deva abimin eşide Civan perçemli karışımı sabah akşam içti ve kistini yok etti etrafımda böyle örnek çok olduğu için size rahatlıkla tavsiye edebilirim canlarım yerimseniben
canlarımmm çok tesekkur ederim tamam dokunmayacagım bilmiyorumkismile
çok güzel cnm sakın ellemeelmaz:
Livim bebeğim bence çok çok hoş bir kaş rengin var :asigim: Ayrıca şeklide maşallah kalem gibim bayıldım valla Sakın değiştirmeyi düşünme şeker :1no2:
ee açık ztn daha açık olsa güzel durmaz kuzum kaş dediğin birazda kendini göstericek bence tam ideal bi renk :)
bence de güzel liv kaşların a.s
april im geçmiş olsun cnm a.s.
canımm sanki bal köpüğü gibi geldi banaa bilmiyorumkismilekızlar bu renk çok güzel ya hangi renk bubilmiyorumkismile
canımm sanki bal köpüğü gibi geldi banaa bilmiyorumkismile
bal rengi yanee :kedi: